http://whatifgaming.com/developer-i...-from-2013-list-of-all-features-taken-out-why czytam kolejny artykuł o tym co zostało wycięte i dlaczego a potem druga ramka-ostatnia linijka jest niczym cios nożem w serce od tyłu
http://whatifgaming.com/developer-i...-from-2013-list-of-all-features-taken-out-why czytam kolejny artykuł o tym co zostało wycięte i dlaczego a potem druga ramka-ostatnia linijka jest niczym cios nożem w serce od tyłu![]()
Nie możesz użyć DSR na tej swojej 970tce? Chyba ma tą funkcje.
Dobrze radzi. Polecałbym też miesięczny pobyt w Tatrach, aby naoglądać się porządnych tekstur skał, trawy i obejrzeć wolumetryczne chmury i dalekie widoki - tyle się biedny napatrzyłeś na te okropieństwa Wiedźmina 3, że współczujęTaka rada, nie czytaj pierdół.
Taka rada, nie czytaj pierdół.![]()
dlaczego pierdoły? Wszystko się zgadza. Pora się pogodzić z tym co jest.
dlaczego pierdoły? Wszystko się zgadza. Pora się pogodzić z tym co jest.
Tak sobie myślę pół żartem, pół serio, może za kilka lat dostaniemy Dziki Gon w pierwotnej jakości (jak wyjdzie remaster na PS 5)
dpal sobie DSR do 2560x1440 to już nie będziesz chciał grać w 1080p
Konsola? Daj spokój...Twój GTX 970 sam w sobie ma moc która zgniata kilka konsol naraz.
Konsole to, no serio półprodukty. Przez to jak są słabe, gry w jakości wizualnej na tym cierpią.
u gościu chwali ultra , wspomina o tym jak YT chrzani jakość.
Mówi, że na PC wygląda to pięknie
Mówi, że na PC wygląda to pięknie
Poczytam więcej o tej opcji, ale nie do końca rozumiem jak mam mieć 2560x1440 na tv z maksymalną rozdzielczością 1920x1080.
No, chyba jest jakaś granica? WG mnie dzisiejsze gry i tak nieźle wyglądają, postacie nie mają kwadratowych ryjów bez emocji a zasięg widzenia nie ogranicza się do 20 metrów, to tak w skrócie bo jest tego więcej. MI to wystarczy żeby cieszyć się grą, no ale co się dziwić, jak ktoś wydał fortune na swój komputerek to by chciał nim pofrunąć na saturna.Pograj sobie w "Wiedźmina 3" z grafiką z "Duke Nukem 3D"![]()
No, chyba jest jakaś granica? WG mnie dzisiejsze gry i tak nieźle wyglądają, postacie nie mają kwadratowych ryjów bez emocji a zasięg widzenia nie ogranicza się do 20 metrów, to tak w skrócie bo jest tego więcej. MI to wystarczy żeby cieszyć się grą, no ale co się dziwić, jak ktoś wydał fortune na swój komputerek to by chciał nim pofrunąć na saturna.
Konsole jako półprodukt, nazwał bym to raczej tańszą alternatywą, nie wszyscy gracze zarabiają po kilkanaście tysięcy miesięcznie żeby móc sobie kupić świetny komputer, ale wszyscy gracze chcą grać i ta konsola im to umożliwia.
Poczytam poczytam, poważniePoczytaj serio solidnie o DSR i ogólnie o downsamplingu to zrozumiesz co Ci to da, po prostu. Nie chce mi się tego tłumaczyć.
A najlepiej odpal w opcjach
O, to poczytałemDSR pozwala na grę w rozdzielczości 2560x1440 zeskalowanej do 1080p. Bardzo streszczając to jest to tak jakby zajebiste wygładzanie krawędzi.
Na xboxie się znaczy ?Co zaś się ogólnie tyczy tematu to niewyraźne tekstury może powodować rozdzielczość gry. Natywnie gra na PS4 jest w rozdzielczości 900p, a upscaling do 1080p z 900p wcale grafiki nie polepszy, a wręcz przeciwnie - tylko pogorszy.
No właśnie Gosu, nie zrozumiemy się. Nie ma co się kłócić, szanuję Twoje zdanie. Są dwie opcje dla mnie - albo jesteś naprawdę młodziutki, albo jesteś takim "profesjonalnym pecetowcem" (w pozytywnym znacznieu, taki proDojrzeć do czego? Do tego że na konsoli coś wygląda po prostu brzydko?
Idealne porównanie !
Tak swoją droga, fajny konfig masz. Legendarny 2600K, ładne takty. Jakie napięcie?