Wiedźmin 3 - grafika

+
Wersja z xboxa wyglada tak dobrze jakościowo, że az niektórzy zaczynaja pisać że lepiej od ps4 heh, ale by było zrządzenie losu

Nie wiem nie widziałem, aby samemu stwierdzić ale wierzyć mi się nie chcę aby to była prawda.
To jest oryginalny screen z xboxa? Tak pytam, bo wygląda, jakby ktoś przedobrzył z chlorofilem. Wszystko zielone.

ed
Tak z Xboxa ... może logo zobowiązuje, wincyj zielonego, wincyj !
Więc coś jest bardzo nie tak z oświetleniem w tej grze. Wygląda jak scenowe reflektory barwiące wszystko na wymagany kolor. Kwestia oświetlenia już przestała być śmieszna, a wygląda na głęboko osadzoną usterkę silnika.

Last edited:
Jakie to wszystko rozmyte i jednolite - jest jeszcze gorzej niż myślałem.Ciekawe czy pojawi się po premierze możliwość wyłączenia tego szalejącego wichru. Biedne drzewa wyglądają jakby się już miały złamać.

Ty nie widzisz, że to jakaś chińska wersja?

Pewnie rośliny to podróbki. :troll:

właśnie pograłem troche w GTA5 i co tu duzo mówić foliage na tych chińskich screenach wygląda Fatalnie:) Moderzy dobiorą się do textur to poprawią pewnie ten aspekt-nie wygląda na skomplikowaną robotę to.

Cholera nie wiem. Gra, siłą rzeczy, na PC wyglać będzie lepiej. Niewiele lepiej, co pokazuje ten filmik ps4 vs pc. Oczywiście, jeśliby się nim sugerować.

Oj tam.

Za trzy dni wszyscy (poza tymi nielicznymi grającymi w 4K) będą w szoku gdy okaże się, że tak naprawdę w obudowie PC mają zamkniętą... konsole.
Tutaj wersje gry wyglądają identycznie.

Jakie to wszystko rozmyte i jednolite - jest jeszcze gorzej niż myślałem.Ciekawe czy pojawi się po premierze możliwość wyłączenia tego szalejącego wichru. Biedne drzewa wyglądają jakby się już miały złamać.
http://i.cubeupload.com/SSZBAv.jpg
http://i.cubeupload.com/3GiXwh.jpg
Wklejanie screenów z Share i późniejsze porównywanie ich ze screenami z PC powinno być karane śmiercią. Share kompresuje zdjęcia i filmiki jeszcze mocniej niż YouTube.
Direct feedy z gamersyde są znacznie lepsze.

Jak się jeszcze dowiem że straszili wymaganiami żeby ludzie kupowali PS4 to CPRD już komplatnie straci moje zaufanie.

No proszę. Konfig słabszy od minimalnych (poza ramem) ciągnie grę ma High :).

Bo te oficjalne wymagania które są od stycznia chyba to one są nieaktualne. Info było jakiś czas temu, ze na wysokich na gtx 960 chodzi na 40+ fps w najbardziej wymagających momentach. Do tego gra ma nie byc mocno obciążająca cpu. I jeszcze jest info, ze w 1440p zjada max tylko ~ 2.5 gb vramu.

Choć powiem szczerze, ze mimo informacji o oszczędności obciążenia cpu, nie spodziewałem się, ze na dwurdzeniowym da się gra. Choć ciekawe jak mocne dropy na taim cpu beda jak wjedzie sie np. do duzego miasta. No ale mimo wszystko 2 rdzenie to mało. Wiec cieszy, ze gra tak chodzi.

---------- Zaktualizowano 21:34 ----------

to jest fake, ten fragment pochodzi z filmiku Witcher 3 Ultra Settings uzytkownika Docm77

No to lipa.

Top Bottom