Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Wiedźmin 3 - grafika

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • 542
  • …

Go to page

• 638
Next
First Prev 540 of 638

Go to page

Next Last
T

toolmen

Rookie
#10,781
May 17, 2015
troche to smutne ze teraz CDPR niczym sie nie rozni od EA i Ubisoftu

• RED Point
Reactions: MocnyMichal
B

bauzzer

Senior user
#10,782
May 17, 2015
kamil29 said:
Dlatego pisałem już wielokrotnie.
Chcecie grafikę ala PETARDA ? to dajcie też coś od siebie.
Nie tylko zrzucać całość problemów na producenta, W2 kiedy wychodził miał też wymagania z kosmosu a Ubersampling po dziś dzień zarzyna nawet 980-tki

Czekam na mody pewnie koło wakacji jak już będzie SLI Z TX ;D
Click to expand...
Znajac CD projekt to te mody będą płatne

W

wrobel154

Rookie
#10,783
May 17, 2015
@kamil29 Problem w tym że W3 ma wymagania z kosmosu ,a grafika du** nie urywa.
@bauzzer Mody będą robić min. gracze ,a nie CDPR. Tak więc spokojnie będą za free chyba że będzie ich tyle co do W2 to prawie tyle samo co nic.

@Rustine Właśnie ''jeśli wierzyć testom''.

Last edited: May 17, 2015
  • RED Point
Reactions: MocnyMichal
M

maspingon

Forum veteran
#10,784
May 17, 2015
Twórcy modów nie przywrócą usuniętych assetów z gry.

Rustine

Rustine

Mentor
#10,785
May 17, 2015
selethen said:
Twój post jak i wielu innych tutaj osób utwierdza mnie w przekonaniu, że niektórzy po prostu nie chcą być szanowani, co jest niebywale smutne.
Click to expand...
To pokaż mi developera bez skazy ni zmazy. Patrząc z takiej perspektywy zapewne też nie chcesz być szanowany, bo pewnie grałeś w W2, który też miał mnóstwo kłamstw przed premierą.
wrobel154 said:
@kamil29 Problem w tym że W3 ma wymagania z kosmosu ,a grafika du** nie urywa.
Click to expand...
Masz nieaktualne informacje, wymagania są zawyżone, jeśli wierzyć testom.

D

dooot

Rookie
#10,786
May 17, 2015
bauzzer said:
znajac cd projekt to te mody będą płatne
Click to expand...
xdd

• RED Point
Reactions: Mengaard
J

Jonek52

Forum veteran
#10,787
May 17, 2015
toolmen said:
troche to smutne ze teraz CDPR niczym sie nie rozni od EA i Ubisoftu
Click to expand...
Takie stwierdzenia to już akurat gruba przesada i w tym wypadku będę ich bronić. Nie zniżaj ich błagam do poziomu do poziomu twórców AC:BUGITY.
Fabuła jest niepowtarzalna, klimat, muzyka, dialogi, scenariusz i wiele innych rzeczy. Grafika ucierpiała- mniej względem innych gier- bardziej względem konsol.
W3 wygląda ślicznie, ale mógł wyglądać pięknie. Po prostu.

• RED Point
Reactions: Kretek
R

Rhobar999

Rookie
#10,788
May 17, 2015
Ten temat z dnia na dzień jest coraz śmieszniejszy

• RED Point
Reactions: Kyniek, fffb, hertores and 3 others
L

lis22

Senior user
#10,789
May 17, 2015
Jonek52 said:
Takie stwierdzenia to już akurat gruba przesada i w tym wypadku będę ich bronić. Nie zniżaj ich błagam do poziomu do poziomu twórców AC:BUGITY.
Click to expand...
Sorry, ale ja w Unity żadnych bugów nie miałem, a szczegółowość detali , tekstur i budynków, oraz oświetlenie i kolorystyka są tu znacznie lepsze, niż w W3 - ba! nawet pre alfa AC Syndykat wygląda pod tymi względami lepiej, niż W3.

Y

Yowie91

Senior user
#10,790
May 17, 2015
Jonek52 said:
Fabuła jest niepowtarzalna, klimat, muzyka, dialogi, scenariusz i wiele innych rzeczy. Grafika ucierpiała- mniej względem innych gier- bardziej względem konsol.
W3 wygląda ślicznie, ale mógł wyglądać pięknie. Po prostu.
Click to expand...
Myślę to samo. Porównywanie CDPR do EA czy Ubi to już cios poniżej pasa. Fakt, mają teraz problemy i trochę zapowiedzi jak na razie wymijają się z prawdą, jednak jest jeszcze czas i mogą się zrehabilitować po premierze. I fakt, RED-KIT 2 wyjdzie i moderzy zniszczą system. :)

Ave.

enotsen

enotsen

Forum veteran
#10,791
May 17, 2015
selethen said:

Ten filmik idealnie podsumowuje jak nieambitnym portem z konsol jest wersja PCtowa.
.
Click to expand...
Trzeba przyznać, że różnice są niewielkie z wyjątkiem włosów, tekstur, wody i jednego z efektów oświetlenia gdzie faktycznie (szczególnie przy teksturach) różnica jest duża. Reszta czasem na granicy możliwości rozpoznania.

P

pablonorieha

Rookie
#10,792
May 17, 2015
Na anglojęzycznej wersji forum napisali , że to wersja na pc z patchem ( widocznie niektórzy , dziennikarze z branży dostali go wcześniej)
http://www.twitch.tv/germandota

J

Jonek52

Forum veteran
#10,793
May 17, 2015
lis22 said:
Sorry, ale ja w Unity żadnych bugów nie miałem, a szczegółowość detali , tekstur i budynków, oraz oświetlenie i kolorystyka są tu znacznie lepsze, niż w W3 - ba! nawet pre alfa AC Syndykat wygląda pod tymi względami lepiej, niż W3.
Click to expand...
To chyba kupiłeś grę pół roku po premierze, kiedy patche w końcu coś naprawiły. Dodatkowo optymalizacja leżała i płakała. Tylko błagam - nie napisz zaraz, że nie miałeś żadnych problemów z optymalizacją ( chyba, ze masz 4x Titany X wewnątrz PC).

szczegółowość detali , tekstur i budynków, oraz oświetlenie i kolorystyka są tu znacznie lepsze, niż w W3
Click to expand...
Wiesz, że W3 ma otwarty świat, jakieś kilkukrotnie razy większy od tego w AC? Dodatkowo w AC nie ma praktycznie żadnych roślin, które uderzają w wydajność. Budynki zawsze będą miały mniej polygonów od, dajmy na to drzewa. Stąd masz bardziej szczególowe tekstury.

D

domidawi

Forum veteran
#10,794
May 17, 2015
https://www.youtube.com/watch?v=UIS5WHx4xDk

Nie wiem czy ktoś już to tutaj wrzucał. Nie czuję się dobrze po obejrzeniu. Weźmy sobie na przykład efekty na wodzie widoczne na 35-minutowym gameplay`u. Dla mnie wyglądały wspaniale pomimo że trochę sztucznie. Ale po jasną ciasną to to wywalili? Przecież nie jest to niewiadomo co, a jedynie oskrypotowany efekt. Już nie wspominając o krwi na wodzie, która to niezawodnie także zaliczyła kosz. Natomiast światło to ja już nie wiem co oni próbowali z nim zrobić. Wszystko jest pomarańczowe. Wszystko. A co gorsza pora dnia ma tylko wypływ na intensywność tego pomarańczu. Pomijając już oczywiste zmiany w teksturach (można się kłócić, że na gorsze) to ja na prawdę zaczynam się obawiać. A jeżeli jeszcze pojawią się problemy z wydajnością podczas premiery to już ostatni gwóźdź do trumny. Cała nadzieja w głównym wątku fabularnym bo bądźmy szczerzy to jedyna rzecz która może sprawy poratować jako tako. Zwłaszcza patrząc jak gameplay został ogołocony z jakiejkolwiek głębi(patrz alchemia).

D

DrugFreePL

Senior user
#10,795
May 17, 2015
Naprawdę porównujemy Redów z tymi żałosnymi developerami z Ubi? Okej. Cały dział Wiedźmin 3 powinien być zablokowany, bo ludzie tu piszą kretynizmy. Pomimo problemów, jakich Redzi doświadczają w tym momencie według mnie jest to wciąż jedna z najlepszych firm tworzących gry komputerowe, oraz ich podejście jest jednym z lepszych na rynku. Mówienie innych rzeczy to herezja. Poza tym - nikt nie widział gry na swoim komputerze, nie wiemy jak gra tak na prawdę wygląda. A z tego co widzę wygląda wystarczająco pięknie dla mnie. Grafika nie jest tą z trailerów, tak? No to oglądajcie sobie dalej trailerki i myślcie, że gra będzie wyglądać kropka w kropkę jak na nich. Oczywiście, że musieli coś obniżyć, ale tu wchodzą teraz mody, wchodzą MOŻLIWE patche od Redziaków, oraz ocena dopiero wtedy będzie wartościowa kiedy grę dostaniemy w ręce własne. Dziękuję.

Last edited by a moderator: May 17, 2015
L

lis22

Senior user
#10,796
May 17, 2015
Jonek52 said:
To chyba kupiłeś grę pół roku po premierze, kiedy patche w końcu coś naprawiły. Dodatkowo optymalizacja leżała i płakała. Tylko błagam - nie napisz zaraz, że nie miałeś żadnych problemów z optymalizacją ( chyba, ze masz 4x Titany X wewnątrz PC).
Click to expand...
Gram od dnia premiery na:

I7-4790K
GTX 980
16 GBRAM DDR3
W7

i nie miałem żadnego z opisywanych na forum bugów ze znikającą grafiką, itp. Do tego, w moim przypadku, patche tylko pogorszyły grę: po czwartym patchu doszły problemy, które nie występowały wcześniej, min. duże ścinki gry podczas walki i w anomaliach, gdzie gra potrafiła się zawiesić na ok. 30 sekund. Od tej pory jeszcze nie grałem, ale wcześniej było jakby lepiej, nie wiem jak jest teraz po piątym patchu.

R

Rhobar999

Rookie
#10,797
May 17, 2015
@lis22
View attachment 14295
View attachment 14296
View attachment 14297
Chyba jednak pozostanę przy wiedźminie

Attachments

• 8Oc7Vyo.jpg
    8Oc7Vyo.jpg
    199.3 KB Views: 13
  • ac-unity-beta-3.jpg
    ac-unity-beta-3.jpg
    63.6 KB Views: 14
  • mqdefault.jpg
    mqdefault.jpg
    14.7 KB Views: 11
Esterhazy

Esterhazy

Forum veteran
#10,798
May 17, 2015
lis22 said:
nawet pre alfa AC Syndykat wygląda pod tymi względami lepiej, niż W3.
Click to expand...
A jak ma wyglądać skoro jest na tym samym silniku co Unity z tym samym oświetleniem i bladymi kolorami, a jak sam stwierdziłeś Unity wyglądało lepiej? I nie gadaj o pre alfach skoro gra ma premierę za kilka miesięcy.

• RED Point
Reactions: Kyniek and Daniel_Abatemarco
B

bauzzer

Senior user
#10,799
May 17, 2015
DrugFreePL said:
Na prawdę porównujemy Redów z tymi żałosnymi developerami z Ubi? Okej. Cały dział Wiedźmin 3 powinien być zablokowany, bo ludzie tu piszą kretynizmy. Pomimo problemów, jakich Redzi doświadczają w tym momencie według mnie jest to wciąż jedna z najlepszych firm tworzących gry komputerowe, oraz ich podejście jest jednym z lepszych na rynku. Mówienie innych rzeczy to herezja. Poza tym - nikt nie widział gry na swoim komputerze, nie wiemy jak gra tak na prawdę wygląda. A z tego co widzę wygląda wystarczająco pięknie dla mnie. Grafika nie jest tą z trailerów, tak? No to oglądajcie sobie dalej trailerki i myślcie, że gra będzie wyglądać kropka w kropkę jak na nich. Oczywiście, że musieli coś obniżyć, ale tu wchodzą teraz mody, wchodzą MOŻLIWE patche od Redziaków, oraz ocena dopiero wtedy będzie wartościowa kiedy grę dostaniemy w ręce własne. Dziękuję.
Click to expand...
Dobra podsumuje ci zachowanie redow

>momot potwierdza ze grafika z vgx i sod jest do odtworzenia
>pc ma ultra i nie pokarzemy go przed premiera, bedzie tak zajebiste ze strzeli cie w tearz
>badowski mowi ze 3 wersje sa identyczne pc ma wlosy od nvidi
>letsplayerzy wypuszczaja pc ultra przed premiera
>to nie ultra czekajcie na patch po premierze
>znowu jakis wywiad ze nie mozna prowynywac grafiki z trailerami (nie ma downgradu bo gra wtedy nie istniala dokladne slowa 35 gameplay tez xD)
>ciagle leca bany i usuwane sa posty z angielskiego forum
>redzi usuwaja film pc vs ps4
>gameplay designer mowi ze jakosc z vgx da sie uzyskac jak wyjdzie redkit i moderzy ustawia filtr wyostrzajacy
no prosba

• RED Point
Reactions: Simlandir and MocnyMichal
sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#10,800
May 17, 2015
Widzę, że poziom tematu na dwa dni przed premierą wzrósł do nieosiągalnego wcześniej poziomu. :D Jeszcze tylko Bladego tu brakuje. I gifa z VGX. A i jeszcze obrazka ze słonecznikami. :troll:

• RED Point
Reactions: Kyniek and Rustine
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • 542
  • …

Go to page

• 638
Next
First Prev 540 of 638

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.