Wiedźmin 3 i CD PROJEKT RED nagrodzeni 3 razy podczas gali The Game Awards 2015 w Los Angeles!

+

Burza46

CD PROJEKT RED
Wiedźmin 3 i CD PROJEKT RED nagrodzeni 3 razy podczas gali The Game Awards 2015 w Los Angeles!

Świetna wiadomość! Otrzymaliśmy 3 nagrody podczas gali The Game Awards: Gra Roku, Najlepsze RPG oraz Deweloper Roku! Razem z pięcioma nagrodami Golden Joystick Awards, które otrzymaliśmy w październiku, Wiedźmin 3: Dziki Gon jest najczęściej wyróżnianą grą w tym roku.

Relację z gali możecie obejrzeć tutaj.

Brawo! Może wreszcie przy okazji Wiedźmina 3 biorąc pod uwagę te wszystkie nagrody które otrzymał doczekam się edycji "Wiedźmin 3: GOTY Edition". Co moim skromnym zdaniem powinno mieć już miejsce przy Zabójcach Królów. Jakoś taki craa.. tak "nienajlepsza produkcja" jak Fallout 3 miała edycję GOTY. Chyba że problemem jest tu jakieś prawo autorskie do tytułowania swojej gry GOTY. Byłaby to paranoja, ale nie byłbym zdziwiony.

Gratulacje!

Teraz tylko do końca połatać grę, wypuścić "Krew i Wino" i... upublicznić narzędzia do tworzenia modów z prawdziwego zdarzenia (a pod koniec 2016 Edycję Rozszerzoną i GOTY) .

Mimo kilku potknięć gracze dalej wam zaufali - nie zmarnujcie tego.

Last edited:
Czy mógłby ktoś napisać w którym momentach pojawia się Marcin Iwiński na scenie, nie mam czasu całości oglądać.

Gratulacje.
W kwestii samego materiału video z gali. Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale cały czas występują minimalne, ale irytujące przycięcia, tak co dwie sekundy mniej więcej. I to bez względu na jakość. Wiem, że to nie wasza wina, ale ciężko się to ogląda.

ed
Sądząc po komentarzach, nie tylko u mnie. Wygląda na sklejone z tysięcy małych kawałeczków w innym formacie.

Last edited:
Gratulacje.
W kwestii samego materiału video z gali. Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale cały czas występują minimalne, ale irytujące przycięcia, tak co dwie sekundy mniej więcej. I to bez względu na jakość. Wiem, że to nie wasza wina, ale ciężko się to ogląda.

ed
Sądząc po komentarzach, nie tylko u mnie. Wygląda na sklejone z tysięcy małych kawałeczków w innym formacie.

Mam to samo... Co ciekawe dziś rano tego nie było. Dodatkowo wszystkie głosy brzmią na trochę przyśpieszone. Miejmy nadzieję, że niedługo pojawi się poprawiona wersja.

Wielkie gratulacje! Nagrody obiektywnie zasłużone - za jakość produktu, support, podejście do graczy. Cieszy też, że Bethesda została wreszcie z utartym nosem.

Wielkie gratulacje! Nagrody obiektywnie zasłużone - za jakość produktu, support, podejście do graczy. Cieszy też, że Bethesda została wreszcie z utartym nosem.

Może da im to choć trochę do myślenia, że kto nie postępuje ten się cofa, a oni na tle konkurencji cofnęli się dość mocno.
Nowy tytuł nie tylko będzie musiał mieć nowy silnik (większość bugów to typowe Bethesdy babole i skutek ich sinika) ale i trzeba postarać się o nowych pisarzy i quest designerów, bo tutaj też jest słabo i potrzeba nowej jakości.

Pa A REDzi nie mieli kiedyś planów na licencjonowanie i sprzedaż silnika? może na zamiarach się tylko skończyło.

Last edited:
No i brawo. To duże osiągnięcie, bo wiadomo przecież, że największe szanse na wygranie wszystkich kategorii miało Her Story.

Nagrody jak najbardziej zasłużone, ciężko na to pracowaliście i teraz są efekty. Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować, czekać na drugi dodatek i może jakiegoś REDKit'a :p

:hatsoff::cheers3:

---------- Zaktualizowano 16:59 ----------

Tutaj jest wersja bez tego półgodzinnego wstępu ale nie ma tych przycięć co na YT ;)
http://uk.ign.com/videos/2015/12/04/the-game-awards-2015

Gratulacje :D. Jeszcze co prawda nie udało mi się ukończyć (jestem blisko :)), ale i tak jest to jedna z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem. I mimo kilku słabszych elementów jakie w niej występują nagrody w pełni zasłużone :).

Ukash

Forum veteran
Gratulacje dla osób które grę Wiedźmin tworzyły :cheers3:, dla tych którzy pisali i dla tych którzy czytali, bo to dzięki wam mamy/mieliśmy//będziemy mieć radochę - studio ma kasę, bez Was sa niczym! a tylko i wyłącznie Wy tworzycie, zamiecie Swój czas na miód dla nas...! :cheers3: :victory:

Last edited:
Gratulacje. Nie przewidywałem nawet innego wyniku. Szkoda, że w kategorii muzyka nie ma nagrody, bo też się należało. No ale nie można mieć wszystkiego.

Serdeczne winszuję!
Śmiem twierdzić, iż trzeba się już po słownikach synonimów rozglądać, aby gratulacje składać, ponieważ co tydzień to samo - najlepsza gra roku tu, najlepsza gra roku tam :p
Tak na marginesie, to tajny dział marketingu,manipulacji i wywierania wpływów musiał się nieźle napracować, aby wszystkie duże gale w 2015 odbywały się końcem tygodnia. Co by na weekendzie można było świętować. Szacun!

Nagrody jak najbardziej zasłużone. Fajnie widzieć REDów w światowej czołówce.

:geraltfeelgood:

Szkoda, że w kategorii muzyka nie ma nagrody, bo też się należało. No ale nie można mieć wszystkiego.
Nie. Nie należało się. Jakby muzykę skomponował duet Błaszczak/Skorupa i była na miarę jedynki to jak najbardziej. Tego właśnie brakuje chyba najbardziej w W3 jako idealnego dopełnienia do prawie idealnej gry.

Top Bottom