Wiedźmin 3: postacie

+
Takimi słowy skontatowałeś pogląd Raisona, przy okazji zupełnie rozmijając sie z tym, co napisał. Nie "przywaliłem" ci, i nie wyjąłem twoich słów z kontekstu. Ale ok, przyznaje się, być może nie pojąłem ich tak, jakbyś sobie tego życzył. Niestety, wygląda to jak wygląda. I faktem jest, że stosując podobne porównania popadasz w skrajności. Trochę przykre, że tak właśnie wygląda twoja retoryka.

Stanowczo jestem za stary, żeby ekscytować sie kilkoma skierowanymi do mnie słowami przez anonimowego osobnika, i który takim pewnie pozostanie. Nie wiem dlaczego postanowiłeś mi "przywalić" i przypisać mojej wypowiedzi agresywny ton.

Twój cyrk, twoje małpy.

Właśnie o to chodzi, że przed. Przecież to napisałem. I wtedy wyjaśnienie "po godzinach" miało sens. Ale w tej dyskusji już brałem udział, więc się "wypisuję".

chyba jednak jesteś stosunkowo młody, bo skaczesz mu do gardła dla samego " bo tak" jak chłopczyk w za krótkich spodenkach. Gość robił sobie tylko żarty - więc ochłoń. Chyba, że chcesz udowodnić swoją wyższość i umiejętność składania zdań zlozonych ktore nie maja związku z tematem (czyli "o postaciach w W3").

chyba jednak jesteś stosunkowo młody, bo skaczesz mu do gardła dla samego " bo tak" jak chłopczyk w za krótkich spodenkach. Gość robił sobie tylko żarty - więc ochłoń. Chyba, że chcesz udowodnić swoją wyższość i umiejętność składania zdań zlozonych ktore nie maja związku z tematem (czyli "o postaciach w W3").

Serio po 2 stronach offtopu obwiniasz jedną stronę o odejście od tematu?

Swoją drogą, jesteśmy w internecie, nie sprowadzajcie tutaj konfliktów do wieku, ani nikt tego nie sprawdzi, ani to poważny argument , gdy siedzimy za monitorem i pod nickiem z avatarem.

@Światek
Jasne, że sprawdzić można tylko to byłoby już chore.

Last edited:
Serio po 2 stronach offtopu obwiniasz jedną stronę o odejście od tematu?
Racja. Mea culpa w jakiś sposób też. Miałem dać do piachu po pierwszych oznakach niezrozumienia moich intencji.

Swoją drogą, jesteśmy w internecie, nie sprowadzajcie tutaj konfliktów do wieku, ani nikt tego nie sprawdzi, ani to poważny argument , gdy siedzimy za monitorem i pod nickiem z avatarem.
Sprawdzić można, nie jest to nawet takie trudne. Tylko po co? Byłby to skandaliczny przerost formy (reakcji) nad treścią (postów).

Proszę osobiste przemyślenia i refleksje, niezwiązane z tematem (ewentualnie) wysyłać via PW. Kontynuowanie wątku zostanie odpowiednio nagrodzone.

Ten halabardnik nad logiem...

I dlatego go porzuciła? :p
Zły brat próbował Geralta zabić, więc matka go porzuciła, żeby go chronić. Później został wiedźminem, a teraz chce się się zemścić :p.
ED.
Nieee, to nie tak. To brat był zły. Chociaż, co jeśli
ten brat jest kobietą? :wat:
ED2.
Przez Was i Wasze teorie spiskowe będę zdecydowanie zbyt dobrze się bawić zabijając biednego, przypadkowego halabardnika, jeśli na niego trafię.
Nie ma za co :cheers:

Last edited:
Zły brat próbował Geralta zabić, więc matka go porzuciła, żeby go chronić. Później został wiedźminem, a teraz chce się się zemścić .
Przez Was i Wasze teorie spiskowe będę zdecydowanie zbyt dobrze się bawić zabijając biednego, przypadkowego halabardnika, jeśli na niego trafię.

Tak sobie myślę i myślę i bardzo mi brakuje Jaskra:( ten jego humor i osobowość ;) no i ballady mam nadzieje , że nie raz w W3 będę się świetnie bawił w jego towarzystwie . W sumie nie wiele wiadomo jak na razie o bardzie .

Ten Halabardnik to upośledzony brat Geralta z Rivii, Gerland z Rybli nawet dali jego statuetkę w niektórych edycjach W2.

Teraz brat z zawiści szuka zemsty na swoim powszechnie znanym i lubianym bracie.

Top Bottom