View attachment 9677 Kliknij by powiększyć
Czy tylko mi się ten nowy Jaskier nie podoba?
@Master_Dandelion, raczej ta w masce, na statku.
to postać na koniu z Miecza Przeznaczenia!Regis
Dzięki. Jeśli właśnie wrzuciłeś zajebisty spoiler psujący ogromną częśc zabawy ludziom, którzy tego nie chcą wiedzieć,powinieneś dostać porządnego bana na jakiś czas.
To tylko moje wnioskowanie, spokojnie![]()
To tylko render, z modelem w grze ma pewnie tyle wspólnego co "renderowa" Yennefer z Yen z gryCzy tylko mi się ten nowy Jaskier nie podoba?
To z Regisem to był żart. Kiedy pojawił się trailer z E3, wielu forumowiczów żartobliwie obstawiało że jegomość w masce to Regis, stąd ten tekst w artykuleDzięki. Jeśli właśnie wrzuciłeś zajebisty spoiler psujący ogromną częśc zabawy ludziom, którzy tego nie chcą wiedzieć,powinieneś dostać porządnego bana na jakiś czas.
Jaskra można było przez chwilę zobaczyć na trailerze SoD, wg mnie wygląda wporzo. Żeby tylko śpiewał jak na barda przystało...To tylko render, z modelem w grze ma pewnie tyle wspólnego co "renderowa" Yennefer z Yen z gry
Proszę, tylko nie o Kopczyńskim. Ile można.Jaskra można było przez chwilę zobaczyć na trailerze SoD, wg mnie wygląda wporzo. Żeby tylko śpiewał jak na barda przystało...