Wiedźmin 3: postacie

+
View attachment 9677 Kliknij by powiększyć

Czy tylko mi się ten nowy Jaskier nie podoba?

Attachments

• red08.jpg
    red08.jpg
    46.6 KB · Views: 62
Wydaje mi się, że pojawi się znana nam postać z sagi
Regis to jakaś postać z Miecza Przeznaczenia!Możliwe, że ten gnom na koniu

Last edited:
To tylko moje wnioskowanie, spokojnie:)

W porządku. Prosiłbym jednak na przyszłość, aby formułować zdania składniej, aby było od razu wiadomo że to tylko domysły. Przed takimi jednozdaniowcami nie da się obronić i chociaż unikam jak mogę czytania o domysłach kto jest kim, gdzie i z kim(pewnie nie tylko ja) w trzeciej części, to tu się nadziałem. Teraz niech to się okaże prawdą i już niespodzianka zepsuta. Nawet jeśli to domysł, to jest to na tyle istotna informacja, że można było wziąć w spoiler. Taka moja skromna prośba też do innych.
.
PS
Wg mnie lepiej by to wyglądało gdybyś to zdanie odwrócił i dał Regisa w spoiler a nie "postać na koniu". Zostawienie Regisa na wierzchu sugeruje, że pojawi się on w grze a takich przesłanek do tej pory nie było w ogóle :p Widzieliśmy natomiast postać na koniu i w masce na statku i to o nich nic nie wiemy, więc domysły na temat ich tożsamości lepiej by wyglądały w spoilerze.

Aha. Jeszcze jedno. Fenomenalny Jaskier! Dużo bardziej mi się podoba od poprzednich :)

Last edited:
Ktoś jeszcze się ze mną zgodzi, że to postacie (ich wygląd, szczegółowość strojów, twarze, włosy i absolutnie wszystko inne) zrobiły największe wrażenie na 14min gameplayu?

Guest 3669645

Guest
Czy tylko mi się ten nowy Jaskier nie podoba?
To tylko render, z modelem w grze ma pewnie tyle wspólnego co "renderowa" Yennefer z Yen z gry :p

---------- Zaktualizowano 19:25 ----------

Dzięki. Jeśli właśnie wrzuciłeś zajebisty spoiler psujący ogromną częśc zabawy ludziom, którzy tego nie chcą wiedzieć,powinieneś dostać porządnego bana na jakiś czas.
To z Regisem to był żart. Kiedy pojawił się trailer z E3, wielu forumowiczów żartobliwie obstawiało że jegomość w masce to Regis, stąd ten tekst w artykule :p

Ha, czyli Cirilla jednak nie będzie kryształowa. Jak to było?

Uwaga SPOILER fabularny:

coś o niszczeniu świata? Niszczycielka yhm

To tak w odniesieniu do toczącej się tutaj kiedyś dyskusji. IMO jest to jednak duży spoiler w wypowiedzi dotyczącej Ciri. Domysły i dywagacje to jedno, ale twierdzenie, iż możliwość grania Ciri od czasu do czasu ma na celu przywiązać do niej gracza i ukazać jej trudną drogę. Abyśmy się nie znudzili i przypadkiem nie zrezygnowali z poszukiwań Lwiątka z Cintry ( wielogodzinnego). Ciekawe, czy podczas grania Cirillą uda nam się poprzebywać również w innych światach. Dla była by bomba :)
Kierunek, w jakim udała się Yennefer jako tajemnica wojskowa Czarnych? Ciekawe, nie powiem. Wyczuwam dużo polityki.

Oglądałem właśnie po raz kolejny raz nowy gameplay i zauważyłem (a raczej usłyszałem) coś świetnego, mianowicie Geralt co jakiś czas odzywa się do Płotki. Z tego, co pamiętam, w książkach też tak robił. Genialny motyw :).

Ciri będzie głownie do tego, żeby pokazać konkretne wydarzenie z innej perspektywy. Etapy będą raczej krótkie i liniowe. Tak to wywnioskowałem.
Może coś w stylu GTA IV i dodatków do GTA.

Elżunię grała w The Last of Us, z tego co widziałem to wypadła nieźle ;) Chociaż z tego co widzę to Ania grała też Filippę w słuchowisku czyli powtarza się sytuacja z Banaszykiem grającym w świecie Wiedźmina dwie różne postacie (Vernon w grach i Geralt w słuchowiskach).

Charaktery Ellie I Ciri w latach młodzieńczych są imo bardzo podobne. A Anna świetnie zagrała Ellie więc czuję, że w retrospekcjach da radę. Ciekawa jak sobie poradzi z dorosłą Jaskółką :D

1h 04min 40s - Świetna scena w jej wykonaniu, jest jeszcze wiele, ale ta mi bardzo zapadła w pamięć :D (Ciary nadal są przy oglądaniu)

Last edited:
Top Bottom