Wiedźmin 3: postacie

+
@Nars już doczytałeś, ale napiszę żeby nie było :p Na stronie warowni, osoba która była na pokazie i grała własnie w wersje pl to potwierdziła ;)

Nowy? render Jaskra:

Mnie na pierwszy rzut oka kojarzy się z wyglądem Leonarda da Vinci z Assassin's Creed II, w szczególności z twarzy. :D Chociaż pewnie ten render ma z growym Jaskrem tyle wspólnego, co render Yenn. :v

....a że mi się Leonardo zawsze kojarzył z Jaskrem, to ten jest dla mnie perfekcyjny :D
Wreszcie mogę spokojnie wypuścić powietrze po głębokim wdechu, który wziąłem, oglądając pierwszy raz SoD. Właśnie o Jaskra miałem największe obawy (z postaci), ale widzę że jest lepiej niż dobrze.

Julian Alfred Pankratz, wicehrabia de Lettenhove pełną gębą. :)
Strasznie wystrojony, miejmy nadzieję że zgodnie z kontekstem - np. jako bard na dworskim weselu, albo rzeczywiście jako hrabia (coś a la epizod z Toussaint?) - a "w terenie" będzie ubrany conieco mniej papuzio.

Ten Jaskier też mi się niezbyt podoba. Za bardzo mu twarz zmienili i po prostu nie przypomina on Jaskra ; /

Co do postaci w Wiedźminie trzecim, to z całego udostępnionego nam materiału największe wrażenie zrobił na mnie ten Nilfgaardzki komendant. Coś czuje, że, jeżeli po stronie Czarnych jest jeszcze kilku takich oficerów, to północy może być bardzo ciężko odzyskać stracone ziemie.

Mi ten komendant przypomina pewnego aktora:

Ja już wcześniej wspominałem, że mi bardziej przypomina Bronna z Gry o Tron (i mojemu bratu również, jak się go spytałem, kogo przypomina mu ta postać, to stwierdził to samo :p):

Nawet fryzurę, zarost i oczy ma identyczne ;P

---------- Zaktualizowano 20:25 ----------

Może Jerome Flynn, śladem Dance'a, też będzie dubbingował postać w tej grze? :cat:

I wie ktoś w końcu, kto w angielskiej wersji podkłada głos pod Yen? Bo były tutaj ploty, że Lena Headey, ale nie wierzę w to :p

Last edited:
Ja już wcześniej wspominałem, że mi bardziej przypomina Bronna z Gry o Tron (i mojemu bratu również, jak się go spytałem, kogo przypomina mu ta postać, to stwierdził to samo :p):

Nawet fryzurę, zarost i oczy ma identyczne ;P
Ja bym powiedział, że tylko fryzurę i zarost ma identyczny lub podobny(na tym zdjęciu o oczach się nie wypowiem) :p Z twarzy jednak Więckiewicz przypomina go bardziej, ale tak czy inaczej żaden z nich nie jest jego pierwowzorem pod względem urody :p

Jakiś zbyt młody ten Jaskier, coś czuje że ta zamaskowana postać z SoD to Regis, tylko jeszcze nie do końca jest twarzowy, stąd ta maska. (nieee zbyt łatwe i oczywiste... )
A ten komendant rzeczywiście Bronn jak malowany.

Last edited:

Guest 3669645

Guest
W Regisa nigdy nie uwierzę, ale gdyby REDzi go dodali chociaż na 5 minut do gry (chociaż w retrospekcji) i dobrze zrobili jego model, to już dawałbym grze 10/10 bez względu na wszystko :troll:

Rgis? Ten sam, który po dekapitacji potrzebował pół wieku (niekoniecznie poezji) żeby się poskładać? Jakim cudem po wtopieniu w kolumnę miałby stanąć na nogi zaledwie po kilku latach? Jedyna sensowna opcja na pojawienie się Regisa (zresztą nie tylko jego) to migawki z przeszłości, coś w stylu tego snu z początku prologu:

Kiedy spotykamy małą Ciri podczas treningu w siedliszczu.

Jeśli REDzi postanowili go wskrzesić, bo fani się domagali to będzie bardzo kiepsko.

Rgis? Ten sam, który po dekapitacji potrzebował pół wieku (niekoniecznie poezji) żeby się poskładać? Jakim cudem po wtopieniu w kolumnę miałby stanąć na nogi zaledwie po kilku latach?
This is fantasy. :sad:

Nie widzę sensu by Redzi tworzyli jakąś postać jedynie po to by mignęła tam na kilka sekund.

Top Bottom