Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
Menu

Register

Wiedźmin 3: postacie

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • …

Go to page

• 266
Next
First Prev 244 of 266

Go to page

Next Last
M

maritimus

Forum veteran
#4,861
May 13, 2015
Asamur said:
Absolutnie. Żądam kolejnej gry z Cirillą już teraz ;)
Click to expand...
Preorderowałbym.

• RED Point
Reactions: SoltysGamingPL, ceadmil, Asamur and 1 other person
M

Mengaard

Rookie
#4,862
May 13, 2015
Triss nie lubię ale sam model był w W2 ładny, wcześniej w W3 też był ładny, ale teraz... :lol:

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#4,863
May 13, 2015
W recenzji cdaction można przeczytać:
Nie podoba mi się związany z pewną osobą główny twist fabularny – okropne deus ex machina.
Click to expand...
Czyżby powrót Regisa? :huh:

M

Mengaard

Rookie
#4,864
May 13, 2015
Moim zdaniem niestety chodzi o Ciri, która seria została potraktowana pewnie jako broń zagłady, a że ją Geralt pierwszy znalazł to się akurat jemu przysłużyła, a nie Gonowi. :/

Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
#4,865
May 13, 2015
Kyniek said:
Click to expand...
Ech, ależ z tej Triss siksę zrobili. Ja wiem, że ona miała wyglądać jak podlotek, ale przyzwyczaiłam się do jej jednak nieco bardziej dojrzałego wyglądu i teraz coś mi tu zgrzyta. Modele postaci są piękne, z detalami, ale mam wrażenie, że zrobiono małe kuku postaciom, które pojawiają się ponownie, na przykład Radowidowi - do hardego, ale przystojnego królika z dwójki się ma moim zdaniem nijak. Aż się boję zobaczyć
Roche'a, Iorwetha, czy czarodziejki
.

M

Mengaard

Rookie
#4,866
May 13, 2015
Z Radowidem cos nie tak, z Triss, Zoltan ma jakas tez mala dziwna zmianę jak ruda, a Jaskier to bez komentarza. Moze ktos sie pokusi o przeniesienie Jaskra z W2 do W3.
Przynajmniej Yen naprawiona i Ciri idealna.

Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
#4,867
May 13, 2015
Jak ktoś jest ciekaw jak w W3 wygląda Radowid to proszę bardzo:

Ocenić różnicę w porównaniu do tego jest bardzo łatwo:

Można też go obejrzeć tutaj, tylko uwaga, spoiler dotyczący jednego z questów: https://youtu.be/bXWRrIyNRFY?t=2m50s . Nie wiem, zmarniał jakoś okropnie. Albo pije i ćpa całymi dniami od wydarzeń w W2, albo ten design jest wyjątkowo nietrafiony.

Last edited: May 13, 2015
W_Wallace

W_Wallace

Mentor
#4,868
May 13, 2015
Kyniek said:
Jest idealna. Czyż nie Panie @W_Wallace ?;)
Click to expand...
Panie, to to ja już dawno wiedziałem :) Coś czuje, że wybór będzie jeszcze łatwiejszy niż myślałem :p Może przy kolejnym przejściu zdecyduje się na czarnulę, bo jak to mawia starożytne przysłowie, żeby życie miało smaczek, raz Yennefer, raz Trisiaczek :D

SMiki55

SMiki55

Mentor
#4,869
May 13, 2015
Ithlinne Aegli said:
Jak ktoś jest ciekaw jak w W3 wygląda Radowid to proszę bardzo:

Ocenić różnicę w porównaniu do tego jest bardzo łatwo:

Można też go obejrzeć tutaj, tylko uwaga, spoiler dotyczący jednego z questów: https://youtu.be/bXWRrIyNRFY?t=2m50s . Nie wiem, zmarniał jakoś okropnie. Albo pije i ćpa całymi dniami od wydarzeń w W2, albo ten design jest wyjątkowo nietrafiony.
Click to expand...
Ale czemu od jedynki zamiast Radowida V Srogiego mamy IV Łysego? :hmm:

---------- Zaktualizowano 09:43 ----------

Orzeł dalej zamiast trzymać berło, ma je przyklejone kropelką do rozwartych szponów...

• RED Point
Reactions: AndrewXRW
M

maritimus

Forum veteran
#4,870
May 13, 2015
sebogothic said:
W recenzji cdaction można przeczytać:
Click to expand...
A tutaj nie chodzi o
to, że niby mieliśmy poszukiwać Yennefer (nawet jeden spory trailer mocno to podkreślał), a ona dosyć szybko sama nas znajduje, i to w nilfgaardzkiej obstawie?

Kwintesencją deus ex machina jest chyba właśnie nagłość, co by pasowało.

zi3lona

zi3lona

Moderator
#4,871
May 13, 2015
Ithlinne Aegli said:
Nie wiem, zmarniał jakoś okropnie. Albo pije i ćpa całymi dniami od wydarzeń w W2, albo ten design jest wyjątkowo nietrafiony.
Click to expand...
Może jest z tych, którzy brzydko się starzeją, po prostu?

• RED Point
Reactions: Swiatek
M

Maciekw.132

Mentor
#4,872
May 13, 2015
Triss wyczuła konkurencję Yennefer, to się chciała upięknić i trochę przesadziła z odmładzaniem :p.

A Radowid wygląda w porządku. Wojna, Gon, polityka, to wszystko kosztuje dużo stresu i nieprzespanych nocy.

Nars

Nars

Moderator
#4,873
May 13, 2015
Maciekw.132 said:
A Radowid wygląda w porządku. Wojna, Gon, polityka, to wszystko kosztuje dużo stresu i nieprzespanych nocy.
Click to expand...
Święta prawda:

:p

P

pavelbieniasz

Senior user
#4,874
May 13, 2015
Oj tam, według mnie jest spoko. Bardziej mi szkoda irytującego głosu Lamberta.

A

AndersonSilva

Rookie
#4,875
May 13, 2015
Z Triss tragedii nie ma, poczekam na inne ujęcia, ale i tak wiem, że wybiorę Yen. Radowid podobny, lecz widać, że stresy itp. odciskają na sobie piętno. Model Jaskra mi się podoba, a Zoltana nie widziałem, więc nie ocenię :p

Michaxx

Michaxx

Mentor
#4,876
May 13, 2015
AndersonSilva said:
a Zoltana nie widziałem, więc nie ocenię
Click to expand...
Trzy strony wstecz :)

• RED Point
Reactions: AndersonSilva
hismastersvoice

hismastersvoice

Forum veteran
#4,877
May 13, 2015
Co oni z tym makijażem u Raidena... Ciri znaczy? Wygląda dziewucha jakby się z wieczorku tanecznego urwała...

Szincza

Szincza

Moderator
#4,878
May 13, 2015
Co jak co, ale Zoltana odpicowano pięknie.

• RED Point
Reactions: fffb, Sentak and adventus.991
P

piecia18

Forum veteran
#4,879
May 13, 2015
SMiki55 said:
Orzeł dalej zamiast trzymać berło, ma je przyklejone kropelką do rozwartych szponów...
Click to expand...
Dla większości osób, która będzie grała to i tak to będzie mało znaczący detal. :)

A3r0ndight

A3r0ndight

Senior user
#4,880
May 13, 2015
A mnie zastanawia jedna rzecz...

Lambert serio ma inny głos czy tylko mi się wydaje ?
https://www.youtube.com/watch?v=356mVNu4LPg

@Ithlinne Aegli
Temat mknie na przód, że nie sposób czegoś nie przeoczyć. :p Jednak, zadowolony z tego stanu rzeczy nie jestem, poprzedni głos lepiej do niego pasował, sarkazm i w pewnym sensie złośliwość można było wyczuć przy każdym jego słowie a teraz brzmi jakoś tak dziwnie i nieswojo.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • …

Go to page

• 266
Next
First Prev 244 of 266

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.