Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
Menu

Register

Wiedźmin 3: postacie

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • …

Go to page

• 266
Next
First Prev 246 of 266

Go to page

Next Last
A3r0ndight

A3r0ndight

Senior user
#4,901
May 14, 2015
@martimus
To była "Wyspa Rybitw" a nie "Mew", ptaszyska może podobne ale nazwy już są zupełnie odmienne. :p

Ja bym chętnie spotkał Yaevinna choć podejrzewam, że to mało prawdopodone. :( Do tego driady powinny się pojawić, Carmen z Vincentem albo chociaż sama Carmen, Shani, Talar z moich typów odnośnie pierwszej części to chyba tyle. :D

S

Swiatek

Forum veteran
#4,902
May 14, 2015
witcherfan100 said:
@martimus
To była "Wyspa Rybitw" a nie "Mew", ptaszyska może podobne ale nazwy już są zupełnie odmienne. :p

Ja bym chętnie spotkał Yaevinna choć podejrzewam, że to mało prawdopodone. :( Do tego driady powinny się pojawić, Carmen z Vincentem albo chociaż sama Carmen, Shani, Talar z moich typów odnośnie pierwszej części to chyba tyle. :D
Click to expand...
YHY- najlepiej wszyscy na raz :)

A te psy, z których nie dałeś rady wytopić sadła też powinny się pojawić?

• RED Point
Reactions: Mengaard
T

traceur.579

Rookie
#4,903
May 14, 2015
Zapomnieliście o kowalu z podgrodzia !

R

Rhobar999

Rookie
#4,904
May 14, 2015
@traceur.579 Kowal z podgrodzia nie żyje. Redzi mieli dosyć domagania się o niego i postanowili go zabić.

raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
#4,905
May 14, 2015
By zabić tego kowala, to potrzebna by była cała armia Nilfgaardu... To teraz już wiemy, jaki jest powód inwazji.

• RED Point
Reactions: Chodak
Swooneb

Swooneb

Mentor
#4,906
May 14, 2015
traceur.579 said:
Zapomnieliście o kowalu z podgrodzia !
Click to expand...
Znając życie to zadyndał na szubienicy stworzonej dla Krasnali. Takiej małej, żeby zaoszczędzić drewno na drewniane mieczyki dla dzieciaków.

• RED Point
Reactions: Mengaard and Bloede_Dhoine
Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
#4,907
May 15, 2015
Ja to bym chciała Vincenta, Shani i Talara - lokacje do spotkania postaci odpowiednie, bo będzie i Oxenfurt, i Wyzima, i na pewno spotkamy po drodze temerskich partyzantów, no ale nie nastawiam się na nic, żeby potem się nie rozczarować.

• RED Point
Reactions: dikajos88
M

maritimus

Forum veteran
#4,908
May 15, 2015
Ithlinne Aegli said:
Ja to bym chciała Vincenta, Shani i Talara - lokacje do spotkania postaci odpowiednie, bo będzie i Oxenfurt, i Wyzima, i na pewno spotkamy po drodze temerskich partyzantów, no ale nie nastawiam się na nic, żeby potem się nie rozczarować.
Click to expand...
Z Wyzimy będzie tylko pałac - więc spotkanie tam Vincenta i Talara jest raczej wątpliwe. Temerski szpieg w nilfgaardzkim pałacu? Natomiast brak Shani w Oxenfurcie byłby mocno dziwny.

Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
#4,909
May 15, 2015
maritimus said:
Z Wyzimy będzie tylko pałac - więc spotkanie tam Vincenta i Talara jest raczej wątpliwe. Temerski szpieg w nilfgaardzkim pałacu?
Click to expand...
Dlatego wspomniałam o temerskich partyzantach ;)

A3r0ndight

A3r0ndight

Senior user
#4,910
May 15, 2015
Swiatek said:
YHY- najlepiej wszyscy na raz

A te psy, z których nie dałeś rady wytopić sadła też powinny się pojawić?
Click to expand...
Wojna, wielki otwarty świat a przede wszystkim zwieńczenie historii Geralta, więc według mnie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wszystkie ważniejsze postaci z poprzednich części też się gdzieś przewijały, choćby na ułamek sekundy jak
Zygfryd w W2
:D

SMiki55

SMiki55

Mentor
#4,911
May 15, 2015
Rustine said:
Była mowa o pierwszej fali gorączki, więc jeszcze przed W1.
Click to expand...
Pierwsza fala gorączki, ale w "Opowieściach ze świata Wiedźmina". U AS-a to była epidemia ospy w Wyzimie cztery lata po opowiadaniu.

Ithlinne Aegli said:
Dlatego wspomniałam o temerskich partyzantach ;)
Click to expand...
Szpieg w partyzantce?

Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
#4,912
May 15, 2015
SMiki55 said:
Szpieg w partyzantce?
Click to expand...
Vincent może być ;) Natomiast co do Talara, kto go tam wie, jako taką ważną szpiegowską personę możemy go spotkać praktycznie wszędzie.

M

michalch12

Rookie
#4,913
May 15, 2015
Ithlinne Aegli said:
Vincent może być ;) Natomiast co do Talara, kto go tam wie, jako taką ważną szpiegowską personę możemy go spotkać praktycznie wszędzie.
Click to expand...
W partyzantce to bym chciał Rębaczy z Crinfid zobaczyć :p

Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
#4,914
May 15, 2015
Rębacze byli w W2, więc raczej wykorzystali swój czas antenowy. Poza tym, co by robili w partyzantce? :p

M

michalch12

Rookie
#4,915
May 15, 2015
Byli na usługach Temerii w dwójce, więc dlaczego nie? Po za tym każda okazja do bicia czarnych jest dobra

PATROL

PATROL

Moderator
#4,916
May 15, 2015
Ithlinne Aegli said:
Rębacze byli w W2, więc raczej wykorzystali swój czas antenowy. Poza tym, co by robili w partyzantce? :p
Click to expand...
Rąbali?

• RED Point
Reactions: Mengaard, SMiki55 and josf.732
S

Swiatek

Forum veteran
#4,917
May 15, 2015
witcherfan100 said:
Wojna, wielki otwarty świat a przede wszystkim zwieńczenie historii Geralta, więc według mnie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wszystkie ważniejsze postaci z poprzednich części też się gdzieś przewijały, choćby na ułamek sekundy jak
Zygfryd w W2
:D
Click to expand...
Wstawianie postaci z poprzedniej bajki to stąpanie po kruchym lodzie. Jednym fanom będzie za mało, innym będzie za dużo. No i trzeba by dopisać do nich trochę bardziej rozbudowane questy bo spotkanie z np. Shani w karczmie i wymiana paru zdawkowych uprzejmości tylko by fanów wkurzyła. No i tym milionom nowych graczy trzeba by tłumaczyć skąd my tą Panią znamy :).

K

Koreon

Rookie
#4,918
May 15, 2015
Rębaczy to raczej u Redańczyków. Pewnie czerwoni będą szukali wszelkich sił na odparcie inwazji czarnych. Szczególnie jak zostaną sami na północy.

P

pavelbieniasz

Senior user
#4,919
May 15, 2015
Małe zestawienie. Niestety nie miałem żadnego w miarę trafnego screena z triss (w3).

View attachment 14186
View attachment 14187
View attachment 14188
View attachment 14189
View attachment 14190

Attachments

• zoltan.jpg
    zoltan.jpg
    132.6 KB Views: 23
  • jaskier.jpg
    jaskier.jpg
    65.3 KB Views: 21
  • tris1.jpg
    tris1.jpg
    332.5 KB Views: 21
  • triss2.jpg
    triss2.jpg
    172.4 KB Views: 18
  • jaskier2.jpg
    jaskier2.jpg
    90.5 KB Views: 20
  • RED Point
Reactions: Koreon and Master_Dandelion
A

AndersonSilva

Rookie
#4,920
May 15, 2015
pavelbieniasz said:
Małe zestawienie. Niestety nie miałem żadnego w miarę trafnego screena z triss (w3).
Click to expand...
Jak dla mnie - zmiany na plus. U każdej postaci.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • …

Go to page

• 266
Next
First Prev 246 of 266

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.