Tak sobie oglądam te gameplaye z Novigradu i dużo npc'tów to tam nie ma. Niektóre ulice są niemal puste.
Tak sobie oglądam te gameplaye z Novigradu i dużo npc'tów to tam nie ma. Niektóre ulice są niemal puste.
Pełna zgoda co do userscore na meta, ale to nie zmienia tego, ze i tak oceny rpgowców są dla mnie wiecej warte niż jakieś dziwne jeszcze przedpremierowe twory pisane na kolanie.@wDresiePoLesie Nikt rozsądny (powiedziałbym trochę inaczej ale bana nie chce) nie bierze pod uwagi oceń użytkowników. Jakieś 2/3 ocen to albo 0 albo 10
wystawianych przez hejterów, fanboyi i ludzi którym gra nie chce pójść.
Ogólnie i tu i tu cyferki są bezwartościowe, ale fajnie na pudełku wyglądająCo z tego że ktoś da jakiejś grze 10/10 bo mu się np tam baaaardzo eksploracja podobała i na resztę przymykał oko, jak gracz wcale nie musi być zainteresowany eksploracją
Każdy oceni wedle siebie na koniec.
Dlatego dla mnie ważniejsza jest treść recenzji niż sama ocena. Dlatego często patrzę na listę plusów i minusów. Kiedy są zupełnie od czapy to zazwyczaj nie czytam już całości. Co innego jeśli skupiają się na elementach które dla mnie są ważne. Opinie fanów natomiast są zbytnio emocjonalne i zero-jedynkowe. Albo 0 albo 10, najczęściej niczym nie podparte.
Hmm, ten fragment od Polygamii mnie martwi
Już w dwójce ekwipunek nie był najszczęśliwiej rozwiązany, miałam nadzieję, że kolejna część to poprawi.
GOL chciał przygwiazdorzyć.
Boziu ile postów. Ledwo wróciłem z pracy i nie wiem, gdzie zajrzeć. Jakaś dobra dusza da mi linki tutaj do recek bez przesadnych spojlerów? pliiis! Oferuję Redpointa![]()
W3 ma już na koncie 10 najwyższych not.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1044844
Na GAFie ktoś zebrał (prawie) wszystkie recenzje. Podliczyłem średnią i wyszło mi... 8,6. Ale mogłem coś pomylić bo z matmy nigdy nie byłem dobry, wręcz przeciwnie.
Przekonwertowałem. W każdym razie tak mi się wydaje.Chyba nie przekonwertowałeś recenzji 5/5 do dziesięciostopniowej skali![]()