Ja będę. Na maksymalnie dostępnym. Zawsze tak gram.
Wybory i konsekwencje panie i panowie. Czy to nie jest myśl przewodnia gry? A tu w samym centrum, w tak ważnym i istotnym dla wielu aspekcie, planowane jest jawne odrzucenie i zaprzeczenie formy. Ktoś się decyduje grać na hard i rozwijać określone drzewko? To jego wybór jest przecież, niech się tego trzyma i radzi sobie z konsekwencjami.
Bardzo dobre podejście, choć ja osobiście raczej na hardzie za pierwszym razem zapewne grać nie będę. Najpierw chciałbym skupić się na historii i świecie, rozgrywka także bardzo ważna, ale nie chcę być odrywany od świata poprzez potrzebę wymyślania jak tu wymasować drzewko, co wcale nie znaczy, że gra sama nas nie zmusi do kombinowania

nawet na niższym od hard poziomie.
Jak ładnie zauważyłeś "To jego wybór jest przecież, niech się tego trzyma i radzi sobie z konsekwencjami" - dlatego też nie widzę potrzeby "zabierania" dostępnych opcji typu, rotacja punktów rozwoju i innych, które pewnie pojawią się w grze (może jakieś totalne ułatwienie w eliksirach... nie wiem) - nie chcesz, nie korzystasz. Ja w W1 i W2 właściwie z petard, pułapek nie korzystałem. Oleje także starałem się zostawić w spokoju
Podejrzewam, że z ciekawości, gdy Geralt będzie już "napakowany" sprawdzę jak by "wyglądała" postać, gdybym wybrał inną ścieżkę rozwoju - nie oznacza, że będę tą zmienioną grał, ale z chęcią bym zobaczył czego mogę się spodziewać
Podobno w szermierce wraz z rozwojem tego drzewka, postać będzie miała odblokowywane kolejne ruchy, pozycje itd. - z chęcią bym zobaczył na co stać "prawdziwego" mistrza miecza
A Ty
@raison d'etre nie chciałbyś zobaczyć - od razu dodam, że nad grą przy pierwszym podejściu możliwe, że spędzę z 200 albo i więcej godzin, raczej śpieszyć się nie będę
A wy drodzy forumowicze

??