Jak kiedyś pisałem że chciałbym taki system na wzór Fallout: New Vegas to mnie wszyscy hejtowali, bo gra byłaby za trudna mimo że to tylko tryb dla chętnych![]()
No, bo posiadanie odmiennego zdania to we współczesnym świecie hejt. :rly?:Jak kiedyś pisałem że chciałbym taki system na wzór Fallout: New Vegas to mnie wszyscy hejtowali
Mi wystarczy smażone udko kurczaka prosto z kieszeni![]()
Podejrzewam, że mod taki prędzej czy później powstanie![]()
Po pierwsze chyba byłem pierwszy, zarówno jeśli chodzi o wyrażenie takiej zachcianki jak i hejt, a po drugie nie chodziło chyba o trudność, tylko o odwieczny, niezbyt mądry argument pt.Jak kiedyś pisałem że chciałbym taki system na wzór Fallout: New Vegas to mnie wszyscy hejtowali, bo gra byłaby za trudna mimo że to tylko tryb dla chętnych![]()
Ja bym jeszcze wprowadził konieczność włączania gry o regularnych porach, żeby nakarmić Geralta, bo inaczej umrze z głodu i trzeba będzie zaczynać od nowa. :V
moonknightgog said:There isn't any mention to the road and where the player have to go to find the box. So...without any quest markers, how the player is supposed to beat this quest?
GingerEffect said:You find the man next to a road. In the dialog, he tells you that he was attacked on this road towards the swamps. I assume someone could have been distracted and not properly listened to the man. In which case we give them in game help to find their way around. If someone can't be bothered to listen to the man and instead relies on game-systems to display information for you...why not also activate the Mappins after all.
To jest też świetny przykład na to, że tego typu podejście jak najbardziej sprawdza się na dzisiejszym rynku.
Jest już potwierdzone info, że wraz ze wzrostem poziomu trudności zmieniać się będzie AI przeciwników.Mam takie pytanko, jak to będzie z poziomem trudności czy ten najwyższy to tylko zmniejszone obrażenia, twardsi przeciwnicy etc. bo pamietam z wiedzmina 1 i 2 , że tryb mroczny trudny czy też giniesz to koniec gry był tak naprawdę tylko z pozoru trudny, ja nie miałem żadnych problemów w jedynce czy też w 2 na tych poziomach.
Ciekawi mnie to bo oprócz wyłączenia HUDa chciałbym by wrogowie byli naprawdę trudni i wymagający.
Tak, to tytuł kickstarterowy, choć tak naprawdę "wkład" fanów, poza finansowym, jest raczej jego wadą (nierówne historie napotykanych postaci, które przesałem czytać bardzo szybko, a także nagrobki). Nie wykluczałbym tytułu tego rodzaju w świecie Wiedźmina, w końcu Obisdian to studio, które wydaje się mocno zbliżone ideałami i założeniem do CDPR (tworzą poważne, rozbudowane RPGi z zamiłowania, jednocześnie potrafiąc odnaleźć się na rynku). Osobiście bardzo chętnie zagrałbym w klasycznego, izometrycznego RPG w świecie Wiedźmina.Czy to nie jest przypadkiem ten tytuł który powstał w oparciu o współpracę z ponad 50 tyś grupą fanów?
Sądzisz że jakiś tytuł (quasi W4) mógłby powstać w oparciu o podobny układ? Sam nie wiem, mnie się to wydaje zbyt piękne by mogło zaistnieć...
Jest już potwierdzone info, że wraz ze wzrostem poziomu trudności zmieniać się będzie AI przeciwników.
Czy będzie faktycznie trudno - zobaczymy. Osobiście mam wątpliwości, ale na najrudniejszym powinno być przynajmniej w miarę wymagająco.