Wiedźmin 3 - Wygląd Geralta

+
@Swooneb, Cintryjskie Wahadło jest brzydkie dla mnie :p Poza tym skoro jest możliwość całkiem swobodnego dostosowania sobie geraltowej fryzury i brody, to ktoś będzie sobie biegał ogolony w rozpuszczonych włosach, a w retrospekcjach będzie z brodą i wygolonymi bokami. Szczególnie, że wizja w W1 i W2 każdemu pasowała(choć kucyk na początku nieco drażnił niektórych), a cintryjskie wahadło i broda maja tyle samo zwolenników jak i przeciwników. Szkoda, że dla mnie Geralt będzie w retrospekcjach najgorszym elementem, bo ich styl bardzo mi się podoba.

@Swooneb, Cintryjskie Wahadło jest brzydkie dla mnie :p Poza tym skoro jest możliwość całkiem swobodnego dostosowania sobie geraltowej fryzury i brody, to ktoś będzie sobie biegał ogolony w rozpuszczonych włosach, a w retrospekcjach będzie z brodą i wygolonymi bokami. Szczególnie, że wizja w W1 i W2 każdemu pasowała(choć kucyk na początku nieco drażnił niektórych), a cintryjskie wahadło i broda maja tyle samo zwolenników jak i przeciwników. Szkoda, że dla mnie Geralt będzie w retrospekcjach najgorszym elementem, bo ich styl bardzo mi się podoba.
Ja jestem zdania, że fryzura Geralta powinna być przede wszystkim praktyczna :p

Może i można dostosować brodę i włosy jak się chce, ale chciałem grać ogolonym Geraltem, a widzę że po ogoleniu będzie wyglądać jak 25 letni "piekny" mężczyzna.. Co ma się nijak do opisów z książek ;) Więc zostaje mi broda :p

Może i można dostosować brodę i włosy jak się chce, ale chciałem grać ogolonym Geraltem, a widzę że po ogoleniu będzie wyglądać jak 25 letni "piekny" mężczyzna.. Co ma się nijak do opisów z książek ;) Więc zostaje mi broda :p
Co Wy się tak obudziliście? Na styczniowym gameplayu też był ogolony.

A nie można się zgolić "na jeża"? To by dopiero było... niekanoniczne. Ale też ciekawe. Albo łysy Geralt. Hoho.

Przecie broda niczego nie zmienia, dalej jest "piękny" tyle że ma brodę więc tym bardziej nijak ma się to do opisów z książek :p Ale każdy zagra jak chce.

Kompresja rozmyła mu papę, nie widać dobrze tekstury, a Wy, że młody. Tekstura jest bogata w pory, delikatne zmarszczki i blizny, bardzo dobrze to widać np. na zbliżeniu przed scenką z gryfem w styczniowym gameplayu.

Co Wy się tak obudziliście? Na styczniowym gameplayu też był ogolony.

Był, ale od tamtej pory wygładził sobie zmarszczki, oczyścił pory i chyba zaczął stosować multum różnorakich kosmetyków, bo model z niego zawołany.*

*Tak, wiem, że to najpewniej wina kiepskiej jakości ujęć, ale efekt jest wręcz komiczny. Przygody nastoletniego Geralta.

Serio, nie wiem gdzie tam widać nastoletniego albo, co jeszcze ciekawsze, metroseksualnego Geralta. I to nawet nie są ujęcia bez kompresji. WTF? Zaraz się okaże, że każdy, kto się goli, jest metroseksualny i w ogóle -50 do męskości.

Nie licząc tego pierwszego, mało korzystnego ujęcia, wygląda normalnie, co najmniej tak dobrze jak w W2 (dla mnie lepiej, bo ma więcej charakteru Geraltowego -Nie wiem czy to wina mimiki, czy zmiany w wyglądzie).

Trochę Mela Gibsona przypominać zaczyna :huh:

Ależ Geralt śmiesznie wygląda tak gładko ogolony, jakoś na modelu z W1 wyglądało to nieźle, tutaj jest mocno zabawne. Coś w stylu tego:

Dla mnie króciutki zarost, taki do tygodnia maks jest moim zdaniem dla Geralta optymalny i tak właśnie będę grać. Ewentualnie bardzo krótka broda, ale Dziadka Mroza z niego robić nie zamierzam.

Serio, nie wiem gdzie tam widać nastoletniego albo, co jeszcze ciekawsze, metroseksualnego Geralta. I to nawet nie są ujęcia bez kompresji.

No co ja ci poradzę, że dokładnie tak mi tam wygląda i nijak nie przypomina siebie z W1/W2, tylko właśnie jakieś wybitnie młode wcielenie. Istny cherubin. Rezultat jest cokolwiek ucieszny. Już widzę jak taki Geralt próbuje grozić bandzie wykidajłów, a ci wręczają mu garść cukierków, watę cukrową i każą uciekać do mamy i to w trymiga, bo za moment zamiast waty może dostać rzemieniem na gołą rzyć*.

*Co pewnikiem by się źle dla nich skończyło, ale jak tu brać na serio takiego chłopaczka?

Tutaj przecież wygląda ok, skóra na pewno nie jest gładziutka. Po prostu się uśmiecha, rozmawia przecież z ukochaną.

Szczególnie tutaj wygląda jak prawdziwy chłop. Prawdziwy tyle że nieletni albo ledwie co pełnoletność uzyskawszy. Przyznam jednak, że nic mi to nie przeszkadza, efekt zrzucam an karb kompresji, a Geralt w wersji wymuskane paniątko zrobił mi dzień.

Jakość słaba, ale przynajmniej widać że od oczu chyba odchodzi pajęczyna zmarszczek. Mimo to zgadzam się, że Geralt poszedł w strone image rodem z hollywood i żeby mu dodać charakteru trzeba się posiłkować zarostem.

Mimo to zgadzam się, że Geralt poszedł w strone image rodem z hollywood i żeby mu dodać charakteru trzeba się posiłkować zarostem.
Ma tę samą szczękę, nos i blizny, nawet głębokie zmarszczki przy nosie. Zmieniły się oczy i są wreszcie fantastyczne. Geralt z jedynki miał charakter deski, mina mu się nigdy nie zmieniała.

To jest chyba dość indywidualna kwestia;) Ale najbliżej moim wyobrażeniom geraltowego Geralta był chyba cinematic do powrotu białego wilka.

A no słabiutko wygląda. Po zgoleniu również powinien wyglądać na mężczyznę który już sporo przeżył, a nie na wymuskanego 25 letniego chlopa. Ale niestety Redzi uznali że muszą iść w tą stronę.. Najlepiej wygląda na dilmikach CGi od PI i Redowych renderach.

Top Bottom