Wiedźmin 3 - Wygląd Geralta

+
Na każdą szkołę może przypadać kilka setów. Byłoby dziwnie, gdyby cały jeden perk skupiał się na jednej zbroi.

Tak w sumie nie wiemy, ale logika podpowiada, że jest właśnie tyle. Skoro perki nazywają się od ich nazw, czyli Kot, Gryf i Niedźwiedź, i odnoszą się odpowiednio do pancerzy lekkich, średnich i ciężkich, to trudno coś tam jeszcze wcisnąć.
Tylko że może być więcej pancerzy z jednej szkoły, poza tym te perki są bardzo ogólne (jakoś trza było je nazwać)

Jak można nazwać inną zbroję z cechu Kota, skoro ta nazywa się Zbroja cechu Kota? Przy czym po nagielsku jest to Feline Armor, czyli dosłownie Kocia Zbroja? Gdyby ich było kilka, to nie marnowaliby tak nazwy.

Last edited:
Chyba, że zrobią jakąś ultimate-ultra-koks-badass zbroje, która będzie bardzo wytrzymała przy czym nie będzie ograniczała ruchów. Taka po prostu wspólna dla wszystkich szkół, najlepsza zbroja w grze.

Czy będzie można ostrzyc Geralta na krótko? Brakowało mi tej opcji w dwójce już. Niby miała fryzjerów, ale wybór fryzur nie powalał. Tutaj mam nadzieję, że się będzie dało ściąć mu tego kuca, których fanem nie jestem :)

Z tego co ja wiem, to miały być zbroje czterech szkół wiedźmińskich: Wilka, Kota, Gryfa i Żmii. Czy w tej materii coś się zmieniło?
Myślę, że nie ma co na chwilę obecną roztrząsać sprawy, które wdzianka będą najlepsze. Pewnie te wiedźmińskie będą jednymi z najlepszych, być może będą jeszcze jakieś legendarne/epickie zbroje. Dochodzi jeszcze sprawa taka, że REDzi lubieją nas czasem raczyć różnymi sprzecznymi informacjami, cóż, taka polityka.
Tylko ciekawe jaka będzie kurtka Szkoły Wilka czy Żmii (chodzi o "wagę")?
Na każdą szkołę może przypadać kilka setów. Byłoby dziwnie, gdyby cały jeden perk skupiał się na jednej zbroi.
W materiale Rocka opis umiejętności głosi, że każdy element lekkiego/średniego/cięższego rynsztunku daje jakieś bonusy. Nie odnosi się to tylko do tych konkretnych zbroi.

Attachments

• 546493904.jpg
    546493904.jpg
    225.7 KB · Views: 88
Ani fryzury "na krótko", ani farbowania Redzi nie przewidzieli, o ile mi wiadomo.

Szkoda. Brodę można zapuścić, a włosów nie można ściąć. Nie ma to jak podwójne standardy. Cóż, trzeba się będzie znowu zadowolić noszeniem kapturów.

@ShiJieTian a przefarbowac Geralta byś też nie chciał? W końcu są fryzjerzy, dlaczego nie wykorzystac tego potencjału? Tylko wtedy trzeba by było dialogi zmienic, bo jak tu biały wilku wołac, kiedy Garalt już nie biały?
- Witaj, różowy wilku, kope lat!

Kolor już niech sobie zatrzyma, bo to jedna z jego rozpoznawalnych cech. Ale włosy, skoro można je upinać na różne sposoby, a brodę ściąć to fajnie by było móc też ostrzyc.

Top Bottom