Wiedźmin 3 - Wygląd Geralta

+
Geralt nigdy dobrze w swoim 60letnim (bądź 100 letnim jak to uważają niektórzy) nie pojadł, to nie dziwota, że pierwsze co zrobił po akcji wiedźmina 2, to wziął te swoje złote góry orenów z Wyzimy i przejadł (i dobrze zrobił bo niedługo później Temeria padła, a oren osiągnął wartość 0,00 korony nowigradzkiej), a ponieważ trochę od akcji wiedźmina 2 minęło to stracił już trochę na wadzę. To tłumaczy czemu nie wyruszył szukać Yen wcześniej, jego drogi z Triss rozeszły się (szkoda że nie na zawsze :/) i teraz musi od nowa "levelować".
:troll:

Zresztą, mnie takie poliki się podobają u Gerwanta (no homo :p), dodają charakteru, nic mnie nie zgorszy bardziej niż twarz Geralta w alphie W2 i trailerze "ROTWW", @tekbarpl ma racje wygląda zupełnie jak Rubik.

Last edited:
Gerald nigdy dobrze w swoim 60letnim (bądź 100 letnim jak to uważają niektórzy) nie pojadł

Gerald może i nie, ale Geraltowi się zdarzało. Borch ugościł go całkiem zacnie ;)

Hehe jestem ciekaw czy jak ktoś zaimportuje postać to czy Geralt będzie miał na szyi tatuaż którego dorobił się we Flotsam.:hai:

Gerald może i nie, ale Geraltowi się zdarzało. Borch ugościł go całkiem zacnie ;)
Jestem przekonany, że zostawił sobie z tej uczty 2 kluski na czarną godzinę, teraz ta godzina nastała i jest tak ciężko że ich nie gryzie tylko trzyma w polikach i delektuje się ich smakiem. To jest cała tajemnica jego polików.

@HuntMocy, myślę że tego pana spotkamy wcześniej, to może być prawdziwy wróg Geralta w Wiedźminie 3. Dziki gon odnosi się do dzikiego polowania na kluski, których w świecie pogrążonym w wojnie jest niewiele.

Last edited:
Wiedźmin 4: Ostatnia Kluska

Nie wiem na co tu narzekacie...znaczy o czym dokladnie rozmawiacie bo niemam mozliwosci sledzienia wszystkich tematow
Ale sie wypowiem na temat facjaty Geralta
Ja sie raczej nie czepiam pierdol i tak jak jest moze wygladac
Aczkolwiek wydaje mi sie ze wiedzmin ma jakby "spuchnieta" twarz, takie jakby wypchane usta
Wyglada w niektorych ujeciach jak taki slodki misiaczek (rozmowa z Jankiem)
Brak mu tych ostrych rys ;)

Nie wiem na co tu narzekacie...znaczy o czym dokladnie rozmawiacie bo niemam mozliwosci sledzienia wszystkich tematow
Ale sie wypowiem na temat facjaty Geralta
Ja sie raczej nie czepiam pierdol i tak jak jest moze wygladac
Aczkolwiek wydaje mi sie ze wiedzmin ma jakby "spuchnieta" twarz, takie jakby wypchane usta
Wyglada w niektorych ujeciach jak taki slodki misiaczek (rozmowa z Jankiem)
Brak mu tych ostrych rys ;)

Na to właśnie narzekamy, na kluski w buzi które go upodabniają do Marlona Brando.

@eustachy_J23 oczywiście tylko na twarzy odchudzić, reszta jest świetna.

Last edited:
Ojtam. Z tego co pamiętam to nawet pod koniec Sezonu Burz (czyli ponad 100 lat po Sadze) Geralt miał mlecznobiałe włosy więc... ;)

Geralt - łowca potworów, pełen blizn na ciele od szponów potworów, przeżył już dużo, zmęczony przez życie, organizm zniszczony przez trucizny i eliksiry, nie naturlanie blady przez mutacje i wyniszczające treningi i mutageny, często niedojadający przez marne wynagrodzenie wygląda tak? Pulchne policzki, różowiutka skóra, taki pączuszek. I dlaczego ma czarne brwi i szary zarost?

Top Bottom