Co znaczy wiedźmini z wyboru?
To nie do mnie pytanie, to Redzi wprowadzają taką instytucję
Co znaczy wiedźmini z wyboru?
Tak jak Geralta nazywali Gerbrandt, Gerwant tak do Ciri będą się zwracać: Kiri, Siri... mutantko pieprzona. Swoją drogą ciekawe jaki będzie stosunek zwykłego plebsu do Ciri jako wiedźminki. Sama Ciri mówiła w Corvo Bianco że jeżeli ludzie traktują kobiety inaczej to na pewno nie lepiej. Tam ją okradli, a tam chcieli oszukać. Dla Geralta to nie pierwszyzna.Geralt z Rivii. Ciri z Wyboru.
A Wy jakieś rozkminy robicie...
A niedawno pisałem o wyciąganiu zbyt daleko idących wniosków ze zbyt skąpego materiału... A teraz wyobraźnia galopuje niczym Dziki Gon po firmamencie i spekulacje nie mają granicAle obawiam się że niczym serialowa Ciri powie ona na początku W4:
"Jako kobieta jestem za słaba, chcę być silna jak Geralt i chcę pić te same eliksiry",
więc Geralt z radością wstrzyknie w nią trujące mutageny...
Czego nie zrobił nawet w serialu. I nie zrobiłby w książkach...
A Wy jakieś rozkminy robicie...
Vehn faér ar es erem.Czy ktoś z Was pamięta gdzie cytowano tekst pieśni śpiewanej przez Mioni w trailerze? Wiem, że widziałem ten tekst z tłumaczeniem tylko nie pamiętam gdzie i jaka była jego treść.
Czy ktoś z Was pamięta gdzie cytowano tekst pieśni śpiewanej przez Mioni w trailerze? Wiem, że widziałem ten tekst z tłumaczeniem tylko nie pamiętam gdzie i jaka była jego treść.
To właśnie AI slop, jak przyznał autor komentarza na FB„Kiedy ogień zgaśnie”.
„Pożegnanie z panem”.
„Światło gwiazd wskazuje drogę”.
„Kiedy ogień zgaśnie”.
„Pożegnanie z panem”.
„Światło gwiazd wskazuje drogę”.
„Kiedy ogień zgaśnie”.
Czyli jaTo właśnie AI slop, jak przyznał autor komentarza na FB![]()
Racja. Nie ma tam słów ze Starszej Mowy.bo choć wygląda w jej stylu, nie zawiera żadnego ze znanych słów.
A tacy wiedźmini z wyboru?
"albowiem walka Dobra ze Złem toczy się teraz na innym polu bitwy i zupełnie inaczej jest prowadzona.