Wiedźmin: Muzyka Kontynentu - bilety!

+

Vattier

CD PROJEKT RED

W tym tygodniu rozpoczynamy sprzedaż pierwszych koncertów w ramach trasy Wiedźmin: Muzyka Kontynentu, więc bądźcie gotowi!

Z radością ogłaszamy, że wraz z targami gamescom organizujemy oficjalny koncert inaugurujący trasę Wiedźmin: Muzyka Kontynentu. Ten wyjątkowy koncert odbędzie się w Kolonii w Niemczech 20 sierpnia 2025 roku, podczas gdy pozostałe europejskie koncerty, które ogłaszamy dzisiaj, odbędą się w listopadzie 2025 roku.

Od piątku 24 stycznia od godziny 12:00 będzie można nabyć bilety na pierwsze koncerty w Europie: Niemczech, Austrii, Holandii, Francji, Belgii, Wielkiej Brytanii i Szwecji! Więcej szczegółów znajdziecie na stronie wydarzenia: https://thewitcher.com/concert

Kolejne przystanki zostaną ogłoszone w późniejszym terminie, w tym koncerty w Ameryce Północnej i Polsce.

Jeśli tak jak my nie możecie doczekać się koncertu, pamiętajcie, że możecie przeskoczyć kolejkę i zdobyć bilety w przedsprzedaży trwającej od 22 do 23 stycznia, zapisując się do newslettera na https://thewitcher.com/concert. Ekskluzywny kod przedsprzedażowy zostanie wysłany do wszystkich subskrybentów niebawem, więc koniecznie sprawdźcie wtedy swoją skrzynkę odbiorczą!

Wiedźmin: Muzyka Kontynentu, czyli obchody 10-lecia gry Wiedźmin 3: Dziki Gon, ożywią ponadczasową ścieżkę dźwiękową gry RPG z otwartym światem dzięki występowi orkiestry na żywo. Wybrane utwory z gry i jej dodatków fabularnych zostaną wzbogacone w najnowocześniejszą oprawę wizualną i fragmentami rozgrywki. Pojawią się także goście specjalni: zespół Percival - współkompozytorzy ścieżki dźwiękowej gry, znani ze swojego kultowego wkładu w Wasze ukochane utwory.

Last edited:
Moje doświadczenia z koncertami w Polsce są takie, że często taniej i szybciej jest pojechać do Niemiec. XD

cześć! ja mam taką zagwozdkę co do koncertu w Polsce. W grudniu twórcy pisali "Po pierwsze, w maju 2025 roku zorganizujemy parę koncertów w Polsce i w Bostonie (Stany Zjednoczone), aby uczcić samą rocznicę!", natomiast Polska wypadła do drugiego "rzutu" jeśli chodzi o zapowiedzi odnośnie daty, co oznacza, że jednak będzie w drugiej połowie roku, czy jednak ten fakt nie ma większego znaczenia? Z góry dzięki za odpowiedzi!

Biorąc pod uwagę, że w maju jest 10 rocznica Wiedźmina 3, pasowałoby idealnie :)

Maj generalnie bogatym miesiącem jest dla studia ponieważ to wlaśnie w maju 2011 wyszedł Wiedźmin 2, 2015 Wiedźmin 3, a w 2016 dodatek Krew i Wino.

a myślicie, że w Polsce skończy się tylko na koncertach majowych, czy jednak coś dorzucą w drugiej połowie roku??
tak, wiem można rzucać tylko domysłami, ale przez moje majowe matury wariuje haha :p

cześć, ogolnie minal juz prawie miesiac odkad poruszalem watek i w zasadzie nic sie nie zmienilo, a do maja juz niecale 2 miesiace. zazwyczaj jednak tworcy roznych koncertow oglaszaja daty z zasadnym wyprzedzeniem. jeszcze oprocz wczesniej przywolanych cytatow "Po pierwsze, w maju 2025 roku zorganizujemy parę koncertów w Polsce i w Bostonie (Stany Zjednoczone), aby uczcić samą rocznicę!", ujrzalem inny cytat, ktory krotko mowiac wyklucza go, albowiem: "Oficjalna inauguracja trasy koncertowej odbędzie się w trakcie targów gamescom 2025 w Kolonii", a targi są w sierpniu... sadzicie ze jak koncowo bedzie? wiadomo wrzutka ponownie z ciekawosci, jedynie rzucam spekulacjami.

Widzę, że pojawił się Poznań 15 czerwca - koncert na zakończenie Pyrkonu (i jeśli dobrze rozumiem również drugi koncert w trakcie
Pyrkonu dla jego uczestników) Czy będą jeszcze jakieś inne polskie miasta? Super by było gdyby udało się zagrać w Krakowie :D

Fajnie, że ruszyły koncerty w Polsce. Szkoda, że nie wiadomo jeszcze w których miastach planowane są koncerty, aby dać możliwość orientacji czy kupować np. na Poznań, czy czekać na miasto bliższe miejsca zamieszkania.
I pytanie: Czy planowany jest "otwarty" koncert w Warszawie ?
Pozdrawiam wszystkich fanów Wieśka

Również prosiłbym o uchylenie większego rąbka tajemnicy co do koncertów w Polsce. 5 lipca biorę ślub i nie wiem, czy kupować bilety na Poznań, jak powiadomiono mnie w newsletterze, czy też czekać dalej na coś bliższego mojego miejsca zamieszkania. Znając moje szczęście najdogodniejsze koncerty będą w okolicy mojego ślubu... O ile pamiętam to wszystkie koncerty w Polsce miały się odbyć w pierwszej połowie 2025 - to dalej aktualne?

Top Bottom