Wiedźmin na Games Convention 2007

+
Wiedźmin na Games Convention 2007

W związku ze zbliżającymi się wielkimi krokami targami Games Convention w Lipsku, cały zespół deweloperski CD Projekt RED chciałby skorzystać z okazji (tj. ciszy przed burzą) i zaprosić Was na to
wielkie wydarzenie. Jeśli będziecie mieli możliwość, zapraszamy na nasze wspólne stoisko z Atari, które będzie się znajdować w Hali 2, stoisko nr E02. Będziemy pokazywać pełne intro do gry
Bagińskiego, oraz będziemy mieli do Waszej pełnej dyspozycji i rozrywki 16 stanowisk komputerowych z wersją Beta „Wiedźmina”! Mamy nadzieję Was tam spotkać!

Na pewno będzie to wielkie wydarzenie dla wszystkich fanów gier, szkoda, że nie mam możliwości się tam dostać.pozdrawiam :-*edit: ekhm to jest news tygodnia? szkoda

Fajnie, tylko że większość odpada. Jak to policzył w przybliżeniu Dagon w osobnym wątku to mniej więcej 1000-1100 jako minimum należy liczyć....za drogo jak dla mnie ;( Mimo to życzę sukcesu na targach :)

Kusząca oferta ;)Jednak życie to pasmo wyborów, a mamoną nie śmierdzę więc i tak ostatecznie EK ląduję w październiku ;)To rozumiem, że szczęśliwcy na GC dostaną tą wersję, którą mieli okazje zasmakować wybrańcy Wiedźmińskiego Eventu? :)

Oj spojrzałem na nazwę topicu i już myślałem, że jakiś przeciek materiałów :p.No nic, ja się nie zjawię bo za dużo kasy by mnie to kosztowało (chyba, że CDP przewiduje dofinansowania :p) ale życzę wam powodzenia na targach i dużego zainteresowania grą.

Już myślałem, że gameplay :D O słodka naiwności ;DBtw. Pojechałbym, nawet rodzinę bym wziął, żeby robiła tłum przy stanowisku Atari, ale finanse mi nie pozwalają :'(

Dlaczego będziecie pokazywać całe intro do gry ???. Myślałem że filmik będzie integralną częścią gry a jak widzę intro to jedynie materiał promujący grę. Czyli traktujecie cinematki jako coś zupełnie odrębnego od gry ???. Obawiam się że intro będzie dostępne na różnych serwisach jeszcze przed premierą. Szkoda

Nie wiem skąd te narzekania, ale ogólny zarys fabuły jest dość znany - atak na Kaer Morhen oraz amnezja Geralta, intro raczej nie powinno pokazywać czegoś nowego, obawiasz się spoilerów? ;)

Dlaczego będziecie pokazywać całe intro do gry Huh. Myślałem że filmik będzie integralną częścią gry a jak widzę intro to jedynie materiał promujący grę. Czyli traktujecie cinematki jako coś zupełnie odrębnego od gry Huh. Obawiam się że intro będzie dostępne na różnych serwisach jeszcze przed premierą. Szkoda
Ekhm... przecież intro tworzone przez Bagińskiego jest ilustracją do pierwszego opowiadania z cyklu wiedźmińskiego i ma za zadanie wprowadzać w klimat gry. Takie było z założenia i takie jest. W samym Wiedźminie też będzie filmik wprowadzający, ale już na enginie gry. Nie rozumiem, czego Ci tak szkoda.

KristAlgar said:
Dlaczego będziecie pokazywać całe intro do gry Huh. Myślałem że filmik będzie integralną częścią gry a jak widzę intro to jedynie materiał promujący grę. Czyli traktujecie cinematki jako coś zupełnie odrębnego od gry Huh. Obawiam się że intro będzie dostępne na różnych serwisach jeszcze przed premierą. Szkoda
Ekhm... przecież intro tworzone przez Bagińskiego jest ilustracją do pierwszego opowiadania z cyklu wiedźmińskiego i ma za zadanie wprowadzać w klimat gry. Takie było z założenia i takie jest. W samym Wiedźminie też będzie filmik wprowadzający, ale już na enginie gry. Nie rozumiem, czego Ci tak szkoda.
Hmm? Efektu. Ja wiem jakie było założenie, ale nie wiedziałem że intro będzie pokazywane jeszcze przed premierą jako coś co ma "tylko" zachęcić to kupna gry. Taka sztuka dla sztuki w wersji marketingowej. Tego mi szkoda.

No ja też nie chciałbym ujrzeć intra wcześniej, bo zepsuł bym sobie przyjemność z odpalenia gry.

Eee Gofer31, czekałeś aż cię zaproszą na GC?Czy to była ironia z twojej strony :p.

Heheh to by było dobre czekać na specjalne zaproszenie od CDPR, no chyba, że jest zawiedziony, bo co jak co o Games Convention dyskutuje się i wie od dawna. pozdrawiam ???

A ja się pochwalę tym, że 2 godziny temu przyjechał do mnie 4 dniowy bilet na GC;]Czy jestem jedynym frajerem, który jedzie na tą imprezkę? :D Smutno mi będzie się grało w Wiedźmina bez was.... W sumie zagram w mase gier:) Przywioze wam kolejną porcję zdjęć oraz informacji. Uzbroje się w długopis i zeszyt, przez co żadna informacja mi nie ucieknie:>W tej chwili jedynie zastanawiam się gdzie ja będę spał.... ale to sprawa drugorzędna:D dojazd i bilet jest.... powrót także mam zapewniony na niedzielę w nocy...

Top Bottom