Wiedźmin - planszówka lub RPG

+
Tymczasem na facebooku-data,kiedy możemy spodziewać się gry...
Może już widzieliście, może nie:

Swoją drogą, krasnolud na opakowaniu to Yarpen czy Zoltan? Ubranie sugeruje Zoltana, ale dzierżona broń i długość brody...

No nie no, szkoda jakby były tylko dla tych, co na gamescom jadą. Najwięcej chyba będzie miało Niemców te puzzle, bo to u nich(chyba :D). Kasę na puzzle bym znalazł, ale na podróż już raczej nie. Szkoda kurczę.

No ale cóż, przyznaję, że Ci którzy pojechali tam, to znaczy, że kochają tą grę i jakieś wyróżnienie im się należy.

zi3lona said:
Wolałabym takie ziemią niczyją. Bardzo ładne arty, aż się proszą o ułożenie.
Kurcze w sumie Geralt podróżujący z Vesemirem przez Ziemię Niczyją mniam np.: :)

E: Redzi zróbcie takie puzzle :D

Ale taki Geralt, w środeczku na ścianie, po bokach Draug i Triss, nad nim smok, pod nim Geralt i Ciri. Ja chcę te puzzle, jak małe dziecko. Czy REDzi są na GC do 25? Czy zwijają się wcześniej, ktoś wie?

Tak w ogóle, zwróciliście uwagę na to(cytat z puzzle.cdp.pl):

"Klucz będzie przydatny do wielu różnych akcji promocyjnych i marketingowych m.in. w konkursach tylko dla posiadaczy puzzli. Będzie mógł także uprawniać do różnych zniżek na zakupy."

Może jednak coś jest na rzeczy z zniżką, albo z W3, albo inną grą bez prądu?

Co do puzzli, może zrobili angielską wersję na GC, a po cichu robią polską?

A zobaczcie, wszędzie teraz jest Geralt z CGI, czy to wina popularności cinematic trailera, czy może REDzi do takiego wyglądu będą dążyć?

Booraz said:
Michax, ten screen rzczewiście fantastyczny, świetnie by się nadał
To jest tapeta z Killing Monsters sprzed paru tygodni.;)

Odnośnie puzzli omawianych kilka postów wyżej-warto obserwować komentarze pod tym wpisem, ponieważ tam też ludzie się pytają,czy będą powszechnie dostępne. :)

@dół
Jeśli pojawi się jakaś konkretna informacja o tych puzzlach to napiszę. :)

http://www.polygon.com/2013/8/23/4651474/the-witcher-board-game-is-coming-out-in-2014
Sporo fajnych zdjęć tej planszówki

^ Ty śpisz w ogóle :p Nie nadążam za newsami ehh brak czasu :(
Zaje...biaszcze te kości, karty i w ogóle cała plansza. W zasadzie to wszystko. I can't wait! pewnie co najmniej 100zł.

Jak poznałem ceny innych, to obstawiam bliżej 200 zł. Co do samej gry, chyba chcieli zrekompensować Yarpenowi zbyt małą rolę w W2 i brak go w W1, zawsze faworyzowali Zoltana. Nawet w artbooku go nie było.

Widać, że będą niezłej jakości figurki, coś czuję cena będzie wyższa niż w przypadku innej planszówki wydanej przez CDP - Gamedec, a ona kosztuje 160-180 zł i nie posiada figurek

Zastanawia mnie Jaskier ze sztyletem. Czyżby miał zamiar walczyć zamiast typowego dla siebie "Ratuj Geralt!"?

Top Bottom