Wiedźmin podbija londyński West End – trwają przesłuchania do musicalu

+
Z angielskiego forum. Rosyjska rock-opera:
http://www.youtube.com/watch?v=IdA8zBv5_cs&feature=player_embedded

Pamiętam, że 1 kwietnia opublikowano pierwszy news nt. platformówki 2D z BloodRayne w roli głównej. Niestety, to nie był żart...

addar

Forum veteran
nie lubię prima aprilis , bo wiekszości żartów które sie pojawiają chciałbym by okazywały sie prawdziwe!!!

Durnie!

Tylko ja, Excalibur, godzien jestem podbijać świat, występując w musicalu na deskach londyńskiego teatru. A właściwie to londyński teatr jest godzien mnie.

News brzmi ciekawie i właściwie prawie niemal prawdopodobnie, ale czy przy okazji musi generować tyle spamu?
Nie nadążam czytać...

Zielona, ale w tym wątku albo wszystko jest poza tematem, albo wszystko jest na temat :) Przecież ten wątek nie jest na serio. :)

Mnie tylko zastanawia ta inwazja muminków... :)

A co do Rosjan z ESSE - już ich kiedyś widziałem. Nawet fajnie grają, chociaż muzycznie to nie całkiem moje klimaty :) Wygląda to tak jakby Rosjanie byli bardziej zakręceni na punkcie Wiedźmina i Sapkowskiego niż Polacy. Rosyjska oficjalna strona poświęcona twórczości Sapkowskiego jest lepsza od tej polskiej. Ta Polska nawet nie była aktualizowana od wieków. :)

Nocnik w odróżnieniu od dzienników wypełniony jest przynajmniej prawdziwą treścią, a nie jakimiś kłamliwymi bzdetami :)

Hehe, nocniiiik!!!

A nie, Buka.
No dlaaaaczego?! DLACZEGO DLACZEGO I TUTAJ?! No idź stąd?! IDŹ STĄD!! Ja chcę sobie porozmawiać z przyjaciółmi a ty mi przekszadzasz!!!!

Top Bottom