Uwierzcie mi, REDzi dzień święty święcą (oprócz mnie, bo nadrabiałem zaległości).Michax said:To na pewno Redzi ... nigdzie wcześniej nie widziałem rodziny muminków na forum a jestem tu dość długo. I dziwne też że nie było żadnego z Redów patrz: MM360 i Masos a są muminkiKonta założone 31 III więc szykowali się na atak
I starali się zachowywać tak trochę jak my stale marudzić, spekulować to im się udało nawet wkurzyć naszych moderatorów z lekka
![]()
Masos said:Uwierzcie mi, REDzi dzień święty święcą (oprócz mnie, bo nadrabiałem zaległości).
Co nie zmienia faktu, że ktoś za tym stać musi, bo to była zaplanowana akcja.Masos said:Uwierzcie mi, REDzi dzień święty święcą (oprócz mnie, bo nadrabiałem zaległości).
To chyba nie Redzi, bo na paru innych forach były podobne akcje, chociaż nie z muminkami.ser-ek said:Co nie zmienia faktu, że ktoś za tym stać musi, bo to była zaplanowana akcja.
Raz, czy dwa razy się uśmiechnąłem. Zauważyłem też cięte riposty i czepianie się literówek.Palimpsest said:@Michax
Zwłaszcza, że muminki nawet nie były dowcipne.
Ale ja nie mówię o Redach. Mówię tylko, że to było zaplanowane, a nie na spontana.Norv said:To chyba nie Redzi, bo na paru innych forach były podobne akcje, chociaż nie z muminkami.