Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Wiedźmińska Kolekcja z audiobookiem już jutro w sklepach!

+
  • 1
  • 2
  • 3
Next
1 of 3

Go to page

Next Last
Marcin Momot

Marcin Momot

CD PROJEKT RED
Dec 1, 2011
Wiedźmińska Kolekcja z audiobookiem już jutro w sklepach!

Wiedźmińska Kolekcja to wyjątkowa propozycja skierowana do kolekcjonerów, fanów gier RPG oraz miłośników prozy Andrzeja Sapkowskiego, jak również doskonały pomysł na gwiazdkowy bądź mikołajkowy prezent. To wyjątkowe wydanie trafi do sprzedaży już 2 grudnia!
W skład ekskluzywnego zestawu wchodzą gry: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów, Wiedźmin Edycja Rozszerzona oraz niespodzianka, 5 najlepszych wybranych opowiadań Andrzeja Sapkowskiego w formie audiobooka! Zestaw uzupełnia 5 opowiadań Andrzeja Sapkowskiego, stanowiących ponad 10-godzinne, najwyższej klasy słuchowisko, nagrane z prawdziwym rozmachem i udziałem plejady znanych aktorów, swoich głosów użyczają tu m.in: Marian Opania, Henryk Talar, czy Anna Dereszowska. Audiobook pozwoli jeszcze lepiej poznać świat gry i postacie, takie jak Geralt z Rivii czy Jaskier.
Wiedźmińska Kolekcja trafi na półki sklepowe już za tydzień, 2 grudnia w doskonałej cenie 159,99 zł.

V

Vojtas

Forum veteran
Dec 1, 2011
Wiemy, wiemy, za późno ten news.

S

sawu97

Rookie
Dec 1, 2011
Według mnie, takie zestawy trochę nie mają sensu... Niemal każdy fan RPG grał w Wiedźmina, czy to w "jedynkę", czy "dwójkę". A jeśli nawet ktoś nie grał, to wątpię żeby od razu z "grubej rury" kupił cały zestaw, nie wiedząc czy mu się spodoba Wiedźmin, czy też nie...

M

Maciekw.132

Mentor
Dec 1, 2011
Według mnie, takie zestawy trochę nie mają sensu
Click to expand...
Jakby nie miały sensu, to nikt by takich nie robił, a przecież "złote edycje" i jej podobne charakteryzujące się na wydawaniu kilku gier w jednym boxie są na rynku growym dostępne nie od dziś. Widać ktoś to kupuje.

Kto kupuje takie zestawy? Maniacy serii i kolekcjonerzy, którzy lubią mieć wypasione edycje swoich ulubionych tytułów. Rodzina i znajomi zarówno fanów danej marki jak i nie koniecznie. Nie trudno sobie wyobrazić, że jakiś wujek robiąc prezent na mikołaja, czy gwiazdkę zdecyduje się na zakup gry wideo, bo te są dzisiaj modne i wie, że osoba obdarowana w nie grywa. A, że Wiedźmin jest wśród nie graczy w Polsce bardziej rozpoznawalny od np Battlefielda 3, to taki zestaw sprawdzi się jak ulał.

I w końcu takie zestawy idealnie się sprawdzają w momencie, kiedy entuzjasta danej serii chce nauczyć członka rodziny/znajomego grania w porządne gry.

Czyli jednym zdaniem - psychologia i marketing. W sklepach już czekają, żeby nam wsadzić bezwiednie coś do koszyka.

V

Vojtas

Forum veteran
Dec 1, 2011
maciekw said:
Czyli jednym zdaniem - psychologia i marketing. W sklepach już czekają, żeby nam wsadzić bezwiednie coś do koszyka.
Click to expand...
Cha, prawda! :) Ludzie idą do marketu (nieważne jakiego) i często bez głębszego zastanowienia wkładają do koszyka produkty, których reklamy widzieli w TV, prasie czy internecie. W przypadku rozrywki elektronicznej, miewam często takie pokusy przechodząc w pobliżu przeróżnych tańszych serii, których gry jakoś mi umknęły. Ech, na każdym rogu komercyjna pułapka.

robert70r

robert70r

Mentor
Dec 1, 2011
I w końcu takie zestawy idealnie się sprawdzają w momencie, kiedy entuzjasta danej serii chce nauczyć członka rodziny/znajomego grania w porządne gry.
Click to expand...
Dokładnie tak. Sam nad tym pracuję. To znaczy nad nauczeniem członka rodziny grać w dobre, porządne gry.
Taki zestaw w tym wypadku sprawdza się idealnie.

D

Darji92

Senior user
Dec 1, 2011
Gdybym dzisiaj nie kupił kolekcjonerki ACR to może bym się skusił, ale tak to kasy brak...

Nars

Nars

Moderator
Dec 1, 2011
Znaczy się nie macie tak, że jakiś dziwny splot wydarzeń sprawił, że nigdy nie było wam dane zagrać w jakieś klasyki? Ja do tej pory muszę przerobić oba Baldury i Planescape'a(tak, tak). Gdybym zobaczył te tytuły ładnie wydane, w jakiejś zbiorczej formie, z chęcią bym kupił.

robert70r

robert70r

Mentor
Dec 1, 2011
Jeszcze się pyta... Pewnie, że tak, ale kasa - to jest ta najważniejsza zapora.

Marcin Momot

Marcin Momot

CD PROJEKT RED
Dec 1, 2011
Narsereg said:
Znaczy się nie macie tak, że jakiś dziwny splot wydarzeń sprawił, że nigdy nie było wam dane zagrać w jakieś klasyki? Ja do tej pory muszę przerobić oba Baldury i Planescape'a(tak, tak). Gdybym zobaczył te tytuły ładnie wydane, w jakiejś zbiorczej formie, z chęcią bym kupił.
Click to expand...
Ja za młodu przechodziłem te tytuły w polskiej wersji językowej. Teraz co jakiś czas odpalam sobie wersje z GOGa:)

M

Maciekw.132

Mentor
Dec 1, 2011
Narsereg said:
Click to expand...
http://gpmarket.pl/pl/legendy-rpg-pc-pl.html?partner=1984

Nars

Nars

Moderator
Dec 1, 2011
maciekw said:
http://gpmarket.pl/pl/legendy-rpg-pc-pl.html?partner=1984
Click to expand...
No dobra, niech ktoś stanie obok i spokojnie mi wyjaśni jakim cudem nie byłem świadom istnienia tego pakietu?!

robert70r

robert70r

Mentor
Dec 1, 2011
Nie patrzyłeś dość uważnie. :p

E

Eri94_user70

Forum veteran
Dec 1, 2011
Na półce obok prężyło klatę DA2?(wybacz lekką uszczypliwość;) )

Nars

Nars

Moderator
Dec 1, 2011
DAII mam na origin'ie, więc niestety nie ma czego prężyć. :(

S

Stachu

Senior user
Dec 1, 2011
Narsereg said:
No dobra, niech ktoś stanie obok i spokojnie mi wyjaśni jakim cudem nie byłem świadom istnienia tego pakietu?!
Click to expand...
Bo to prawdopodobnie jeden z ostatnich egzemplarzy dostępnych na rynku? Spiesz się chłopie.

T

Tuunczyk

Forum veteran
Dec 1, 2011
Skusiłbym się na ten pakiet, tylko ciekawe jak się ma jego kompatybilność z W7...

L

lazarus69

Rookie
Dec 1, 2011
a tych audiobooków nie da rady oddzielnie zakupić? bo obie gry mam i średnio mi się uśmiecha kupowanie ich drugi raz dla posłuchania sobie :)

E

Eri94_user70

Forum veteran
Dec 1, 2011
Da radę;) W Empiku jeden audiobook 19,99 zł.

T

Tuunczyk

Forum veteran
Dec 1, 2011
Te audiobooki dotarły nawet do takiej dziury, jaką jest moja mieścina ;)

• 1
  • 2
  • 3
Next
1 of 3

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.