Wieści z forum - sierpień

+
Heh.. Wspomnieli Gofra. Pamiętam te piękne czasy kiedy forum miało zupełnie inny "dizajn". Sesje RPG z Nightmare i pisanie z Yarpenem O Behemoth. Tego się nie zapomni ;>

Ano.A teraz zamiast Gofra mamy... a, zresztą nieważne ;pA Nergal umawia się z Dodą.Krótko mówiąc, życie, panie.

Tak, pamietam jak wtedy zaglądałem na to forum, szukając wieści o wiedźminie, ludzie byli wtedy jeszcze normalni, nikomu niebieskie bąbelki nie uderzały do głowy, studio red nie miało forum gdzieś, a wszystkie mozliwe do obgadania tematy się nie wyczerpały, hjar! A teraz, do stu tysięcy niedomytych męskich torsów, jest jak jest. Undomiel ma rację, hjarrr!

DzikPostrachLasu said:
Róbcie szybciej tego wiedźmina 2
Z całą pewnością Undomiel ma już fabułę, Iwona robi lokacje i modele, a Keth z Krakersem piszą kod.

"Wrzesień nadszedł, a wraz z nim widmo braku jakiegoś newsa" :p Ludzie miejcie litość nad nami szarakami i dajcie choć promyk nadziei - cokolwiek!

Sierpniowe wieści były 13 VIII, więc jeszcze trzeba trochę poczekać. Za pewne w najbliższym czasie się pojawią.

a nie czasem jutro? Zdaje się, że w drugi czwartek każdego miesiąca czy coś takiego miały się pojawiać? :s

To by było dobre. Ciekawy jestem co będzie w nowym newsie? :) Może jutro się dowiemy.13 VIII był 2 czwartkiem miesiąca. ;)

JEZUS MARIA A JAK NIE BĘDZIE?powinni napisać ze będzie. nigdy nie pisali, ale powinni! jak nie napiszą to nie bedzie. muszą napisać.

Kurde, Słoniu, od czego Ty taki śliski?A wieści będą soon, albo nie będą soon, tylko very soon, ew. nie będzie wcale.Z nieoficjalnych źródeł, zbliżonych do moderatorów, wiem też nie będzie tam nic o Genesisie, Sochcim, WO i całej reszcie tych degeneratów.Za to McSloniu zostanie Zasłużonym, którą tą rangę dostanie wraz z dwoma, bądź trzema odznaczeniami. (nie wiadomo, czy wyrobią się z Kpiarzem)

Firnomir said:
(...) nie będzie tam nic o Genesisie, Sochcim, WO i całej reszcie tych degeneratów.
Jak to nie będzie nic o WO? :( Fir, proszę Cię, powiedz, że to nieprawda :(

Top Bottom