Na dole ekranu, koło Księgi Nagród, jest ikonka z medalionem Wilka i podpisem "Wydarzenie". Tam jest lista wszystkich witcherconowych kontraktów.No spoko, spoko, ale przydał by się rozkład jazdy tzn. dobrze byłoby wiedzieć ile w sumie tych kontraktów trzeba nafarmić. Pozdro.
Jest tylko w wersji angielskiej. Zresztą w tym linku https://thewitcher.com/pl/giveaway masz to napisanePytanko ta zawartość od dark Horse jest tylko w EN czy ja czegoś nie umiem zmienić bądź coś zrobiłem źle?
To już było podczas świątecznego wydarzenia, więc nic z tym nie zrobili.lol, zmiana dziennego zadania na inne powoduje, że kontrakt zalicza wykonanie zadania...
Przecież to dobrze dla graczy chyba? Ja tam się cieszę, że kontrakty źle się naliczają, bo dzięki temu można je robić szybciej.lol, zmiana dziennego zadania na inne powoduje, że kontrakt zalicza wykonanie zadania...
Owszem, "dobrze dla graczy", ale dla mnie każdy błąd jest błędem i należy go poprawić. Jak kasjerka źle mi wyda resztę to zawsze na to zwracam uwagę, niezależnie od tego, w którą stronę nastąpiła owa pomyłka.Przecież to dobrze dla graczy chyba? Ja tam się cieszę, że kontrakty źle się naliczają, bo dzięki temu można je robić szybciej.
A jak Ci nie wydała 2 groszy, bo już nie miała w kasie to też idziesz do kierownika?Owszem, "dobrze dla graczy", ale dla mnie każdy błąd jest błędem i należy go poprawić. Jak kasjerka źle mi wyda resztę to zawsze na to zwracam uwagę, niezależnie od tego, w którą stronę nastąpiła owa pomyłka.
Jeśli przy wydawaniu reszty mi o tym powie, to nie.A jak Ci nie wydała 2 groszy, bo już nie miała w kasie to też idziesz do kierownika?
Przepraszam. Wybaczysz?Jeśli przy wydawaniu reszty mi o tym powie, to nie.