Duszarz said:Oreny panowie, oreny![]()
Należało się to i dostał ...
Ciąg dalszy zdjęć (w wysokiej rozdzielczości) pięknych, rudych kobiet:

Duszarz said:Oreny panowie, oreny![]()
Yngh said:Jeżeli masz gdzieś w swojej studni więcej tapet/zdjęć/czegokolwiek tej urzekającej piękności:
Yngh said:Iwan, szukasz tych tapet na ślepo, czy masz jakieś tajemne źródła?![]()
Powinieneś dostać tytuł Wielkiego Forumowego SzperaczaSusan Coffey
W rzeczy samejŹródła są różne i jak bardziej nie tajne.
Może ta partia będzie ładniejsza.
To prawda. Z tego też powodu mam nowe zadanie dla Forumowego SzperaczaAle trzeba przyznać, że IwaN znalazł naprawdę znaczną ilość ładnych rudzielców, wliczając w to kilka prawdziwych piękności.
Iwona said:A może jakiegoś pięknego Pana znajdziecie? Bo te rude ładne, ale żadna w moim typie nie jest...
Ja też, dlatego wcześniej poświęciłem dwa posty na boginię nr 2, czyli Susan Coffeyrafal12322 said:Ja wole zostać przy rudych niż patrzeć na tych osobników w tym spojlerze Yngh![]()
To może ja również. Julianne Moore, zdjęcia/tapety z różnych okresów życia:To na późny wieczór jeszcze kilka rudzielców
Iwona said:Ej, do ja jeszcze w połowie drogi do siedemdziesiątki nie jestem! Poproszę coś ładnego, co niekoniecznie oznacza górę mięsadla zdrowej i normalnej dwudziestoośmiolatki
![]()
RedpowerPl said:Szkoda, że jest dzienny limit na rozdawanie orenów.
RedpowerPl said:Tak mi się w oczy rzuciło przed chwilą na fcb:
RedpowerPl said:Nie słyszałem zbytnio głosów oburzonej płci pięknej co do tego seksistowskiego tematu(zaraz będzie bulwers "dlaczego tylko rude?!") Szkoda, że jest dzienny limit na rozdawanie orenów.
Tak, proponuję wyjść z postulatem zmiany zasadOdkąd powstała dyskusja o rudych paniach wszytskim jakoś oreny zaczęły się kończyć ...