Wszelakie piękności... (UWAGA! - duże obrazy)

+
Duszarz said:
Oreny panowie, oreny :D

Należało się to i dostał ...

Ciąg dalszy zdjęć (w wysokiej rozdzielczości) pięknych, rudych kobiet:

Iwan, szukasz tych tapet na ślepo, czy masz jakieś tajemne źródła? ;)

Ostatnia porcja jakoś mniej mi się podobała, poza:

Jeżeli masz gdzieś w swojej studni więcej tapet/zdjęć/czegokolwiek tej urzekającej piękności:
To poczęstowałbym orenem ;).

Yngh said:
Jeżeli masz gdzieś w swojej studni więcej tapet/zdjęć/czegokolwiek tej urzekającej piękności:

Susan Coffey, prawdopodobnie ta sama do której wzdychałem w moim pierwszym poście

Yngh said:
Iwan, szukasz tych tapet na ślepo, czy masz jakieś tajemne źródła? ;)

Źródła są różne i jak bardziej nie tajne.

Może ta partia będzie ładniejsza.

Tapety z rudowłosymi Paniami, kolejna odsłona:

Duszarz, dostajesz ode mnie oreny za to, że znalazłeś tę nimfę :) Według mnie to miss tej galerii. Ale trzeba przyznać, że IwaN znalazł naprawdę znaczną ilość ładnych rudzielców, wliczając w to kilka prawdziwych piękności.
Ciekawe, czy powstaną podobne tematy dotyczące brunetek i blondynek ;)

Susan Coffey
Powinieneś dostać tytuł Wielkiego Forumowego Szperacza :D.

Czas na podziwianie. Ta kobieta naprawdę lubi pozować, w dodatku zdjęcia/tapety są robione w różnych stylach. Wg mnie doskonale uosabia to, co osobiście bardzo mi się podoba w (wybranych) rudych niewiastach (nie przepadam za tym słowem, ale nie chcę ciągle używać słowa "kobieta"), tj. połączenie niewinności i delikatności z mało ostentacyjną, ale wyraźnie dostrzegalną drapieżnością.

Wg mnie drugie miejsce dzisiaj, po bogini w postaci Eriki Henrickson.

Źródła są różne i jak bardziej nie tajne.

Może ta partia będzie ładniejsza.
W rzeczy samej :D.

Kontyuacja...

Ale trzeba przyznać, że IwaN znalazł naprawdę znaczną ilość ładnych rudzielców, wliczając w to kilka prawdziwych piękności.
To prawda. Z tego też powodu mam nowe zadanie dla Forumowego Szperacza ;).

Od kiedy Taylor Swift jest ruda majstry?
http://oboi.ws/wallpapers/15_1362_oboi_studentka_1440x900.jpg

A tak w temacie to dwie ode mnie:

A może jakiegoś pięknego Pana znajdziecie? Bo te rude ładne, ale żadna w moim typie nie jest...

Ej, do ja jeszcze w połowie drogi do siedemdziesiątki nie jestem! Poproszę coś ładnego, co niekoniecznie oznacza górę mięsa :p dla zdrowej i normalnej dwudziestoośmiolatki ;)

Skoro o rudych mowa, to ta też ruda (wersja dzienna):

rafal12322 said:
Ja wole zostać przy rudych niż patrzeć na tych osobników w tym spojlerze Yngh :D
Ja też, dlatego wcześniej poświęciłem dwa posty na boginię nr 2, czyli Susan Coffey :).

To na późny wieczór jeszcze kilka rudzielców
To może ja również. Julianne Moore, zdjęcia/tapety z różnych okresów życia:

Iwona said:
Ej, do ja jeszcze w połowie drogi do siedemdziesiątki nie jestem! Poproszę coś ładnego, co niekoniecznie oznacza górę mięsa :p dla zdrowej i normalnej dwudziestoośmiolatki ;)

Proszę coś dla grona naszych Pań:

Dużo tego nie ma, ale dziś liczy się jakość, nie ilość :)...

Nie słyszałem zbytnio głosów oburzonej płci pięknej co do tego seksistowskiego tematu :p (zaraz będzie bulwers "dlaczego tylko rude?!") Szkoda, że jest dzienny limit na rozdawanie orenów.

RedpowerPl said:
Szkoda, że jest dzienny limit na rozdawanie orenów.

Odkąd powstała dyskusja o rudych paniach wszytskim jakoś oreny zaczęły się kończyć ...

RedpowerPl said:
Tak mi się w oczy rzuciło przed chwilą na fcb:

Całkiem ładna dziewoja.

Zapraszam na ciąg dalszy "rudzenia" (tapety).

RedpowerPl said:
Nie słyszałem zbytnio głosów oburzonej płci pięknej co do tego seksistowskiego tematu :p (zaraz będzie bulwers "dlaczego tylko rude?!") Szkoda, że jest dzienny limit na rozdawanie orenów.

Odkąd powstała dyskusja o rudych paniach wszytskim jakoś oreny zaczęły się kończyć ...
Tak, proponuję wyjść z postulatem zmiany zasad ;).

EDIT: A to ode mnie. Pierwszą wszyscy powinni poznać.

Top Bottom