Wszelakie piękności... (UWAGA! - duże obrazy)

+
O jak rany, chłopaki wyjdźcie na ulicę, zamiast grzebać w necie :p Na moim osiedlu jest, co najmniej, kilkanaście dziewczyn, które spokojnie mogłyby konkurować z przedstawianymi tu blondynkami i tam rudymi :p W tym trzy naturalnie rude i bardzo atrakcyjne :p

Wariaci :D

zi3lona said:
O jak rany, chłopaki wyjdźcie na ulicę, zamiast grzebać w necie :p Na moim osiedlu jest, co najmniej, kilkanaście dziewczyn, które spokojnie mogłyby konkurować z przedstawianymi tu blondynkami i tam rudymi :p W tym trzy naturalnie rude i bardzo atrakcyjne :p
To wrzuć zdjęcia :p. Widzę potencjał na nowy temat - girls next door ;).

A mnie tu o spam posądzają... a sami gorsi... xD
Spokojnie, nadal jesteś w czołówce :).

Ależ oczywiście, już, na dwóch łapkach :p

Mam latać po osiedlu z aparatem, żeby zaspokoić Wasze fantazje?
Niedoczekanie :D

Ależ oczywiście, już, na dwóch łapkach :p
Hmm... Myślałem, że człowiek normalnie chodzi na dwóch łapkach (tych dolnych), a dopiero gdy jest na czterech, to jakoś tak inni się na niego dziwnie patrzą ;).

Idąc dalej (na przekór tematowi o blondynkach ;).

W większości duże fotki:

^^ dla miłośników ekstremalnych fryzur .

^^ Jak znalazł na pulpit .

^^ Nieco poprzerabiane zdjęcie.

zi3lona said:

PROSIMY!

Aby nie było posądzenia o spam poniżej macie blondynkę ;)...

Yngh, nie znasz podstawowych babcinych powiedzonek :p

Na szczęście mogę beztrosko zasłonić się prawem do prywatności rzeczonych pań. Nie będzie zdjęć.

Coś czuję że niedługo powstanie temat o tym, jaki JA jestem piękny :p Nie dopuśćie do tego, by temat o blondynkach stał się konkurencją dla tego topicu. ;)

Nie będzie zdjęć.
Pff... Pics or it didn't happen! ;) Też mogę sobie powiedzieć, jakich to mam przystojnych kolegów na osiedlu - i co z tego? :p

EDIT: Panie pierwsza i ostatnia z tego posta na dole są całkiem całkiem i mówi to ktoś, kto jest raczej fanem nie-blondynek...

@Yngh
Widzę tu jakiś kryzys zaufania :p

Wpadnij do Wrocka, to sobie obejrzysz samodzielnie i na żywo. Zdjęcia też można sfingować, n'est ce pas?

Blondynki są ładne, ale jakoś takie powszechne (i bardziej pospolite niż rude bo jest ich naturalnie 1,8% ).

Wracając do rudych:

Duże fotki ale w większości nie pulpitowe:

zi3lona said:
@Yngh
Widzę tu jakiś kryzys zaufania :p

Wpadnij do Wrocka, to sobie obejrzysz samodzielnie i na żywo. Zdjęcia też można sfingować, n'est ce pas?
Zrobiłabyś to mnie forumowej braci?

A bo to ja wyskoczyłam z Pics or it didn't happen!, hę? Skoro nie wierzysz mi na słowo, to na zdjęcie też możesz nie uwierzyć...
zi3lona

Twoja reakcja świadczy o tym, że coś jest na rzeczy =>. Zapewne wszystko podstępnie zaplanowałaś, a teraz udajesz obrażoną. *Wygląda za okno* Cóż, moje osiedle jest najwyraźniej gorsze od Twojego w kontekście tematu, na który rozmawiamy :(.

Pewnie za rzadko wychodzisz i się rozmijacie :p
z.

Panie Yngh, niech się Pan nie boi. Całe ("męskie") forum za panem murem stoi. ...

A poniżej blondynka:

Yngh said:
Zaczyna się... Osobiście uważam, że to skandal, że nie ma tematu dla brunetek . Przecież wszyscy wiemy, że to one są najpiękniejsze.
No cóż, co do brunetek teraz wiemy kto rozpowiada, że rude są wredne a blondynki głupie. Biedne brunetki nie mają swojego wątku

A może by tak połączyć te oba tematy? W końcu brunetki, blondynki ja wsztstkie was dziewczynki :D (ale rude i tak nejlepsze :D)

Top Bottom