Wszelakie piękności... (UWAGA! - duże obrazy)

+
Do czasu jak te tematy są osobne, to ja przyznam się iż swego czasu miałem fazę na białe włosy u kobiet (nie, nie było to bezpośrednio uwarunkowane wpływem Wiedźmina :p ).

Tak więc bardzo jasny blond:

Proszę a to blondynka, która podoba mi ze względu na jej oczy, są naprawde świetne :)

P.S. Drodzy REDzi podczas tworzenia postaci w Cyberpunku chcę aby była opcja "heterochromia".

PaulMarshall said:
OMG, ludzie, wy chcecie tu o Wiedźminie dyskutować czy konia walić
What's the point?

Eee... jeśli dostajesz erekcji na widok ładnych (w większości twarzy, bądź ubranych postaci) dziewczyn, to chyba idąc ulicą nosisz zawsze porządnie przyciemniane okulary aby mniej widzieć :p ...

Poza tym jest, jak wyraźnie nie zauważyłeś, post jest w temacie Off-topic. Chcesz dyskusji o Wiedźminie to pisz w odpowiednich tematach .

Kolejna ruda "mieszanka":

^^ Susan Coffey

A tutaj coś specjalnie dla bassiuni :D ...

P.S. mar-ion, jeśli kolega PaulMarshall chce tutaj walenie koni propagować chyba powinienem zawiadomić Klub Gaja

Keth said:
IwaN, niektóre zdjęcia to już po raz drugi czy trzeci wrzucasz ;)

O... to wybacz. Nie jest to intencjonalnie. Po prostu przy spoilerach bez pomniejszania fotek kiepsko się je weryfikuje, więc tego zaprzestałem. Postaram się poprawić na przyszłość. Przynajmniej widzę, że temat jest gorliwie przeglądany .

IwaN said:
Przynajmniej widzę, że temat jest gorliwie przeglądany .

Kolor nicka zobowiązuje :p

Ed: oj, na tym forum akurat jest taki sam. Anyway, wiadomo, co miałem na myśli :p

Keth said:
Kolor nicka zobowiązuje :p

Rozumiem, że z drinków pijasz tylko krwawą mary ;) ...

Kolejna dostawa rudości. Tym razem w nieco bardziej artystycznym wydaniu.

(!bardzo duże obrazy!)

Yngh said:
Hmm, chyba jednak wolę bardziej standardowe zdjęcia/tapety.

Kwestia gustu, ale dobra (ruda ) tapeta zawsze jest ładna. Ja jako "niespełniony artysta" lubię wszystko co jest związane ze sztuką, albo chociażby ją udaje ;)...

Dalsza część rudej sztuki:

(!bardzo duże obrazki!)

Całkiem ładne, ale stanowczo powinien powstać temat o brunetkach :) W końcu Yennefer miała "włosy jak skrzydło kruka". Ja osobiście jestem miłośnikiem ciemnowłosych kobiet. Rude są u mnie na drugim miejscu ;) A blondynka musi być naprawdę piękna żeby stanowiła dla nich konkurencję. Ale, jak to mówią "de gustibus...".

Po omówieniu sprawy uznaliśmy, że generowanie nowych wątków o pięknotach mija się z celem. Jak chcecie mieć ładne ładnie, to w tym jednym miejscu bardzo prosimy wszystkie kolory włosów, skóry, oczu itp.

Top Bottom