Właśnie miałem o to samo zapytać ale "w dalej idącym kontekście" - wygląda na to, że w Gwincie są teraz jakieś potworne lagi?WItam. Ktoś wie czemu nie zalicza mi 4 zadania z wyzwania Gauntera: "Wygraj 3 partie obsługiwaną frakcją. Wygrałem 1 patię i mi jej nie zaliczyło. Wspieram Królestwa Północy. Miałem odhaczone 3 zadanie jakby co.
Fakt, że wyjaśnianie / rozpiska pojawia się już po rozpoczęciu wyzwania też nie powinien mieć miejsca. W Gwincie jest wystarczająco dużo słabo lub wcale nie wyjaśnionych rzeczy - CDPR lubuje się w robieniu z graczy swoich króliczków doświadczalnych.Sugeruję aby w następnym wyzwaniu można było zdobyć wszystkie tytułu wybierając w każdym etapie frakcję jaką w danym momencie chcemy grać.
Taka ciekawostka... wczoraj skończyłam zadanie frakcji (3 wygrane mecze) i siadłam do robienia powtarzalnego zadania wyrabiania dniówek. No i dziś kontynuuję, a tu niespodzianka - zadanie zresetowało się do "wygraj 3 partie obsługiwaną frakcją". Myślę, no dobra, pewnie wczoraj tego jednak nie zrobiłam, rozegrałam te wymagane wygrane mecze i dalej lecę dniówkl. I co? Po pierwszej dniówce zadanie znów zresetowane![]()
Też tak mam, ale mimo wszystko dalaj zalicza mi zadania dzienne do punktacji frakcji, więc nie jest to aż tak duży problem, chyba że ktoś chce oszukać system i wypełnić jeszcze raz wygraną 3 razy obsługiwaną frakcją. Te cofnięte zadanie ponownie ci zaliczy jeśli znowu wygrasz 3 razy obsługiwaną frakcją i zrobisz więcej punktów dla frakcji, co jest ewidentnie bugiem. Wiem bo sprawdzałem to na mojej frakcji KP.Taka ciekawostka... wczoraj skończyłam zadanie frakcji (3 wygrane mecze) i siadłam do robienia powtarzalnego zadania wyrabiania dniówek. No i dziś kontynuuję, a tu niespodzianka - zadanie zresetowało się do "wygraj 3 partie obsługiwaną frakcją". Myślę, no dobra, pewnie wczoraj tego jednak nie zrobiłam, rozegrałam te wymagane wygrane mecze i dalej lecę dniówkl. I co? Po pierwszej dniówce zadanie znów zresetowane![]()
Dla mnie wygląda to dobrze bez wykupionego premium poziom 100 wbiłem ostatniego dnia więc tym razem pewnie będzie podobnie. Zwiększają pulę pk w podstawie do tego kontrakty w podstawie też dają więcej niż poprzednio. Kosmetyka głównie w premium czyli jak ostatnio. W rozgrywce premium znaczącej przewagi nie daje. Komuś się spodoba będzie miał środki to kupi a jak nie to nie i straci głównie kosmetykę. Ja jestem zadowolony.Ekonomia nowej podróży rozpisana przez Jasona Slamę. https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/upcoming-changes-for-the-next-journey.11034938/
EDIT: Ten etap wyzwania jest ewidentnie skopany - już od trzech "kolejek" mam na zmianę czwarte lub piąte zadanie.
Dostaję czwarte i piąte zadanie "na zmianę": jak skończę czwarte - wchodzi piąte, jak skończę piąte to znowu dostaję czwarte.Wczoraj zrobiłem to 4 zadanie ponownie, a dziś jak widzę je po raz trzeci z zerowym progresem, to trochę się odechciewa grać...