Zadanie Grzechy Śmiertelne

+
Zadanie Grzechy Śmiertelne

Witam wszystkich,
Chciałem zapytać czy istniej jakaś możliwość kontynuowania questa Grzechy Śmiertelne po
zabiciu kapłana bez dania mu możliwości na wytłumaczenie się? Parę dni po(w grze) zrobieniu tego questa natknąłem się na zwłoki osoby zamordowanej w ten sam sposób lecz żadnego questa ani możliwości jego kontynuacji nie otrzymałem.

Po zabiciu kapłana już się nie da pozostaje wczytać poprzedni zapis ale po wypytaniu go później i tak można go zabić.

kurczę, w takim razie trochę kaprawo bo nie zamierzam tracić około 20 godziny gry dla 1 questa ale z drugiej strony szkoda że CDP nie wzięło pod uwagę możliwości kontynuacji questa nawet po zabiciu kapłana. czy można prosić o jakiś spoiler jak kończy się ta historia jeśli porozmawiamy z kapłanem?

czy można prosić o jakiś spoiler jak kończy się ta historia jeśli porozmawiamy z kapłanem?
Okazuje się, że kapłan nie był mordercą (tylko że ma... dość perwersyjne upodobania seksualne, delikatnie mówiąc), i kieruje nas na trop prawdziwego złoczyńcy.

wychodzi na to że niewskazane jest zbyt szybkie rozdzielanie wyroków bo wychodzą z tego później nieprzyjemne rzeczy. swoją drogą jeśli już znalazłem tego trupa po paru dniach to powinna pojawić się jakaś możliwość kontynuowania tego questa chociażby poprzez znalezienie jakiegoś tropu przy pomocy wiedźmińskich zmysłów

Wkurza mnie, ze jest opcja pozwolenia temu popaprańcowi na dalsze torturowanie tej kobiety. To jest nie tylko chore, ale też jest kompletnie wbrew charakterowi Geralta ;/

I nie można się zasłaniać dawaniem graczowi wyboru, bo ile razy już Redzi powtarzali , ze nie dadzą tej czy innej opcji, bo to wbrew charakterowi ksiażkowego Geralta? Znaczy się, mam rozumieć że tortury bezbronnej kobiety to już jest jak najbardziej w stylu Geralta? Taaaa....

Ale można też na tę "zabawę" pozwolić. Równie dobrze można dać opcję, żeby Geralt romansował z Jaskrem i powiedzieć "no ale przecież jest też możliwość romansu z Yennefer i Triss".

A czy zakonczenie "zabawy" od razy i nie dojscie do sedna sprawy ma jakies dalej idace konsekwencje niz wyrzuty sumienia? :)

Top Bottom