Zagraj przedpremierowo w Cyberpunka 2077: Ultimate Edition na Nintendo Switch 2!

+

Lilayah

CD PROJEKT RED
Dołącz do grona jednych z pierwszych osób na świecie, które zagrały w Cyberpunka 2077: Ultimate Edition na Nintendo Switch 2!
Już 31 maja w siedzibie studia CD PROJEKT RED w Warszawie odbędzie się przedpremierowy pokaz gry w wersji na nową konsolę Nintendo. W jego trakcie, każda zaproszona osoba będzie miała szansę osobiście sprawdzić dlaczego to właśnie to wydanie tytułu to najbardziej cyberpunkowy sposób grania w Cyberpunka 2077!

Dla stałych bywalców i bywalczyń Forum, Discorda i Facebooka Cyberpunka 2077 mamy do rozdania 40 zaproszeń na wydarzenie. Jak je zgarnąć? Sprawa jest dziecinnie prosta — powiedzcie nam, dlaczego to właśnie Wy powinniście bądź powinnyście móc sprawdzić przedpremierowo Cyberpunka 2077: Ultimate Edition na Nintendo Switch 2! Najlepsze, najbardziej kreatywne i spełniające wymogi regulaminu konkursu nagrodzimy wejściówkami.

Konkurs potrwa do niedzieli, 25 maja, do godziny 23:59. Zwycięzców i zwyciężczynie ogłosimy w poniedziałek do końca dnia, po czym skontaktujemy się z Wami przez neta celem przekazania wejściówki.

Pełne zasady: https://cdpred.ly/Cyberpunk2077_Event

Powodzenia!

Dlaczego ja akurat powinienem otrzymać możliwość przedpremierowego przetestowania Cyberpunka w tej wersji? Ponieważ jestem megafanem Cyberpunka, który poddawał dogłębnej analizie niemal każdy szczegół tej produkcji, czego owocem był założony przeze mnie w ostatnią rocznicę temat dedykowany różnym obskurnym ciekawostkom na jej temat, którymi chciałem podzielić się ze społecznością.

I nie, nie wrzucam tego żeby się chwalić, tylko jako przestrogę odnośnie tego co dzieje się z głową człowieka takiego jak ja, który za długo pozostawał bez nowej zawartości związanej z Cyberpunkiem 2077. Być może testując przedpremierowo Cyberpunka w nowym wydaniu osiągnę tymczasowy stan równowagi wewnętrznej i uspokoję się zanim wyskoczę z kolejną chorą inicjatywą, na którą znów poświęcę niemal półtora miesiąca.

A poza tym, nie ukrywam, fajnie byłoby sprawdzić tę wersję gry i zobaczyć jak udało Wam się zmieścić tak ogromną oraz wymagającą grę na tak małej konsolce, tak po prostu.

Powiem szczerze...Cyberpunka (jak Wiedźmina) mam na PC i Xboxie bo jako fan gry lubię grać multiplatformowo lecz nigdy nie miałem okazji zagrać w cokolwiek na przenośnej konsoli, a myślałem nad zakupem takowej.
Obecnie często jestem w podróży i przydałaby mi się mini konsola jak i ulubiona gra do niej.
Możliwość zagrania w Cyberpunka na nowiusim Nintendo Switch 2 mogłoby mnie przekonać do zakupu i konsoli i gry również na tą wersję.
Bardzo cieszy mnie również możliwość spotkania twórców jak i społeczności np z naszego forum do którego należę już 17 lat :cool:

Cyberpunk jest i chyba na zawsze zostanie grą mojego życia. Nawet jeżeli nie gram już w niego non stop, to od momentu premiery nie opuścił mojego dysku, a ja co jakiś czas wskakuję do Night City, by odpocząć i zanurzyć się w jego kolorowym, choć niebezpiecznym świecie. Na półce nad biurkiem mam niewielką wystawkę pełen fantów zdobytych podczas różnych eventów, tak fanowskich (jak coroczne Cyberpiwo, którego jestem stałym bywalcem) jak i oficjalnych np. urodziny CDPR kilka lat temu. Sam Cyberpunk to dla mnie wieczny element inspiracji tak artystycznej jak i akademickiej, i to właśnie dzięki niemu zawzięłam się, by samej pewnego dnia, tworzyć gry.

W testach przedpremierowych nie szukam więc tylko powrotu do Night City, ale również spotkania z community, które szczególnie w naszym kraju jest niesamowite i świetnie nakręca do działania. Bardzo ekscytuje mnie możliwość rozmowy i dzielenia się doświadczeniami z ludźmi, którzy mają takiego samego świra na punkcie Cyberpunka jak ja. Do tego ciężko odmówić perspektywie doświadczenia Night City w nowy sposób.

Attachments

• 20250525_230116.jpg
    20250525_230116.jpg
    991.5 KB · Views: 64
Ogrywanie Cyberpunk2077 na sprzęcie od Nintendo przed jego oficjalną premierą w siedzibie Redów?

Odpowiedź może być tylko jedna!

I dlatego tak bardzo ubolewam, że w ten właśnie weekend nie miałbym możliwości skorzystania z tak wyjatkowego zaproszenia gdyby udało się je zdobyć...

Wszystkim, którzy otrzymają zaproszenia życzę udanej zabawy!

Lilayah

CD PROJEKT RED
Cześć wszystkim!

Oto lista zwycięzców na nasze spotkanie w sobotę:

Forum:
Shavod
hertores
Astray

Discord:
Moszkal
Ignis
Dream
Rewiqq
M4gpul
Arksal Vox
gra_o_pada
Frytek

Facebook:
Tomasz Pakosz
Adam Ciborek
Maja Szczepocki
Piotr Wojciech Buller-Drezner
Janusz Drzewo
Filip Wołek
Łukasz Hlawacz
Karol Poncyliusz
Radzio Swojak
Tomasz Kiełboń
Martyna Kielbon
Oliwier Gawęda

Będziemy się z Wami kontaktować w celu ustalenia detali wizyty!

Do zobaczenia!

@Shavod @hertores @Astray odkładamy Joy-Cony i zapraszam do tablicy :)

Spokojnie, musiałem jeszcze odpocząć po tych wszystkich godzinach spędzonych w autobusie.

Po pierwsze, standardowo pragnę mocno podziękować REDowej ekipie za możliwość odwiedzenia studia, co zawsze jest wielką przyjemnością, jak i za gościnę oraz upominek.

Po drugie, to był mój pierwszy bezpośredni kontakt ze Switchem jaki miałem w życiu, więc na pytania odnośnie różnic pomiędzy tym wydaniem konsolki, a poprzednim za bardzo się nie wypowiem.:p

Jeżeli chodzi o same wrażenia z rozgrywki, to pomijając fakt, że z wyżej podanego powodu, połowę sesji musiałem spędzić w samouczku, po przywyknięciu do nowego kontrolera grało się fajnie. Funkcjonalności ruchowe, typu przeładowanie broni, atak wręcz czy użycie przedmiotu leczącego, poprzez odpowiednie wymachiwanie Joy-Conami pozytywnie wpływa na dynamikę rozgrywki. Potestowałem też trochę tryb, który pozwala na zrobienie z Joy-Cona myszy i wtedy grało się już prawie jak na PC, tyle, że do ułożenia przycisków też trzeba się przyzwyczaić.

Całość chodziła zaskakująco płynnie, nawet podczas wymiany ognia z dużą liczbą przeciwników, bez jakichś zauważalnych spadków, co, biorąc pod uwagę, że cała gra z dodatkiem mieści się na tak malutkim kartridżu i wizualnie wygląda jak wersja PC-towa na średnio-wysokich ustawieniach, jest naprawdę szalenie imponujące.

Ogólnie, po tym co zdążyłem pograć, mogę śmiało powiedzieć, że wersja na drugiego Switcha będzie zdecydowanie równie legitnym sposobem na zapoznanie się z Cyberpunkiem, co wersje na duże platformy (znaczy te nextgenowe), z kilkoma usprawnieniami dla niej unikalnymi. Na pewno dla mnie, jako switchowego laika, było to bardzo unikalne doświadczenie, ale i pozytywne.;)

Ponownie dziękuję za zaproszenie i do zobaczenia!

Również dziękuję za zaproszenie :) Powiem krótko...Przekonaliście do zakupu. Właśnie czegoś takiego potrzebowałem będąc często w podróży. Za to w domu czy u dziewczyny mogę podpiąć pod TV i dalej przemierzać Night City używając Joy-Cona jak katany :cool:Gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana pod Switcha wciąż wyglądając pięknie graficznie. Już nie mogę się doczekać żeby znów zagrać w Cyberpunka wyruszając w kolejną podróż :giggle:

Przed wyruszeniem w drogę należy zabrać Joy-Cony! :)

Fajnie słyszeć, że ogrywanie się podobało.

Top Bottom