Dariusz77;n7637610 said:Nie ma tutaj niestety "przedszkola" które chroniłoby graczy początkujących do czasu skonstruowania pierwszej w miarę sensownej talii.
Taka rolę pełni wymóg wbicia 10 poziomów nim odblokuje się gra rankingowa.
Dariusz77;n7637610 said:Nie ma tutaj niestety "przedszkola" które chroniłoby graczy początkujących do czasu skonstruowania pierwszej w miarę sensownej talii.
Twilightus;n7650920 said:Ja mam tylko jedna sugestie, pewnie ten pomysł padł bo nie od parady jest tu 34 stron pomysłów itp.
Mianowicie chodzi o dziękowanie za grę to trzeba odwrócić bo zapewne nie tylko mnie się to nie podoba gdzie ludzie z 40 lvl oburzają się, bo przegrali z kimś kto ma 10 lvl i foch nie dam mu GG, mimo ze ten z 10 lvl dał a to on wygrał, owszem 5 skrawków czy 5 golda to nie majątek ale w imię zasady grosik do gorsza to zawsze coś.
Nagroda powinna być przyznawana osobie która dałą GG nie która otrzymała, tak to oboje graczy da GG i będzie poczucie wzajemnego szacunku albo po prostu zrobią to dla nagrody.
Gomola;n7658090 said:Nie znam się na zasadzie przyznawania oznaczeń wiekowych w grach, ale czy nie dałoby się zrobić 2 wersji wiekowych, za pomocą jakieś prostej funkcji, przy instalacji czy w opcjach, żeby podać swój wiek. Starsi gracze chcieliby jednak oryginalne nazwy juniora czy piechoty.
Airoder;n7658430 said:Jakoś mocno nie wdrążałem się w ten temat ale z tego co orientuje się, to nawet jeśli udostępni się możliwość wyłączenia/włączenia przekleństw, nagości, przemocy lub innych czynników powodujących zwiększenie kategorii wiekowej to nie ma to wpływu na samą ocene. Wystarczy, że w grze jest możliwość odblokowania takich rzeczy i kategoria wiekowa leci do góry.
vexx76;n7663360 said:Odkąd dostałem klucz do bety gram prawie codziennie,ale od kilku dni jak trafiam na przeciwników o 10lev wyższych to mnie to już denerwuje na starcie pojedynku,co prawda można z niektórymi wygrać ale taka różnica jest dość duża bo przeciwnik już ma fajne złote karty,dzisiaj wbiłem 12lev a tu sami z lev19-22 .....na rankedzie wogóle juz mi szans nie dają a chce w końcu 4 rangę wbić.
kloni;n7664930 said:Aktualne oko jest dla mnie fatalne, psychodeliczne i kompletnie nie pasujące do klimatu stołu i kart Gwinta.
kloni;n7664930 said:poważnie zakrywaja Morenn? Wraz z Aglais najsekso ekhm ładniejsza karta
kloni;n7664930 said:Myślę że w kontekście taktyk nilgaardu - czyli licznych nielojalnych jednostek, które za chwilę wracają /spadają /dzikie węże, jakieś oznaczenie chyba jest konieczne by ci wszyscy szpiedzy nie zgubili się nam na stole, ale... Aktualne oko jest dla mnie fatalne, psychodeliczne i kompletnie nie pasujące do klimatu stołu i kart Gwinta.
Gomola poważnie zakrywaja Morenn? Wraz z Aglais najsekso ekhm ładniejsza karta
el_ah;n7665550 said:"Zabójstwo" może mieć bryzgi krwi na posadzce, a driada nie może pokazać kawałka skóry? Bez sensu.
Ale Gwint nie będzie wydawany tylko w Polsceel_ah;n7667020 said:Przy czym czy mi się wydaje, czy żeby zarejestrować się do gry nie trzeba mieć w świetle polskiego prawa 13-stu lat?
el_ah;n7668770 said:Jako potencjalny gracz wolałbym produkt w kategorii "R".