ZAPISY STANU GRY ZNIKNĘŁY

+
Witam, dzisiaj po włączeniu gry zauważyłam, że spora część moich zapisów została usunięta, pomimo że żadnego z nich nie usuwałam. Co może być przyczyną i jak mogę odzyskać utracone zapisy? Część z zapisów była w formie szybkiego zapisu przez F5, a część została zapisana automatycznie. Gra znajduje się na Steamie.

Witam, dzisiaj po włączeniu gry zauważyłam, że spora część moich zapisów została usunięta, pomimo że żadnego z nich nie usuwałam. Co może być przyczyną i jak mogę odzyskać utracone zapisy? Część z zapisów była w formie szybkiego zapisu przez F5, a część została zapisana automatycznie. Gra znajduje się na Steamie.
Masz na myśli najstarsze zapisy? Bo jeśli tak to wydaje mi się że Cyberpunk zapisuje max ileś zapisów a jeśli przekroczy tą liczbę to najstarsze zapisy zostają usuwane tak by liczba zapisów nie przekroczyła maxa.

Masz na myśli najstarsze zapisy? Bo jeśli tak to wydaje mi się że Cyberpunk zapisuje max ileś zapisów a jeśli przekroczy tą liczbę to najstarsze zapisy zostają usuwane tak by liczba zapisów nie przekroczyła maxa.

nie, są to zapisy sprzed jakiś dwóch, trzech dni, jeszcze przed aktualizacją.

A sprawdzałeś czy fizycznie masz te zapisy na dysku (tzn czy są katalogi i pliki)?
Nie wiem jak przypadku Steam to wygląda ale dla GOG gra tworzy save'y w katalogu (dla Win10)
C:\Users\[nazwa użytkownika]\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077

U mnie w chwili obecnej jest tam 23 katalogi (10 AutoSeve, 11 EndGameSave, 2 PointOfNoReturnSave).

[/QUOTE]
A sprawdzałeś czy fizycznie masz te zapisy na dysku (tzn czy są katalogi i pliki)?
Nie wiem jak przypadku Steam to wygląda ale dla GOG gra tworzy save'y w katalogu (dla Win10)
C:\Users\[nazwa użytkownika]\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077

U mnie w chwili obecnej jest tam 23 katalogi (10 AutoSeve, 11 EndGameSave, 2 PointOfNoReturnSave).
Post automatically merged:

W tym folderze mam tylko zapisy, które znajdują się w grze.

No to chyba raczej nic z tym nie zrobisz. :(

sprawdź w koszu czy nie masz usuniętych jakiś plików.
Wątpię ale taki strzał w ciemno już chyba tylko został.

No to chyba raczej nic z tym nie zrobisz. :(

sprawdź w koszu czy nie masz usuniętych jakiś plików.
Wątpię ale taki strzał w ciemno już chyba tylko został.

w koszu niestety też nic nie ma :((

U mnie zniknęła opcja dodawania nowych zapisów przy 64. Więc manualnie nadpisuje zapis lub usuwam nie potrzebne... Nie używam Quick save a być może w takim przypadku nadpisuje pulę i tracą się jakieś zapisy być może wywala Quick save.

Top Bottom