Zapowiedź dodatku Wiedźmin 3: Dziki Gon – Pieśni przeszłości

+

Vattier

CD PROJEKT RED

Medalion drży... to może zwiastować tylko jedno! Nadszedł czas, aby ogłosić, że pracujemy nad nowym rozszerzeniem do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon!

Przygotujcie się do powrotu na Szlak z Geraltem z Rivii w dodatku Wiedźmin 3: Dziki Gon – Pieśni przeszłości, który w 2027 roku ukaże się na PC, Xbox Series X|S, oraz PlayStation 5.

Nad rozszerzeniem pracujemy wspólnie z Fool's Theory, a więcej informacji przekażemy późnym latem!

Nadchodząca nowa zawartość oznacza, że w celu zapewnienia kompatybilności i płynnego działania musimy także zaktualizować nasze wymagania sprzętowe zarówno gry Wiedźmin 3: Dziki Gon, jak i jej rozszerzenia Pieśni przeszłości. Wymagania te zaczną obowiązywać od następnej aktualizacji. Więcej szczegółów można znaleźć tutaj: https://thewitcher.ly/NoweWymagania

Od dłuższego czasu to było tylko odwlekanie nieuniknionego, ale tak bardzo się cieszę. :D

Już nie mogę się doczekać kolejnych informacji. :love:

Chwała Melitele. Tak czułam, że to nie była podpucha z tym dodatkiem, nie po tym jak Rysław na streamie rzucił kilka miesięcy temu info. Co jak co ale ten Pan nie bajdurzy. No nic, giełda to the moon poleci :cool:

To teraz misja przejścia wszystkich części ponownie już jest nieodwołalna, trzeba save przygotować :beer:

Który gałgan zepsuł niespodziankę? :D

Wychodzi na to że Rock i reszta się nie mylili (skąd wiedzieli?!), ale spekulacje o pomoście między trójką i czwórką można chyba włożyć między bajki skoro zagramy Geraltem, a nie Cirillą. Tak w ogóle to ten tytuł sugeruje mi cofnięcie się do czasów młodości Białego Wilka, ale grafika temu przeczy :sneaky: Tyle pytań bez odpowiedzi!

To teraz misja przejścia wszystkich części ponownie już jest nieodwołalna, trzeba save przygotować :beer:
Wszystkich? Trzymam kciuki :cool:
Ja mam 3-4 tytuły rozgrzebane, a obok czeka jeszcze stosik fajnych gier, ale tak teraz patrząc, to czeka mnie jeszcze jedna genialna gra i muszę ją ograć przed premierą dodatku, bo jak to tak nie zagrać raz jeszcze w Wiedźmina 3.

Top Bottom