Zarezerwujcie czas: REDstreams o naszej społeczności

+
PL_20_Anniversary_Community_Stream_16x9.png

Najbliższy odcinek REDstreams będzie o Was: naszej społeczności!

Przygotujcie się na podróż w przeszłość z Mają @undomiel9 Winarska, naszą oficjalną moderatorką z najdłuższym stażem, Basią @Sherlotka Krasowicz, adminką polskiej nieoficjalnej grupy, oraz @Marcin_Momot, naszym Globalnym Dyrektorem Społeczności.

Wtorek, 3 września o 17:00

To jak to w końcu z tymi dinusiami było, miały pióra czy nie miały? :D

No więc najpierw był tata dinozaur i mama dinozaur, i one tak jakby… no… rozmawiały, i tak powstał chocapic. A potem ja. Pióra na końcu. Nie, wróć, na końcu był fijoł, co rośnie wybranym ludziom na głowie i zostają wtedy moderatorami.
Taka tradycja.
Nie pamiętasz? :p

No więc najpierw był tata dinozaur i mama dinozaur, i one tak jakby… no… rozmawiały, i tak powstał chocapic. A potem ja. Pióra na końcu. Nie, wróć, na końcu był fijoł, co rośnie wybranym ludziom na głowie i zostają wtedy moderatorami.
Taka tradycja.
420213679_1281304746032550_5994087992196497482_n.gif

Taka tradycja.
Tradycja rzecz święta, ale mnie tam na głowie rośnie co najwyżej siwizna poprzetykana łysiną. Uboczne skutki moderacji, a za szkodliwe warunki pracy nikt jednak nie płacił! Mógłbym sobie zastępczo powtykać pióra, gdybyś w nie już nie obrosła. Jak dinozaur oczywiście :p

Każdemu jego pióra!
Pióra dla wszystkich!

Powtykam Ci w takim razie osobiście, skoro się tak skromnie wzbraniasz. Będzie to chwila warta uwiecznienia.

Top Bottom