Zjazd Wiedźmińskiej Społeczności – Relacja

+
OOO kurcze!! ja nie mogę!~ale ser-ek jest przystojny!! no poprostu słów nie ma <3
no a Hostille ;) istny zabijaka, chyba ma coś w sobie ze szpiega! ;)
albo mi się zdaje albo genNighty ma glany? kocham glany! Faceci w glanach są świetni! <3
ooo!! albo Mm360-widać, że ma gust :)
ale i tak Ser-ek Najlepszy pod względem wszystkiego, tylko mógłby troszkę przypakować ;)

kdro3 said:
albo mi się zdaje albo genNighty ma glany? kocham glany! Faceci w glanach są świetni! <3
Tak, posiadam glany. Może na zdjęciach tego nie widać, ale Vatt też ;)

kdro3 said:
OOO kurcze!! ja nie mogę!~ale ser-ek jest przystojny!! no poprostu słów nie ma <3
[...]
ale i tak Ser-ek Najlepszy pod względem wszystkiego, tylko mógłby troszkę przypakować ;)
Serek zaczyna zbierać własny harem wielbicielek, no no :D

kptwlodzimierz said:
Niesamowicie pozytywny wpływ Muminków na życie po raz kolejny został potwierdzony... :D/>
Sądzę, że to zasługa pierwszego miejsca w turnieju. Zwycięzcy zawsze mieli chody :p

kdro3 said:

Ten konkretny z całą pewnością jest! :D I nie oddam bez walki. :p

@IwaN, Ty żyjesz! ^^

muszę przyznać, że kpt wlodzimierz również jest niczego sobie ;)
no i akurat nie miałam pojęcia, że ser-ek zajął jakieś pierwsze miejsce ;)
i czyżby bassiunia także miał glany?

kdro3 said:
i czyżby bassiunia także miał glany?

Miała i tak, pewnie, bez glanów pogo to pewność połamanych palców. XD

Zi3lona, najwyraźniej glany to znak rozpoznawczy facetów. :p W sumie kiedyś to były spodnie, a teraz można się pogubić. :p

ups ;) zmylił mnie ten zajebiaszczy irokez ;)
proszę o wybaczenie...Sama posiadam glany i uważam, że każy kto je ma jest osobą mającą genialny gust ;)

kdro3 said:
ups ;)/>/> zmylił mnie ten zajebiaszczy irokez ;)/>/>

Każdy się myli, w końcu nick 'bassiunia' brzmi tak okrutnie męsko.

Glany stają się nieodłącznym elementem forum, podobnie jak słuchanie metalu (co zostało w pewien złośliwy sposób podsumowane podczas dyskusji z REDami :D/>).

kptwlodzimierz said:
Glany stają się nieodłącznym elementem forum, podobnie jak słuchanie metalu (co zostało w pewien złośliwy sposób podsumowane podczas dyskusji z REDami :D).

Sugerujesz, że niewielki odsetek ludzików w glanach i ze słuchawkami na głowach rozstawia resztę na tym forum po kątach? XD Ciekawe...

A złośliwe podsumowanie możemy usłyszeć my, których na spotkanie nie wzięliście? :p

No szpilki to jednak wyższa szkoła jazdy, ale za to jak noga obłędnie wygląda. W połączeniu z odpowiednim ciuchem daje +10 do rispektu :D Imo, rozstawianie w szpilkach jest łatwiejsze, niż rozstawianie w glanach.
Ale to taka ogólna, offtopiczna refleksja.

bassiunia said:
A złośliwe podsumowanie możemy usłyszeć my, których na spotkanie nie wzięliście? :p

Mniej więcej było to tak:

[Głos z sali - bodajże Iwony, ale nie dam za to sobie głowy uciąć] Co z muzyką w Cyberpunku? Bo na forum ludzie słuchają głównie metalu...
[Ogólny rechot w sali, ktoś głośno rzuca "którym forum?", chwilę potem pada słynny tekst o zależności długość włosów <-> słuchanie ciężkiej muzyki]

Nie wiem, gdzie tu złośliwość, ale ja np mam krótkie włosy. :p

@Zi3lona, właśnie coś na ten temat dzisiaj słyszałam. Że pośladki lepiej wyglądają, czy coś. XD
Ale powodzenia w szpilkach na koncercie rockowo-metalowym. Albo nie, nie próbuj nawet. ^^'

bassiunia said:
Ale powodzenia w szpilkach na koncercie rockowo-metalowym. Albo nie, nie próbuj nawet. ^^'

Szpilki mają praktyczne zastosowanie zimą, umożliwiają wbijanie się w lód. Widziałem to w praktyce podczas przy okazji wizyty nad Morskim okiem parę lat temu - kobieta pokonała całą trasę od parkingu do schroniska po lodzie w czerwonych szpilkach, radząc sobie lepiej niż niektórzy z normalnymi butami...

Nic nie wiem o ewentualnym powiązaniu tego wydarzenia z serialem "Szpilki na Giewoncie" :)

bassiunia said:
(...)

@Zi3lona, właśnie coś na ten temat dzisiaj słyszałam. Że pośladki lepiej wyglądają, czy coś. XD

Ależ. Właściwy but na właściwą okazję, to oczywiste wszak :D

I pośladki, i łydki, i cała noga generalnie, nie da się ukryć.

@kapitan

Ale to chyba jednak rzadkość, taka umiejętność zasuwania po lodzie? Wszak punkt podparcia jednak dużo mniejszy i środek ciężkości przesunięty. Trzeba mieć skilla.

kptwlodzimierz said:
chwilę potem pada słynny tekst o zależności długość włosów <-> słuchanie ciężkiej muzyki
Z którym ja się nie zgadzam. Mam krótkie włosy, a słucham metalu (ale nie heavy^^).

zi3lona said:
I pośladki, i łydki, i cała noga generalnie, nie da się ukryć.

Ja nie uważam, żeby była jakaś szczególna różnica w wyglądzie, ale będę to dzisiaj (niestety) testować... Pracowa impreza na wysokim (9-cetymetrowym :p) poziomie.

A co do chodzenia po lodzie, to wygrywają glany, zwłaszcza nowe. Tej podeszwy nie pokona żadna szklanka. W szpilkach się nie podejmuję, za rzadko w nich chodzę. Już prędzej na rowerze. ;)

zi3lona said:
@kapitan

Ale to chyba jednak rzadkość, taka umiejętność zasuwania po lodzie? Wszak punkt podparcia jednak dużo mniejszy i środek ciężkości przesunięty. Trzeba mieć skilla.

Ta, pewnie lata treningu i wyrzeczeń a my się bezczelnie nabijamy.

Top Bottom