Zrobiłem zdjęcie drzwi damskiej ubikacjiIwaN said:Aby być w temacie spytam się czy, pośród grupy szczęśliwców, był jakiś uczestnik-fotograf? - co byśmy poznali bardziej pikantne i mniej poprawne momenty imprezy />/>
Zrobiłem zdjęcie drzwi damskiej ubikacjiIwaN said:Aby być w temacie spytam się czy, pośród grupy szczęśliwców, był jakiś uczestnik-fotograf? - co byśmy poznali bardziej pikantne i mniej poprawne momenty imprezy />/>
Keth said:Fachowa tabelka była![]()
Na zdjęciu, które zapodałeśmar-ion said:Sory,Wasza Wysokość,ale dziś mam pełno w nosie(aż się wylewa/> ),ale w głowie pusto (jak zwykle)
/> .
Jaka tabelka?Bo za Chiny nie trybię./>
ser-ek said:Na zdjęciu, które zapodałeś![]()
mar-ion said:Odnośnie zdjęć z iwentu;Serku,w spojrzeniach Twoich towarzyszy co widać?
Minusy;zazdrość nie jest pozytywnym uczuciem./>
Spójrz na sygnaturę Garrama, to wszystko wchodziło w skład prezentu od świętego czerwonego. Ewentualnie, zgłoś się do niego po zdjęcie w większej rozdzielczości, pewnie się podzieliynterono said:A mnie ciekawi jak dokładnie wyglądają te gratisy które wszyscy dostaliście. Chodzi mi o kubek, penka i co tam jeszcze macie. Jak możecie cyknijcie jakąś fotkę i wstawcie.
ynterono said:A mnie ciekawi jak dokładnie wyglądają te gratisy które wszyscy dostaliście. Chodzi mi o kubek, penka i co tam jeszcze macie. Jak możecie cyknijcie jakąś fotkę i wstawcie.
kptwlodzimierz said:Reszty drobiazgów nie chciało mi się ustawiać![]()
mar-ion said:Kubka nigdy bym nie użył.
A medalion Ci ukradnę.Poważnie.![]()
kptwlodzimierz said:Wiesz jak się z niego dobrze pije?
Dodam, że z drugiej strony kubka jest ta sama grafika z wilkiem, która jest widoczna na pendrivie.
Nom, piłem z niego już chyba wszystkie możliwe napoje ;>kptwlodzimierz said:Wiesz jak się z niego dobrze pije?
Dodam, że z drugiej strony kubka jest ta sama grafika z wilkiem, która jest widoczna na pendrivie.
kptwlodzimierz said:Koszulkę też ukradniesz?![]()
mar-ion said:Zbugowana koszulka?
Bezcenne!
Kradniemy!
![]()
bassiunia said:Mario, trzeba po prostu zrobić jakiś zlot forumowiczów, poczęstować wszystkich temerską i wyłuskać z koszulek.![]()
mar-ion said:Plan zacny.Ale to "wyłuskiwanie z koszulek" zostawię Tobie.Facet rozbierający faceta...![]()