Wallace said:Wypełnił cały koszyk chmielowym napojem, więc rzuciłem dla żartu "Może jeszcze dwa?", Host otworzył lodówkę, zabrał prowiant i z kamienną miną odpowiedział "Ze mną nie ma takich żartów"![]()
Jakiś czas później...
Wallace said:Wypełnił cały koszyk chmielowym napojem, więc rzuciłem dla żartu "Może jeszcze dwa?", Host otworzył lodówkę, zabrał prowiant i z kamienną miną odpowiedział "Ze mną nie ma takich żartów"![]()
Jestem ekspertką jeżeli chodzi o Deana z SN i mówię, że...średnioSUPERARWIL said:Btw, pan Nars wygląda tu jak Dean z Supernatural
https://picasaweb.google.com/105214243037877322924/241112?authkey=Gv1sRgCK7p74my96eYlwE#5815174378595874818
szypek26 said:Ja mam jeszcze głupsze skojarzenie:
![]()
/>
Tak, głupie, zgadzam się. Wcale nie jest podobny.szypek26 said:Ja mam jeszcze głupsze skojarzenie:
![]()
/>
Booraz said:Hej, mam takie krótkie pytanie. Czy to prawda, że na spotkaniu ekipa z cd projektu stwierdziła, że "Dark Fantasy Projekt" (Witcher 3) również będzie grą z otwartym światem/sandboxem ?
Booraz said:A tak poważnie mówiąc, to ciekawy jestem jak ten otwarty świat wyjdzie w praktyce. W cyberpunku wydaje się to naturalny wybór (night city itd.), w wiedzminie już nie tak bardzo. Przy okazji, pojawiły się jeszcze jakieś ciekawe informację? Z góry dzięki za odpowiedź
Zwyczajnie oberwał flashem po oczach przy robieniu zdjęcia xDmar-ion said:Flash to RED,ale...
Co Wyście tam jarali?
ser-ek said:Zwyczajnie oberwał flashem po oczach przy robieniu zdjęcia xD
warzoch said:Śmiesznie wyszedłeś Wallace na fotce/>/>