Łoles wyszedł ok. Gorzej ze mnąWallace said:Powiedz mi, na którym wyszedłem normalnie?/>
ser-ek said:Łoles wyszedł ok. Gorzej ze mną![]()
Nie minusuję, Ty też i michalek oberwaliście. Jakieś urażone trolle nas minusują?mar-ion said:Ty se sam te posty minusujesz?
Nie narzekaj,chociaż "Nagły atak spa...znaczy Szypka" faktycznie nieciekawy![]()
ser-ek said:Nie minusuję, Ty też i michalek oberwaliście. Jakieś urażone trolle nas minusują?
Atak Szypka na mnie był ok. Jedno z niewielu zdjęć, gdzie w miarę wyszedłem/>/>
No i zaś minus... Już 10 dziś.mar-ion said:Ad 1. Kij im w ucho./>
Ad 2. Lizus./>
Ale serku, serku, zrozum jedno. Napisałeś raz, że 'było' i starczy. Kolega raczej zrozumiałser-ek said:Brawa dla Ketha za odwagę przyznania się/>
Ale minus za to, ze napisałem, że to fake? Albo za to, że mapa jest z W2? No nie przesadzajmy^^
Ja się nie obruszam. Jestem jeszcze dużo na plusie^^ Można minusować do woli.genNighty said:Ale serku, serku, zrozum jedno. Napisałeś raz, że 'było' i starczy. Kolega raczej zrozumiał/>/>
A obruszanie się za minusy jest dziecinne, przykro mi/>/>
ser-ek said:Jeszcze jakbyście napisali jak to mam wymawiać (ludzie się na evencie zastanawiali). Ket?
ser-ek said:Ja się nie obruszam. Jestem jeszcze dużo na plusie^^ Można minusować do woli.
Sawu97 said:Vatt, Iwona, Keth, Und, i... ktoś?
Oświeććie mnie, kim jest tajemniczy Lambert z prawej/>
Cicho byś siedział. Niech pomyślą^^Wallace said:To Flash. Zanim dostał się do REDa, moderował na forum/>