Zjazd Wiedźmińskiej Społeczności – Relacja

+
mar-ion said:
Ty se sam te posty minusujesz?

Nie narzekaj,chociaż "Nagły atak spa...znaczy Szypka" faktycznie nieciekawy :D
Nie minusuję, Ty też i michalek oberwaliście. Jakieś urażone trolle nas minusują?

Atak Szypka na mnie był ok. Jedno z niewielu zdjęć, gdzie w miarę wyszedłem :p

ser-ek said:
Nie minusuję, Ty też i michalek oberwaliście. Jakieś urażone trolle nas minusują?

Atak Szypka na mnie był ok. Jedno z niewielu zdjęć, gdzie w miarę wyszedłem :p/>/>

Ad 1. Kij im w ucho. :D
Ad 2. Lizus. :D

mar-ion said:
Ad 1. Kij im w ucho. :D/>
Ad 2. Lizus. :D/>
No i zaś minus... Już 10 dziś.

Chodzi mi o samo ujęcie na zdjęciu. A Szypek za ten zamach już więcej nie dostanie żadnych renderów :p

Ja Was zminusowałem w tamtym temacie, za bezsensowny spam, pisanie po raz n-ty o tym, że już było i naskakiwanie na innego usera. I cieszcie się, że tyle, bo moja tolerancja na spam niektórych powoli się już kończy.

Pytania? Na pw.

Brawa dla Ketha za odwagę przyznania się :p

Ale minus za to, ze napisałem, że to fake? Albo za to, że mapa jest z W2? No nie przesadzajmy^^

EDIT: Dzięki Kethu :*

Keth, Ketha, Kethowi, Ketha, z Kethem, o Kethcie, albo nawet Kecie :p
Tak, dla przypomnienia.
z.

EDIT: Oj tam, oj tam. Kethu.

Jeszcze jakbyście napisali jak to mam wymawiać (ludzie się na evencie zastanawiali). Ket? Keth? Nawet była propozycja "Kesz". No wiec jak? :p

PS: Psujecie mi tymi edycjami posta. Już z 5x było dodatkowe "/>" ^^

ser-ek said:
Brawa dla Ketha za odwagę przyznania się :p/>

Ale minus za to, ze napisałem, że to fake? Albo za to, że mapa jest z W2? No nie przesadzajmy^^
Ale serku, serku, zrozum jedno. Napisałeś raz, że 'było' i starczy. Kolega raczej zrozumiał :)
A obruszanie się za minusy jest dziecinne, przykro mi :D

genNighty said:
Ale serku, serku, zrozum jedno. Napisałeś raz, że 'było' i starczy. Kolega raczej zrozumiał :)/>/>
A obruszanie się za minusy jest dziecinne, przykro mi :D/>/>
Ja się nie obruszam. Jestem jeszcze dużo na plusie^^ Można minusować do woli.

EDIT: Jestem zawiedziony. Jak nie trzeba to dostaję na post masę minusów. A jak nie mam nic przeciwko (nawet zezwalam na to!), to tylko 3 minusy? Nie rozumiem tego xD

ser-ek said:
Jeszcze jakbyście napisali jak to mam wymawiać (ludzie się na evencie zastanawiali). Ket?

Zasadniczo do pisania na forum nie jest to potrzebne, ale może być ;)

ser-ek said:
Ja się nie obruszam. Jestem jeszcze dużo na plusie^^ Można minusować do woli.

Serku,wykaż się rozsądkiem choć raz i daj se spokój.Nie wygrasz,bo...

Vatt, Iwona, Keth, Und, i... ktoś?
Oświeććie mnie, kim jest tajemniczy Lambert z prawej :p

*albo nie. nie było tego posta. Jeszcze się okaże, że to Szypek i bany polecą :D
** albo gorzej. okaże się, że ktoś z ww. to nie ten, kogo wymieniłem

Top Bottom