Zjazd Wiedźmińskiej Społeczności – Relacja

+
mar-ion said:
Serku,wykaż się rozsądkiem choć raz i daj se spokój.Nie wygrasz,bo...

Haha!
Niezłe!
Choć brakuje zi3lonej. Sklerka? :p

SLi said:
SLi said:
A gdzie Iwonexowa koszulka? Już na allegro? :p/>/>/>
Niet! Ona bezcenna!
Iwonka się wstydziła przy takiej ilości samców (jakieś pozory trzeba zachowywać :p/>) i jednak jej nie ubrała, w obawie, że nie ucelowała z rozmiarem. W domu się okazało, że damskie M pasuje jak ulał i mogła się nie krępować />

@zi3lona: wiesz, ja już zaawansowaną sklerozę mam nieraz - za dużo rzeczy na głowie od różnych osób i po prostu system czyści się sam^^

Ja poproszę więcej fotografii Iwony. :) Obie moderatorki bardzo urodziwe, ale niestety, zdjęć Iwony, zdecydowanie za mało. Zamiast tego mamy wysyp fotografii płci brzydkiej, pocieszne mordki to fakt, ale jednak;)

Parachrist said:
Ja poproszę więcej fotografii Iwony. :) Obie moderatorki bardzo urodziwe, ale niestety, zdjęć Iwony, zdecydowanie za mało. Zamiast tego mamy wysyp fotografii płci brzydkiej, pocieszne mordki to fakt, ale jednak;)
Poproś Iwonę o dodanie do znajomych na FB, to kilka fotek więcej będzie xD

Co do powyższego obrazka. Przecież to coś ma z 3 chyba lata już :p Wtedy to Zi3lonej się nawet nie śniło, że zostanie niebieska. No ale chyba w tym czasie Szypek i GBF byli modami nie? A ja ich tam nie widzę. Widocznie nie zasłużyli^^

Iwona said:
Haha!
Niezłe!
Choć brakuje zi3lonej. Sklerka? :p

Przymawiał kocioł garnkowi. :p
Naprawdę myślałaś,że to moje dzieło?Co do umieszczenia Zielonej to znam tylko tylną część,jakkolwiek "bahdzo" atrakcyjną,ale nie pasującą do tego obrazka. :)

Iwona said:
Haha!
Niezłe!
Choć brakuje zi3lonej. Sklerka? :>
No ja przepraszam, ale ten obrazek robiłem dwa lata temu na jakiś konkurs community, jak zi3lona jeszcze nie była niebieska ;P Z ówczesnych modów brakowało mi tylko Krakersa, którego zjęcia z podobizną nie udało mi się zdobyć, choć pisałem do niego na PW w tej sprawie (a szkoda, bo miałem dla niego takie fajne ciałko Vesemira, zmarnowało się ;P xD) ;P

Iwona said:
Co do powyższego obrazka. Przecież to coś ma z 3 chyba lata już :p Wtedy to Zi3lonej się nawet nie śniło, że zostanie niebieska. No ale chyba w tym czasie Szypek i GBF byli modami nie? A ja ich tam nie widzę. Widocznie nie zasłużyli^^
Dokładnie dwa lata, bo obrazek datowany jest na ‎10 ‎września ‎2010 roku, GBF (znaczy Krakers, znaczy smoking jesus ;P) był wtedy modem, ale Szypek jeszcze nie ;P

O, no właśnie, nie byłam pewna autorstwa, ale byłeś na mojej liście :D

mar-ion said:
(...)
Naprawdę myślałaś,że to moje dzieło?Co do umieszczenia Zielonej to znam tylko tylną część,jakkolwiek "bahdzo" atrakcyjną,ale nie pasującą do tego obrazka. :)/>

Wychodzi na to, że jestem znana od d***y strony...
Tiaaa.

zi3lona said:
Wychodzi na to, że jestem znana od d***y strony...
Tiaaa.
Hmmm... w sumie to prawda. Jedyne zdjęcie jakie na tym forum dałaś (nie liczę tych z FB) właśnie to potwierdza :p Wrzuć jakieś stare zdjęcie z FB i już po problemie^^

zi3lona said:
Ależ żadnych pretensji nie zgłaszam, tak mi się jakoś skojarzyło, po prostu :p/>

[czepliwa bestia mode on] No to świetnie,ale można uniknąć na przyszłość takich nieporozumień.Wiesz jak. :D/> [/czepliwa bestia mode off]

Pffff
z.

No to i ode mnie parę słów:)
http://gry.polter.pl/Zjazd-Wiedzminskiej-Spolecznosci-c25055

Na koniec ciekawostka – na biblioteczce w sali konferencyjnej znajdują się wysłużone tomy sagi Zmierzch. Może "niezapowiedziany projekt dark fantasy" wcale nie jest tym, czego się spodziewamy?
Jest się czego bać.

Komentarzy jest tyle, że w obecnych warunkach raczej tego nie ogarnę, ale po fotkach i newsie wygląda to nieźle.

Zastanawiam się, co będzie za dwa lata .

P.S. Może do tego czasu w liście gości RED'zi wprowadzą parytet .

Top Bottom