Zlot - propozycje, dyskusje, itd

+
Dagon said:
Ale macie problem. Nie potraficie wsiąść w pociąg i jechać? To nie trudne - przesiadki też tak straszne nie są. Pociąg czeka na was od 20 do 50 minut - nie ucieknie..
Dagon widzę że rzadko jeździsz koleją, przesiadki są "bardzo straszne" dlaczego? Ponieważ pociągi mają bardzo często opóźnienia i potem jest problem, bo pociąg do którego mieliśmy wsiąść pojechał 5 minut temu. Więc przesiadki to jest dodatkowy problem i ryzyko do tego...

Frey said:
Frey said:
Ale macie problem. Nie potraficie wsiąść w pociąg i jechać? To nie trudne - przesiadki też tak straszne nie są. Pociąg czeka na was od 20 do 50 minut - nie ucieknie..
Dagon widzę że rzadko jeździsz koleją, przesiadki są "bardzo straszne" dlaczego? Ponieważ pociągi mają bardzo często opóźnienia i potem jest problem, bo pociąg do którego mieliśmy wsiąść pojechał 5 minut temu. Więc przesiadki to jest dodatkowy problem i ryzyko do tego...
Ja ostatnio na wybrzeże jechałem z 4 przesiadkami, a ani jeden się nie spóźnił...

Dagon, Frey ma rację, ile razy ostatnio jechałem, chociażby do Wawy na event, to zawsze był opóźniony przynajmniej 15 minut ;)

Keth said:
Dagon, Frey ma rację, ile razy ostatnio jechałem, chociażby do Wawy na event, to zawsze był opóźniony przynajmniej 15 minut ;)
Oj, ja już sobie znalazłem pociąg bez przesiadek ;] A co tam 15 minut... To można też pojechać busem ^^

Heh, "co tam 15 min", wystarczy, że się spóźnisz 1 minutę i pociąg Ci może uciec.

Moja ostatnia podróż pociągiem skutecznie mnie odstraszyła od tego sposobu lokomocji , maszynista pojechał złą trasą i trza było jechać naokoło+ 4 h. Tak więc nie każdemu chce sie tłuc 15 godzin + przesiadki + opóźnienia + wydarzenia losowe+ dyskomfort, dlatego uważam , że ten zlot to jedna wielka porażka co udowadnia mi jeszcze ekipa gram.pl mówiąc ze mają 25 miejsc więc pchajmy się kto pierwszy ten lepszy ._>

To było przezabawne ;]Cóż, piszę swego rodzaju pamiętnik ze zjazdu, powinienem go skończyć za dni kilka, pokaże także kilka najciekawszych fotek, a reszta będzie prezentowana na moim nowym gramsajcie, który niedługo stworze.Mój zlot był troszkę inny jak wasz ;] zaprosił mnie i Piotrbova CDPR do swojej firmy. Zwiedziłem budynek GRAM'u, CDPR i CDP. Miałem w ręce medalion, który będzie w EK - spokojnie ludziska, jest dopieszczony w najmniejszym szczególe, jest także ciężki - zdjęcia opublikuje razem z pamiętnikiem na serwisie w którym, jestem redaktorem;] linka macie w sygnie. O tym, że dostałem kilka gadżetów, m.in skórzaną podkładkę The Witcher.Było zawaliście - wszyscy okazali się na prawdę fajnymi ludźmi.... Dużo się także dowiedziałem, ale wszystkiego nie powiem. Trzymcie się.Pozdrawiam.

Ok, sorry za dubla, ale muszę odświeżyć temat.Mam pytanie, czytajcie uważnie bo nie zamierzam się powtarzać:p Kiedy pasowało by wam pojechać na zlot? Jest warunek: miesiąc październik/listopad. Odbył by się w Łodzi lub Wawie. Zdecydowanie wolałbym aby zlot odbył się przed premierą Wiedźmina. Sądzę, że termin 26,27,28 października byłby dobry, ledwo po premierze, było by mnóstwo tematów do przedyskutowania. Na dzień dzisiejszy wiadomo, że wezmą w nim udział sami Wiedźmini. Nie wiadomo co się wydarzy w przyszłości.Co wy na to? Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje, to podzielcie się nimi ;]

Skąd wyszedł pomysł zlotu i co rozumiesz przez wyrażenie, że wezmą w nim udział sami Wiedźmini? Ludzie z forum witchera, tak? :) Jednodniowy?

Tibor said:
Skąd wyszedł pomysł zlotu i co rozumiesz przez wyrażenie, że wezmą w nim udział sami Wiedźmini? Ludzie z forum witchera, tak? :) Jednodniowy?
Wiedźmini - wszyscy, którzy są w jakimś stopniu zainteresowani grą.Sądzę, że trwałby nie całe 3 dni.Wszyscy dojechaliby późno w piątek, potem siedzimy całą sobotę, a po południu w niedzielę się zabieramy;]Skąd wyszedł pomysł zlotu? Od Saweriusa, on już w zasadzie się za ten zlot nie bierze. Organizatorów jeszcze nie znamy:p Tzn. pomysł wyszedł ode mnie, oraz serwisu thewitcher.info, a zamierzamy w to wplątać jeszcze kilka osób.Jeżeli jakiś serwis chce nas wspomóc, to zapraszamy;] a może ktoś zna dobry nocleg w okolicach Łodzi i Wawki?

Genesis said:
W Łodzi mogę Was przechować u mnie w piwnicy lub garażu :D
Hmm, raczej odpada :p Bardziej strzelam w jakieś pole campingowe. Zastanawiam się tylko, czy nie najlepiej było by załatwić jakieś domki. W końcu kto śpi na jesieni w namiocie? :p

Halo /mach rączką/Co prawda ja nie jestem zlotem zainteresowany ale zlot w okresie kiedy wychodzi przez ludzi wyczekiwana gra zakrawa na żart jakiś ,kiepski.

Hm IMO to zloty można organizować albo przed, albo grubo po premierze, kiedy gra już bedzie miała pozycje genialnej/kultowej/wspaniałej;) Na przykład zimą albo na wiosnę.

YarpenZirgin said:
Hm IMO to zloty można organizować albo przed, albo grubo po premierze, kiedy gra już bedzie miała pozycje genialnej/kultowej/wspaniałej;) Na przykład zimą albo na wiosnę.
Myślałem o przerwie świątecznej także;] Chyba, to będzie najlepsze rozwiązanie. Kupa wolnego czasu - może forumowicze oderwą się od Wiedźmina na 3 dni:p

Zaraz po premierze-> bez sensu... ja wtedy będe grał, a nie po polsce sie szlajał :pPrzerwa świąteczna? ... hmm.... narty? :p i co niektórzy maja rodziny jednak ;)pomyślmy może o okresie styczeń-marzec.... do matury daleko, wiedźmin juz ze 100 ograny ;) wtedy sie troche tego zjedzie ;)

Gwindor said:
Zaraz po premierze-> bez sensu... ja wtedy będe grał, a nie po polsce sie szlajał :pPrzerwa świąteczna? ... hmm.... narty? :p i co niektórzy maja rodziny jednak ;)pomyślmy może o okresie styczeń-marzec.... do matury daleko, wiedźmin juz ze 100 ograny ;) wtedy sie troche tego zjedzie ;)
Nie pomyślałem o tym Gwindor;] W zasadzie luty nie byłby taki zły, ciekawi mnie jeszcze jaka będzie pogoda;>

Top Bottom