Zlot - propozycje, dyskusje, itd

+
Fajnie by jednak było, jakby jakiś zlot miał miejsce jeszcze przed premierą Wieśka.. I żeby propozycja owego zlotu wypłynęła gdzieś "z góry".

Esgaroth said:
Fajnie by jednak było, jakby jakiś zlot miał miejsce jeszcze przed premierą Wieśka.. I żeby propozycja owego zlotu wypłynęła gdzieś "z góry".
"Z góry" - Dziadu wspominał mi na GC, że przed premierą mają sporo roboty i raczej nie ma mowy o zlocie robionym przez nich. Cóż, nie ma we wrześniu dobrego terminu na zlot.

Było by fajnie spotkać się większą grupą :) W temacie Poświęconym PGA zamieściłem linka na temat noclegów proponowanych przez organizatorów, tak dla osób, które będą chciały zostać na 2 dni.

Pytanie raczej kiedy, a potem gdzie :) Jak na razie nie ma zaplanowanego zlotu.Witam na forum.

Ja proponuję ewenutalny zlot na przełomie maja i czerwca z uwagi na matury :p Może Redzi nam coś zaproponują :p?

Trochę wypadłem z tematu, ale fajnie byłoby się spotkać w większym gronie jeszcze kiedyś... ale nie przełom maja czerwca! Wtedy sesje są! Ale ogólnie to jestem otwarty na propozycje ;)

O, zróbcie zlot.

Lubię zloty ^^

Może nawet znajdę jakiegoś pana, który będzie się mną opiekował, hmm? Są tu jacyś ładni na forum? :)

Ok, wystarczy.
Pośmialiśmy się i koniec.
Użytkownik Buka dostaje bana na tydzień, może ochłonie.
Reszta ekipy też niech uważa.

Top Bottom