Recent content by burt78

+
  1. B

Aktualizacja 2.21

To może być porada dla wszystkich użytkowników NVIDIA. Problemem ogólnym są karty z serii RTX. Za dużo graficznych bajerów i niestabilne sterowniki. Generalnie NVIDIA zaczęła olewać graczy, bo obecnie lepiej zarabia na kartach robionych pod koparki. Wpisz sobie w google "problem z kartami RTX" i...
  2. B

Aktualizacja 2.21

Misty się zawiesiła, stoi tak całymi dniami, nie można z nią rozmawiać.
  3. B

Aktualizacja 2.2 jest już dostępna!

Sprzątałem dyski i zobaczyłem jakieś resztki po CP2077 i tak się zastanowiłem kto w to jeszcze gra? Szkoda czasu i miejsca na dysku. Rozumiem, można grać w Skyrim SE, bo ma ponad 100k modów i do dzisiaj sobie czasami gram, ale w tego cyber trupa z błędami?
  4. B

JAK NVIDIA I ICH TECHNOLOGIE ROZŚWIETLAJĄ MROCZNĄ PRZYSZŁOŚĆ

A tymczasem CP2077 nadal zbugowany. To miała być gra czy benchmark? DLSS, FSR 3.0 Ray Racing i inne bzdury, jaki to ma wpływ na Policjanta z NCPD który zamiast mnie ścigać, wali samochodem w mur do momentu eksplozji, albo blokadę misji z powodu jakiegoś błędu. Skyrim wydano w 2011 roku, a...
  5. B

Aktualizacja 2.1 — Lista zmian

Dokładnie, fajnie było kompletować garderobę i ją wzmacniać, nawet wielokrotne wczytywanie aby mieć max slotów mi nie przeszkadzało. Szkoda.
  6. B

Aktualizacja 2.1 — Lista zmian

Kupiłem dodatek, sam nie wiem czemu, Na razie leveluje postać przed pierwszym zadaniem, ciekawe jest to, że gdy robię mini-misje dla NCPD, do pobliscy policjanci zamiast mi pomóc, zaczynają do mnie strzelać. Te aktualizacje mnie rozpieprzają 50GB? Czemu nie 2,5GB? Inne gry jakoś nie mają...
  7. B

Aktualizacja 2.02

Błąd MATRIX'a?o_O
  8. B

Aktualizacja 2.01

Tego w ogóle nie ma sensu aktualizować, bo po każdej aktualizacji, gra konfliktuje z save'ami. Aby wszystko sprawnie działało zawsze trzeba zaczynać nową grę. Ale ja się pytam ile razy można klepać te same misje gdy po tygodniu wychodzi kolejna łatka i znowu to samo w nieskończoność. Żeby to...
  9. B

Aktualizacja 2.0

Samozaoranie lvl 100. Dzięki tym informacjom, wiem że dodatku już nie kupię. Produkt niegrywalny. Poprzednio śmigał mi na Ultra, teraz mam pokaz slajdów. Co do wymagania dysków SSD, to mam jeszcze wydać 500zł?. Ja mam 4 dyski HDD po 2TB każdy, i z powodu jakieś gierki mam kupować jeszcze jeden...
  10. B

Kolejny Hotfix na wersję PC jest już dostępny!

HotFix - 57GB, jaja sobie robicie? Wystarczy, że zepsuliście CP2077, zostawcie Wiedźmina w spokoju. Było dobrze, teraz nie idzie w to grać. A znając życie to do połowy 2023 będziecie go naprawiać. Marnujecie czas, zamiast dołożyć jakieś fajne DLC.
  11. B

Aktualizacja do nowej generacji — lista zmian

Od premiery gry wszystko działała bez zarzutów, nie miałem bugów czy zniekształconej grafiki. Po dzisiejszej aktualizacji gra nie chce sie uruchomić. Znowu wszystko pieprzycie jak w CP2077. Mam teraz zawalony dysk jakimiś śmieciami które kiedyś były grą.
  12. B

Aktualizacja 1.61 — lista zmian

Aż się boję. Znowu 40GB do pobrania? Tak sie zastanawiam, czy to jeszcze jest gra, czy tylko program do testowania ustawień graficznych w nowych modelach kart. BTW. Co do piersi V, w grze i tak są domyślne, pomimo zmiany rozmiaru.
  13. B

Aktualizacja 1.52

Ja mam jeszcze gorzej, 3-4h pobierania i 1h instalowania, przy czym mój komputer cofa sie wydajnościowo o 15 lat. Zżera mi prawie 80% pamięći i 40% procesora. Odświerzenie pulpitu trwa około 10 sekund. Komputer mam jeszcze dość mocny, bo gram na max ustawieniach przy około 30fps. Ale pomimo...
  14. B

Aktualizacja 1.5 i ulepszenie dla konsol nowej generacji – lista zmian

Bo to jest aktualizacja aktualizacji, żeby gra była bardziej zaktualizowana od obecnej już zaktualizowanej bo gydybś nie miał tej aktualizacji poprzednia aktualizacja byłaby niezaktualizowana co spowodowałoby grałbyś w grę niezaktualizowaną najnowszą aktualizacją przez co pliki gry z powodu...
  15. B

Aktualizacja 1.5 i ulepszenie dla konsol nowej generacji – lista zmian

Po prawie 5 miesiącach uruchomiłem grę i to ciągle ta sama gra. Dodanie bezużytecznych samochodów,brani, apartamentów nic nie zmienia. Największy zawód to odjęcie slotów na ubraniach legendarnych które teraz są na równi z epickimi. Powoduje to, że nie chce się szukać legendarnych ubrań, bo...
Top Bottom