Recent content by Michaxx

+
  1. Michaxx

Wiedźmin IV - Dyskusja Ogólna

Tyle, że fizycznie jest to raczej nie wykonalne, jakby gra była tunelowa i zamknięta w przestrzeniach to można się przemieszczać w czasie i miejscach (coś jak chwilowo w W3). Na dłuższą metę przy tak ogromny świecie jak W4 ma być (porównywalny jak wszystkie regiony z W3) i odtworzyć z 10 takich...
  2. Michaxx

Wiedźmin 4 — Demo Technologiczne Unreal Engine 5

Niektórzy mogą nie dożyć w oczekiwaniu :p A tak na serio, w moim odczuciu wyjdzie im to tylko na dobre, choćby w pozyskiwaniu nowych pracowników, obeznanych w silniku. Do RE podejrzewam, też tracili czas w przyuczeniu nowych pracowników, szkoleniach etc.. Teraz przygotują sobie mocne podwaliny...
  3. Michaxx

Plus inne firmy, które tworzą gry na UE i wspólnie przekazują sobie uwagi, kooperują :)
  4. Michaxx

Nie chcę być tutaj złym prorokiem, ale wydaje mi się, że wchodząc do Wieży Jaskółki w W3, Ciri straciła moce skakania sobie między czasem i światami. Twórcy, bardzo podkreślają to, że pomiędzy W3 a W4, jest różnica czasowa, a co za tym idzie różnych wydarzeń pomiędzy. Obstawiam, że Ciri będzie...
  5. Michaxx

Oglądając wykład z W4 o mięśniach i szkieletach, pomyślałem, że może Redzi będą chcieli wprowadzić krytyczne punkty na potworach, to co w teorii miało być przy W3. Tak sobie pomyślałem, oglądając ten system, że może to chcą osiągnąć dając taki ficzer. Dani wyluzuj, bo z fanboya stałeś się...
  6. Michaxx

Wiedźmin IV – Oficjalny zwiastun filmowy

No raczej, a gdzie mają się nie jarać, jak nie na oficjalnym forum gry :P
  7. Michaxx

Według ChatuGPT, jest to słynny napis znajdujący się na drzwiach do Morii w uniwersum Tolkiena. "Powiedz 'przyjaciel', a wejdziesz" Dodatkowo wydaje mi się, że Redzi nauczeni życiem i słynnym też pokazem z VGX oraz ogólnie tym co się później działo czy to z CP czy z W3, wolą powiedzieć, że coś...
  8. Michaxx

Cosik takiego moi mili :)
  9. Michaxx

Jest w końcówce cinematica.
  10. Michaxx

Idealny obraz książki!
  11. Michaxx

Czy Wy to widzicie?! Właśnie trwa prezentacja W4 i UE!! Miazga, kopara opada! Nie spodziewałem się, że tak grubo polecicie! PS. Fajnie poczuć się jak kiedyś, gdzie takie rzeczy robiły jeszcze wrażenie. Hype na strasznym poziomie! Grafika, przyroda, rozmowa (rzut monetą), szczegóły, miasto, Lan...
  12. Michaxx

Wiedźmin IV – Oficjalny zwiastun filmowy

Wow! Jak to wygląda..Wreszcie! Tyle czasu! Można gdzieś pobrać w jakości 4K, tak jak kiedyś na ukrytej stronie dla mediów?
  13. Michaxx

Rozpoczyna się nowa saga

Ja też, tylko dla Wiedźmina wróciłem :D Będzie co robić z tematem aktualnych linków dotyczących najnowszych zajawek o naszej ukochanej grze :sad:
  14. Michaxx

Ruszyła przedsprzedaż gry Wojna Krwi: Wiedźmińskie Opowieści!

Wygląda prze ;) Byle do wypłaty i idzie przelew :)
  15. Michaxx

Night City wita!

Wróciłem tak nawiasem :p Hype się pojawił a z Nim i ja :) Nowy newsteller.
Top Bottom