Recent content by Mirakuru1992

+
  1. M

Chcemy Wiedźmina 4?[ankieta]

Nie chcę nikogo ponaglać, więc zapytam wprost: kiedy będzie Wiedźmin 4? Wiem, że wielu o to pytało, ale nieoficjalnie wiadomo, że powstanie i jeśli nie pod nazwą Wiedźmin to na pewno inną np. Wiedźman 4, Wiedźmen 4, Ryszard 4 albo "Gierald - historie nieopisane" i tu celowo przez d na końcu...
  2. M

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Pamiętam, gdy miałem Sony Viao 14" i3, Ati ... chyba 5060- laptop i bez problemu grałem na nim w Dead Island. Jednak, ja kupilem tego lapka nie do gier, tylko pracy. Był mały a wyświetlacz, miał na tyle duży, że bardzo komfortowo mi się z niego korzystało. Dodatkowo, miał także podświetlaną...
  3. M

Muszę się przypomnieć, bo napisałem tu o plaźmie 46" ... pięknym obrazie na niej w rozdzielczości 1024x768, braku pixelozy, artefaktów itd. Wiem, że trudno wam w to uwierzyć, ale tak właśnie jest ... dalej nie będę kontynuował ... Obecnie mam nowy monitor Sony 50" Full Hd 50W809C. Z tej okazji...
  4. M

Skellig, zmieniłem opcje w grze, bo nawet nie zauważyłem, jak aktualizacja zmieniła mi ustawienia z UBER na WYSOKIE oraz mapowanie klawiszy, które zmieniłem poza ustawieniami graficznymi. Zamieszczam, już ostatnie zrzuty z ustawieniami z Uber a zmieniłem jedynie 60 na 30 klatek - by nie...
  5. M

ciąg dalszy ... Z racji tego, że mogę do postu dodać tylko pięć zdjęć - grafik, załączam pierwszy zrzut od którego powinienem zacząć i parę, których nie załączyłem: To już jest koniec zrzutów, resztę czasu poświęcam na zabawę, bo wakacje się już kończą i czas trochę odetchnąć od...
  6. M

Napiszę jeszcze raz, bo widzę, że choć jedna osoba się zainteresowała. Mam ten sprzęt w domu, podłączony, działający itd., więc piszę, tylko i wyłącznie na podstawie tego, co widzę i jak jest w rzeczywistości. Mój komputer: - Procesor i5 3,6 GHZ - RAM 16 GB na magistrali 1600 - 1,32V - Dysk...
  7. M

Sincza, szkoda mi czasu na użeranie się z kimkolwiek. Rozkładałeś moje posty na czynniki pierwsze, cytowałeś i coś tam próbowałeś udowadniać. Nie prowadzę takich dyskusji. To bardzo przeszkadza i utrudnia wyrażanie swojej opinii, więc biorąc pod uwagę Twoje wypowiedzi zastanów się, kto tu...
  8. M

engels78 Grałem na monitorze 24" kilka godzin i uwierz mi na słowo. To tak, jak oglądać film z efektami na smartfonie i w kinie. Zamieszczam pięć zrzutów ekranu z mojej plazmy. Nie są one tak ostre, jak w rzeczywistości, bo w rzeczywistości obraz mam ostrzejszy od brzytwy. Nie ma żadnych...
  9. M

BUG W Sercu Lasu

Taka, jest fabuła gry. Widocznie, tak to ma fabularnie wyglądać. Podobnie myślałem wykonując zadanie z czarną perłą, którą musiałem odłowić. Chyba z piętnaście razy utopce zabijały tego kolesia, który mnie prosił o odłowienie perły. W końcu udało mi się dopłynąć na czas i znakiem igni...
  10. M

... qrucze, odpowiem po raz ostatni. Jest to temat o sprzęcie tak? Tak Piszę o swoim sprzęcie tak? Tak Zamieszczam foty ze swojego sprzętu tak? Tak ... no więc piszę sobie o swoim sprzęcie, czy w innym temacie o czymś innym a tu zaczyna się analiza, ośmieszanie i wyśmiewanie tego, co piszę...
  11. M

Nie rozumiem Zi3lona ... tylko dlatego, że napisałem o preferowaniu dużych wyświetlaczy a w stosunku do monitora, użyłem określenia "monitorek" ... tylko dlatego, kogoś to uraziło? Czy to jest normalne? Strach cokolwiek napisać, aby kogoś czymś - najczęściej absurdalnym nie obrazić...
  12. M

Wiedźmin 3, na tej podbudowie, jest jak serial ... jaki wątki, główny zarys widzicie w drugiej odsłonie

Miszczu, faktycznie też o tym myślałem w podobny sposób. Z tym, że ja to bardziej rozważałem, jako częściowa rozgrywka drużynowa np., jak w ostatnim Dragon Age.
  13. M

[spoiler]Panie Lasu

Miszczu, ja wracałem zapisem kilka razy podejmując różne wybory i chyba wrócę do pierwszego, wybranego raczej intuicyjnie, czyli "uwolnij jędze pod drzewem" :) Nie mogę przeboleć tych słodkich, jak karmelki "przysmaków". W międzyczasie, gdy zostawiłem to zadanie, robiłem jeszcze inne, bo miałem...
  14. M

Marcin, trochę masz rację, te ustawienia zrobiłem kilka lat temu i faktycznie, gdy zaznaczyłem opcje "zachowaj współczynnik proporcji" to po bokach pojawiły mi się ok. 3 cm paski. Te kółko u góry, nie jest równe - zmierzyłem linijką :) Rozmiar mojego ekranu tv, bez ramek to: szer. 95 cm x...
  15. M

Telewizor kupiłem trzy lata temu. Jeśli się przyjrzysz to zobaczysz na nim folie, gdyż ciągle zastanawiam się, czy go nie sprzedać i nie kupić plazmy Full HD. Jednak ... niczego nie mogę zarzucić temu obrazowi :) Obraz nie jest spłaszczony a minimapa, jest okrągła. Widzę, że nie dociera do...
Top Bottom