Recent content by dzodzik

+
  1. D

[Spoilery] Rozdroże Kruków - nowa powieść Andrzeja Sapkowskiego

dzisiaj zamawiałem i mam termin dostawy 29-30 XI do salonu. Więc może będzie jutro.
  2. D

Forumowa filmówka

Nie wiem skąd te zachwyty na Diuną. Film poprawny i tylko tyle. Zwiastun drugiego nie zachwyca. Książki poprawne, ale tylko dla fanów. Normalny człowiek na nich usypia i tyle. Sam mam problemy, żeby przeczytać wszystkie. Nie będę tutaj spojlerował, ale moim zdaniem historia byłaby ciekawsza...
  3. D

[UWAGA! - SPOILERY] Serial Wiedźmin (Netflix) - wrażenia spoilerowe

Cóż o jakości serialu fantasy świadczy to, że największe dyskusje toczą się o stroje. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops: nie mam pytań. Serial Wiedźmin umarł i tyle. Wystarczy sobie w youtube wpisać witcher reaction. Praktycznie zero filmików na zwiastun. A jak już są to w...
  4. D

Seriale

Wielkie dzięki, nawet nie wiedziałem, że w pakiecie z nortonem mam VPN. Tak czy siak wszystko śmiga.
  5. D

Seriale

Możecie polecić jakiś dobry VPN, gdzie można oglądać Hbo, netflixa, amazon prime bez problemów?
  6. D

Seriale

Wprawdzie przedpremierowo. Ale liczba recenzji i wynik robi wrażenie. Nie mogę się doczekać premiery. Aż chciało by się powiedzieć w przypadku Wiedźmina. HBO why, why? Nie zainteresowałeś się prawami do ekranizacji.
  7. D

I bardzo dobrze. Ciekawe jak oni to chcą kontynuować po wymianie głównego aktora.
  8. D

Uniwersum "Pieśni Lodu i Ognia" ("A Song of Ice and Fire") / adaptacje HBO

Nikt się z Tobą nie założy. Prędzej netflix zekranizuje wszystkie książki Wiedźmina niż Martin skończy swoją sagę. Po pierwsze chłop jest stary, ma nadwagę , więc długo nie pożyje. Po za tym robi wszystko niż pisanie swojej opowieści. Więc jak ktoś się łudzi, że to zostanie ukończone jest...
  9. D

Kolejne zdjęcia z planu serialowego https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10973555/The-Witcher-Season-3-Henry-Cavill-wears-black-tunic-films-fight-scenes-Netflix-fantasy.html
  10. D

Komiksy

No moim zdaniem kwota była na tyle niska, że warto było dopłacić. Zwłaszcza, że chyba można było jeszcze później zdecydować się na bogatszą wersję. Plakaty wyglądają super i jak na początku myślałem, że oprawię jeden czy dwa i będę nimi rotował, tak wszystkie wylądują na ścianie. Figurka...
  11. D

Komiksy

Nie wiem czy ktoś zamawiał i czeka na swój egzemplarz. Ale dzisiaj mi przyszło takie cudo.
  12. D

Wartość netflixa spadła, ponieważ opublikowano raport kwartalny. Który był poniżej oczekiwań inwestorów, a także celów biznesowych założonych przez sam Netfix. Globalnie liczyli, że uda im się dwa razy więcej subskrypcji zdobyć, niż to się udało. Natomiast na rynku USA zanotowali spadki...
  13. D

Pan Andrzej lubi to. Nie ma co się dziwić, że nie powie złego słowa na serial.
  14. D

Abstrahując od idiotyzmu walki Cahira z Vilgefortzem. Czarodziej pokonał Geralta nie dlatego, że tak doskonale władał białą bronią, ale dlatego, że podczas tej walki używał iluzji. Także, Vilgefortz jakieś umiejętności do walki wręcz posiadał, ale nie były one na tyle duże, żeby pokonać...
Top Bottom