Recent content by EID0

+
  1. E

Balans kart [propozycje, argumenty]

zapomniałeś dodać ze to ty musisz postawić jako ostatni kartę, bo co ci po bombie i brzasku skoro to on postawi jako ostatni pogodę, jednym zdaniem ujmując nie może mięć przewagi kart. Redzi nie muszą robić żadnych filmików, bo grę powinno się odkrywać samemu. Natomiast redzi powinni się skupić...
  2. E

W ogóle nie załapałeś sensu mojej wypowiedzi, tu nie chodzi jak pokonać pogodynkę, bo w rankingu powolutku ale do przodu :). Tylko o to ze czegoś jest za dużo a czegoś za mało....Nawet nie wiesz jak się ciesze jak trafie na inna taktykę, która nie jest pogoda, nie będzie przesadą jak napisze ze...
  3. E

Problem w tym ze twórcy dopuścili do tego ze większość ludzi gra na pogodynkę co jest, irytujące ponieważ grasz cały czas vs potworom (sam gram potworami, ale nie używam pogody). Ta gra ma 4 frakcje, wiec dopuszczanie do patologi gdzie w dużej mierze większość skupia sie na jeden frakcji i...
  4. E

Musicie pamiętać ze top nawet 500, to tylko 1% graczy. I resztę raczej mało obchodzi jak się tam gra... Mogę wam powiedzieć ze na 2300 MMR to głównie potwory na pogodę, Na NIlfgard to ja trafiam 1 mecz na 10 albo nawet rzadziej,
  5. E

Wystarczy mieć zawsze przewagę 1 karty, albo jako ostatni kończyć turę i chyba nie da się przegrać pogodynka, ale to dalej nie zmienia faktu ze twórcy stworzyli taka sytuacje ze dekow na pogodę jest za dużo
  6. E

Nie wiem jak wygląda gra w top mmr, ale czy deck z takim spamem pogody da się pokonać? http://www.gwentdb.com/decks/10820-weather-v-2.
  7. E

Czy ta patologia związana z pogoda będzie zmieniona? 80% graczy na jakich trafiam graja ta zrąbaną pogodą, nie ma w tym żadnej przyjemności jak się gra cały czas na "no brain" deck...
  8. E

[Opinie] Potwory

Tez mi się to dziś przytrafiło....
  9. E

Czym wyżej jestem w rankingu tym mniej spotykam graczy grających na pogodę, do 1800 mmr to jest jakaś patologia 50%+ na nią gra. Powyżej 2100 to jest może 15% i ludzi grających potworami jest o wiele mniej. Moze dlatego jest tyle płaczu na nią, głownie przez ludzi poniżej 2000 mmr, Pewnie...
  10. E

Na pogodynkę mam odkryte prawie wszystkie karty kontrujące, wiec w tym temacie za wiele by się nie zmieniło
  11. E

Przy obecnej ilości odkrytych kart to ja robię strategie pod karty, a nie karty pod strategie... Wiec musisz wybaczyć tym graczom którzy odkryli ich niewielka część, i w porównaniu do ciebie graja tym co maja, a nie tym czym by chcieli....
  12. E

Myślę ze błąd był granie na 3 rzędy, trochę pokombinowałem i zrezygnowałem całkowicie z 1 rzędu, pogoda już jest o wiele mniej straszna, ale teraz jest bardziej narażona na bomby, albo Filippa (przegięta karta). Duckingman w moim przypadku większa ilość kart jest nie wskazana, gram w ostatniej...
  13. E

Mam w decku(26 kart) 3 x razy czyste niebo i 3 x arcygryf 1x zamiec, i powiem wam ze jest to za mało na spam pogody. Najlepiej gra mi się przeciw "bufferom", przeważnie jestem do przodu w ratio z każdą inna strategia prócz pogody. To nie było by jeszcze tak tragiczne, gdyby nie to ze 40%...
  14. E

I tu się mylisz, bo pamiętaj ze pogodę masz również na kartach jak wodna babka lub zlote, duch lasu, caranthil dodaj do tego nithrala i masz mega kombo, po którym nawet nie użyjesz czystego nieba, bo nie będzie po co...Nie musisz brać do decka 15 kart z pogoda, wystarczy te które wymieniłem...
  15. E

To jak działa teraz pogoda jest bez sensu, nie można było ja zostawić tak jak była? 60% graczy na jakich trafiam to potwory grające na pogodę. A największy z nią problem to taki ze kart tworzących ją jest ponad 15, czego nie można powiedzieć o kontrach, tym bardziej ze ściągają efekt tylko z 1...
Top Bottom