Recent content by geralt2000xd

+
  1. G

[mod] The Witcher Texturen Mod!

Where i should instal this mod?
  2. G

Filmowy Quiz II

Sami Swoi ???
  3. G

Problemy z grą - instalacja i uruchomienie podstawowej gry oraz patcha 1.4 [ER]

To może skasuj rejestry gry...Otwórz aplikacje uruchom(pasek startu) wpisz regedit otwórz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE i znajdź folder z wiedźminem i go skasuj. Folder nazywa się chyba CDproject Red
  4. G

Gry komputerowe

W TBC owszem grafika jest troszkę"cukierkowa". Ale w WOTLK na nowym kontynencie już tak nie jest, nowy dodatek jest bardziej mroczny, gotycki etc. ogólnie gra jest wyjeba*a w kosmos ;D. Grę jak najbardziej polecamPS. Do "cukierkowatej" grafiki można sie przyzwyczaić, tak jak do wzrostu ceny...
  5. G

Filmowy Quiz II

Catwoman? ???
  6. G

Wasz ulubiony potwór

A była chyba rozmowa Abigail z Geraltem(w Epilogu), że te wszystkie kościogłowy które zabiłem byli kiedyś ludźmi....
  7. G

Co słychać u Ifritów?

Co wyście zrobili z babunią i z rezolutną dziewczynką.... :DObrazek bardzo fajnie się prezentuje.
  8. G

Outra - domysły , rozważania

Ja dopiero teraz zauważyłem, że w outrze Geralt niema swojego "wisiorka z wilkiem".(nie wiem czy była o tym mowa) Ale mówię na wszelki wypadek.
  9. G

Wiesiek zawita na PS3 i X360!!

Bardzo fajny nius... Tylko szkoda, że my PC-towcy nie zobaczymy tych zmian w wersji na PC.
  10. G

Gry komputerowe

Kiedyś grałem w tą grę... Gra sama z siebie jest ciekawa... Fabuła też niezła. Najbardziej nie podobał mi się etap w więzieniu. Ale gdybym miał grać w nią teraz, to wolałbym się pociąć.
  11. G

Problemy z grą - instalacja i uruchomienie podstawowej gry oraz patcha 1.4 [ER]

Odinstaluj demona Uprzedzając następnego posta dublującego istniejące - polecam ten wątek. Iwona.
  12. G

Wyszperane w sieci

http://www.joemonster.org/filmy/12344/Nie_latwo_jest_nakrecic_30_sekund_reklamyTrzeba mieć cierpliwość.
  13. G

Forum - opinie, spostrzeżenia, propozycje i pytania.

Mam problem... u niektórych użytkowników zamiast np podpisu widzę to "
  14. G

MMORPG w jakie gramy

O lol pierwsze słyszę... :O No to sorry nie wiedziałem. Dzięki za uświadomienie. Ja myslałem, że jak pisze "cracked" to jest piracki. No to będzie trzeba zbierać na abonament.
  15. G

Wyszperane w sieci

;D tylko tyle ;Dhttp://patrz.pl/tv-seriale/82900,01-Dluga-droga-przed-nami
Top Bottom