Recent content by konraz

+
  1. konraz

Błąd w Kontrakcie "Chciwość nie popłaca"

Oj wiem, że to ciężko ograć. 1 grę rushowałem jak głupi - Błąd. 2 raz 100% - mimo, że GOG pokazuje raz 98% , raz 100%... 3 raz tylko to co mi pasowało byle mieć 70% Johnego. I szczerze, chciałbym zobaczyć odcinek Night Wire gdzie testerzy(100% gry) i CDPR wypowie się jak testowano grę. Nie wiem...
  2. konraz

Wybacz. Jesli telefon do Fixera nie pomogl, sms to tylko juz chyba Support. Wiem i sam ubolewam nad bledami jakie gra posiada. Zawitalem na forum jak wbilem 100% achivmentow by poczytac i ewentualnie pomoc. Ale to jest niesamowita gora, ktora sam tez musialem przejsc.
  3. konraz

W podziemiach jest ten komputer , albo skrzynka do kliknięcia. I na dół zjechać można winda lub po schodach zejść. To i wychodzi, że teraz jak będę się zabierać za 4 raz przejście to co misje ręczny zapis zanim przyjmę misję.
  4. konraz

Kontynuacja opowieści po zakończeniu głównego wątku [Możliwe spoilery].

Ciężko powiedzieć. Najgorsze jest skończyć na 100% mapę. Kompletnie wyczyścić wszystko i kliknąć te NG+. A tu niespodzianka. Nie ma NG+ , jeszcze.I oby było lepsze skalowanie dmg, def, hp i wszystkiego. Teraz pewne crafty, pewne elementy gry od połowy kampanii są symulatorem chodzika.
  5. konraz

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Wygląda jak uszkodzone pliki. Włącz sprawdzanie plików lub jeśli cierpliwości Ci starczy przeinstaluj grę. A sam problem to i gra i dysk. Jakiś mały błąd dysku wywrócił plik/pliki graficzne i wypłaszczenie.
  6. konraz

"Cyberpunk się wypłaszczył" - czyli problem z uruchomieniem gry.

Pewnie, że jest taka szansa. Jednak jeśli szukać rozwiązania to opowiedz co tam masz.
  7. konraz

"Cyberpunk się wypłaszczył" - czyli problem z uruchomieniem gry.

Gdyby tak usiąść, to można by rozpisać wszystko. Wybrać Win10 20H2. Przygotować świeże sterowniki do podzespołów. Zresetować system do nowego. Płyta główna , mostek , grafika, dodatkowe elementy np karta dźwiękowa, Przygotować wszystko. Załadować grę i sprawdzić co jest w zdarzeniach...
  8. konraz

Problem z Kontrakt: Tygrys i sęp

Jeśli oddałeś do skrytki przedmiot, to telefon od Wakako powinien być. Duś tam literkę T i zobacz czy coś możesz zrobić.
  9. konraz

Bugi i propozycje UXUI

Niestety, wiem jak to wygląda. I tym bardziej zastanawia mnie gdzie zniknęła pasja twórców, a pojawili się pasjonaci powielania EA/Ubisoft/Blizza. I gdzie jest to wszystko: Puff wymazane, flatlined.
  10. konraz

w 26:36zdobywasz przedmiot i masz go zawieść do wskazanej na mapie skrytki. W którym momencie Ci się wiesza? 1609346203
  11. konraz

O tej misji mówisz.
  12. konraz

Czyli jakbyś nie pogadał z kimś jeszcze. Coś podobnego miałem z jedna misją. A gdy już pogadałem nad stosem ciał nowi NPC się pojawili z misji.
  13. konraz

Przejrzałem net, nie natrafiłem na podobny kłopot. Może uda Ci się wykorzystując błąd z samochodem. Podjedziesz pod drzwi dość blisko i wysiadając gra wcisnie Ciebie za drzwi.
  14. konraz

Romanse. [Możliwe spoilery]

Romanse...
  15. konraz

Po nast patchu przejde tą grę 3 raz. To bedę sprawdzał po kolei te misje. Tu mi sie wydaje, że jakaś wiadomość nie przeczytana? Drzazga? A jak bliżej się podejdzie to nie ma F(Otwórz)?
Top Bottom