Recent content by Tiber_S9

+
  1. T

Turniej GWENT Challenger zapowiedziany!

Maile są wysyłane od teraz do 23:59 24 marca. Przeczytaj regulamin.
  2. T

Zamknięta beta GWINTA — Nowe Informacje

Uważamy. Na Facebookowej grupce napisałem o PD wczoraj sążnisty post, ale mam wrażenie, że ewaporował, więc nie przekleję. Generalnie dawanie beczek za levele jest powrotem do dziwnych praktyk przy starym systemie levelowania - progresu opartego na liczbie poziomów, a nie PD. Kolega...
  3. T

Nagrody za nowy poziom

W grze jest błąd - w kolekcji nie pojawiają się karty otrzymany w ramach bonusów dziennych lub wbitych poziomów. Widoczne są dopiero po zrestartowaniu klienta gry.
  4. T

[Opinie] Królestwa Północy

TraN999 A mógłbyś pokrótce opisać jak wygląda twoja strategia gry przy takim decku? Ja co prawda nie mam jeszcze Sabriny i Phillipy (też brak mi rozeznania jak obecnie wygląda użyteczność karty), ale mimo to spróbowałbym tym zagrać. Co zamiast tych panien? Pavetta i Yennefer?
  5. T

Nowa Gra Plus - pytania, porady, komentarze

To zależy co rozumiesz poprzez "trofea będą zaliczane". W NG+ tracisz wszystkie trofea.
  6. T

[PROBLEM] Najgroźniejszy potwór na Skellige

PC czy konsola? Jak PC to: 1.) odinstalowć DLC, 2.) zainstalować ponownie DLC w wersji 2.0.0.34, 3.) w grać save'a przed rozpoczęciem wykonywania zadania.
  7. T

Gwent hero cards with special abilities

I feel u bro, but the only special ability of most hero's cards is their immunity to battle effects like weather or scorch. It's still not bad but let's be honest: the only really useful hero's cards are Yen (medic ability), Mysterious Elf (spy with zero life points) and Geralt with Ciri (high...
  8. T

Aktualizacja 1.07 już niebawem na wszystkich platformach!

Pecetowcy tylko numerycznie mają więcej patchy. Pecetowe patche 1.03 i 1.04 są odpowiednikiem konsolowych patchy 1.03. Jest w nich tylko o 35% więcej poprawek.
  9. T

Nie miał być 5-7 GB, tylko w okolicach pięciu. Nauczcie się wreszcie czytać. 2 GB jest na GoG-u, 5 GB na Steamie, więc prawdopodobnie ta pierwsza wersja ma lepszą kompresję.
  10. T

A z druidem na Skellige też nie miałeś problemu?
  11. T

Akurat rzeczy typu "ekwipunek miszmasz" to kwestia wyboru takiej a nie innej koncepcji. To nie jest tak, że możliwa była opcja a.) "jedzenie, napoje, bomby wszystko w jednym oknie" lub b.) "ekwipunek taki jaki chciałaby największa partia krzykaczy na forach", a Redzi, ups, zrobili błąd i wybrali...
  12. T

19:00. Dajcie im czas na wywiązanie z, nie wiem, obietnicy?
  13. T

No też chciałbym wiedzieć. Jeśli ktoś ma problemy z łączem (a i tak bywa), to już bardziej problemem powinna być różnica kilkaset mega - gigabajty.
  14. T

Napisał tak, bo nie chciał wchodzić w dokładne waritości poszczególnych patchy. Jest zakres 5-7, patche na obie konsole ważą w okolicach 7 GB z kawałkiem. Naprawdę uważasz, że możemy gderać o patchu na PC wielkości ok. 7 GB jak kolega się wcześniej martwił, skoro jest podana dolna wartość w...
Top Bottom