Recent content by username_2073905

+
  1. U

[GERMANY] - Deutsche Hexer Taverne: Klein Mahakam

Hallo :)Keth’aar-Sephira: erhälst du von Raimund, nachdem du die Ermittlungen in der Quest „Wyzima vertraulich“ abgeschlossen hast und er in den Sumpf aufbricht
  2. U

Ein Frohes Neues Jahr und allen die jetzt mit ner erkältung Kämpfen .... gute Besserung. :angel:
  3. U

Hallo alle zusammen , war schon lange nicht hier ...... ich hoffe ihr verzeiht es mir ...Ich wünsche euch allen ne schöne Silvesterfeier und guten Rutsch ins neue Jahr
  4. U

Wiedźmińska Kartka Świąteczna

Śliczna karta Ja również życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt :witchmas:
  5. U

Bugi

Nie wiem jak u was , ale u mnie nic się nie dzieje z tym przyciskaniem i klikaniem . Jest tak samo jak w podstawowej wersji . ...A miało być tak pięknie ... :(PS. już działa , sorry za wprowadzanie w błąd :beer:
  6. U

Gothic I: Czas Zapłaty

Bardzo ciekawy mod , pozostaje teraz tylko czekać do grudnia :)
  7. U

Ankieta - Wiedźmin: Edycja Rozszerzona

Na 100% kupie . Za tak świetną gre nie wypadałoby ściągać z neta a i orginał lepiej prezętuje się na półce .
  8. U

Już za kilka tygodni światem gry Wiedźmin: Versus wstrząśnie wielki konflikt….

Dobrze że dopiero za kilka tygodni bo do 30lvl jeszcze mi daleko .
  9. U

Jak zaczynaliście gre ?

Przeszłam tylko raz, na łatwym - po stronie zakonu
  10. U

Musik ist nie verkehrt , was wird gespielt ??Für mich bitte ne Tasse Tee und paar Schokokekse......ach .......und Aschenbecher brauche ich auch noch;)
  11. U

Guten Abend , ihr LiebenIch muß sagen, die Idee mit der Hexer Taverne ist Super.Ich hoffe , daß noch mehr durstige Gäste vorbei kommen um einen oder anderen Glas Bier zu trinken. :beer:
  12. U

Problemy z grą - Windows Vista

Miałam też coś podobnego,doradzono mi ściągnięciem dxupdate ( DirectX End-User Runtimes (November 2007)) Za nim ale go ściągniesz lub zainstalujesz ,zobacz czy czasem nie ma już nowszej wersji ( robiłam to w Styczniu 08) :) Albo skopiuj ten plik do TheWitcher--->nie w System --tylko w Data .
  13. U

The Witcher (deutsch)

RonnyP, das freud mich, für dich. Viel Spaß beim ZOCKEN :)
  14. U

Po prostu sport

S@LI , zgadzam się z Tobą w zupełności , Hiszpanie grają naprawde fajnie ale jak wiesz może się jeszcze wszystko zmnienić . ;)
Top Bottom